Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čelik se samo sramoti sa ovim turcima
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma da hoce Celik ostati u ligi. Dobar stadion, dobri uslovi za gledat tekmu, plus blizu. Pun mi kur.ac i vukojebina
Nikad glavni i odgovorni za ovo stanje u Celiku nece odgovara pred pravdom, a nisu ovi problemi poceli jucer, godinama i godinama ista prica.
Mjau !
Ja i dalje mislim da Čelik ostaje, al eto vidjećemo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo je danas Radnik puštao, ali ovi iz Čelika su toliko nesposobni, da ni ovo nisu uspjeli dobiti.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
Po trenutnom za nas fudbal je bolje da ima vise tuzla citya nego sloboda...ako me razumijes.
Klubovi za koje vise nikoga nije briga, koji nemaju nikakve ambicije osim pukog prezivljavanja...ne trebaju nikome.
=\_1921_/=
Et vi imate ambicije neke,zivite godinama na racun jedne stranke i vi se imate nesto javljatiinvincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:17Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
Po trenutnom za nas fudbal je bolje da ima vise tuzla citya nego sloboda...ako me razumijes.
Klubovi za koje vise nikoga nije briga, koji nemaju nikakve ambicije osim pukog prezivljavanja...ne trebaju nikome.
Osim nafuravanja nekog jednu ili dvije sezone, ostalo je sredina tabele ili borba za opstanak. I naravno da se pobijede klubovi iz glavnog grada. To je bit postojanja ta dva kvazi velikana.invincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:17Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
Bili smo dobri kada smo vam dali BP da igrate,ali necu nikada reci nesto ruzno protiv Sarajeva jer znam koliko vasi neki navijaci pomazu Celiku.Stroj1946 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:21Osim nafuravanja nekog jednu ili dvije sezone, ostalo je sredina tabele ili borba za opstanak. I naravno da se pobijede klubovi iz glavnog grada. To je bit postojanja ta dva kvazi velikana.invincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:17Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
Puno ovaj Turčin sere za lika koji je svaki tim odveo u 2. Ligu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno jbt
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- legenda reala
- Kontakt:
debil samo pravi cirkus od Celika, a frajer nsjbolji turski trener kako ga predstavi onaj predsjednik

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj je prejebo i Kemu Hafizovica sa pressovima 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ElCartel11
- Kontakt:
Na stranu sve ove zaje.bancije rivaliteti i slicno, radije gledam u ligi Celik i Slobodu nego Olimpick, Rudar Prijedor, GOSK i slicne fudbalske sile.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma svejedno il Sloboda ili Olimpick
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Niste vi dali, nego grad Zenica, nakon što smo platili. Vi se pitate za BP, kao i mi za Koševoalmir2018 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:27Bili smo dobri kada smo vam dali BP da igrate,ali necu nikada reci nesto ruzno protiv Sarajeva jer znam koliko vasi neki navijaci pomazu Celiku.Stroj1946 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:21Osim nafuravanja nekog jednu ili dvije sezone, ostalo je sredina tabele ili borba za opstanak. I naravno da se pobijede klubovi iz glavnog grada. To je bit postojanja ta dva kvazi velikana.invincible1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 18:17
Ma kome da ostaju i oni i sloboda? Deceninama bez plana, uspjeha, sredstava icega...ostaju godinama na racun imena i sto vazda ima vecih levata...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kaze bio bi drugi sa ovom ekipom najmanje

Vidi se da je zalutao u BiH nogomet kao i mnogi drugi koji su mislili lako cemo pogotovo stranci Jesic,Kostic,Vukas,Deveric,Katalinic ,Mise i mnogi mnogi drugi koji ne "kontaju"nas nogomet.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kaže arkadaš, s ovom ekipom bi bio među dva da je od prvog kola počeo raditi

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.