Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

filip13

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la filip13 » 01 sep 2013, 04:35

lumani je napisao/la:Firke i sa 43 godine kosarkas koji je najbolje graden.

naš skoti pipen

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 01 sep 2013, 11:17

Kad i u Koje doba igramo prvu utakmicu u slo hvala

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 sep 2013, 11:25

tulln je napisao/la:Kad i u Koje doba igramo prvu utakmicu u slo hvala

http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;

srijeda 14,30

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 sep 2013, 12:14

filip13 je napisao/la:

http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;

srijeda 14,30

ne mogu ici na E.P a moram raditi :oops: bice problema da odgledam sve tekme,pogotovo ovu prvu :!:

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 sep 2013, 12:20

idite ba ljudi na ono budizmaj. ba, zastava se treba da pravi, nema još bar pola nije popunjeno!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 sep 2013, 13:06

inacefindecko je napisao/la:idite ba ljudi na ono budizmaj. ba, zastava se treba da pravi, nema još bar pola nije popunjeno!
Dvanaest hiljada ljudi je lajkalo KS BiH stranicu, ali izgleda ne shvataju da se na budizmaj.ba moraju prijaviti da bi se njihova fotografija pokazala na zastavi.
I ja sam očekivala da će se brzo popuniti, računajući na euforiju koju naši ljudi naprave u sekundi, ali...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 sep 2013, 14:00

Za Srbiju otpao Teodosić definitivno.

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 sep 2013, 14:23

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

srijeda 14,30

ne mogu ici na E.P a moram raditi :oops: bice problema da odgledam sve tekme,pogotovo ovu prvu :!:

termin je niđe veze

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 sep 2013, 14:25

hilmo je napisao/la:Za Srbiju otpao Teodosić definitivno.

i lučić

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 sep 2013, 14:56

filip13 je napisao/la:

i lučić
Otkud da je i lucic ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 sep 2013, 15:18

veliki je to dobitak za nas. Bolje bi podnijeli i povredu recimo Katica koji im je kljucan na prirpremama jer Gagic uvijek moze poludit nego izostanak dva vanjska igraca. Sada im je vanjska linija totalno limitirana, svakog mogu unakaziti ali i protiv svakog zakazati. Valjda protiv nas zakazu. Sad ce se citavo teziste igre prenijeti pod kos i odatle traziti realizacija ili povratna na vanjski sut Bogdanovica , Andjusica ili Markovica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 sep 2013, 15:29

Igraju dobro bez Teodosica ,on i onako samo unosi nemir.Da je on igrao pripreme pa hajde,ovako ne gube nista.

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 sep 2013, 18:18

grgr je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

i lučić
Otkud da je i lucic ?

tako piše ta txt b 92

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 sep 2013, 18:55

Svakako je plus za nas ne igranje ovih igraca , normalno da ce igrat dobro ipak je to srbija ne mogu oni lose... Al svakako je plus da otpadne igrac kao sto je teodosic... Bez lucica su maksimalno limitirani iz vana , andrija bi mogao imati vitalan uticaj na rezultat ove utakmice ukoliko se oporavi...

basketg
Kontakt:

Post Postao/la basketg » 01 sep 2013, 22:22

Mislim da nasa sansa nije u duelima sa Litvanijom i Srbijom,oni ce zauzeti prva mjesta u nasoj grupi,nego u duelima sa ostalim reprezentacijama.Mi nismo nista posebno,skup solidnih igraca sa jednim vrhunskim od koga sve zavisi i uz to nista posebno nismo spremni za razliku od Srbije i Litvanije koje ce da melju ritmom reprezentacije kao sto je nasa.
Svi ovde pricaju o limitiranosti vanjske linije Srbije,kako su to oni limitirani a mi nismo? Spoljna linija srbije je napadacki izuzetno potentna,tu svaki igrac,osim Markovica,ima 15-20 poena u rukama i moze pogooditi trojku,osim opet Markovica,a svi,racunajuci i markovica posjeduju dobre atletske sposonosti tako da o nekoj limitranosti spoljne linije ne mozemo pricati.Nema Teodosica ali tu im je Micic koji ce biti odlican. Mi nemamo sanse u igri sa reprezentacijama koji drze visok tempo i ritam u toku cijele utakmice,a takvi su Litvanci i Srbi,ali zato sa timovima kod kojih ritam oscilira,pada intezitet odbrane mozemo vrlo dobro da igramo,a takve ekipe su i Crna Gora i Latvija i Makedonija,tako da protiv njih trebamo traziti sansu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 sep 2013, 22:35

basketg je napisao/la:Mislim da nasa sansa nije u duelima sa Litvanijom i Srbijom,oni ce zauzeti prva mjesta u nasoj grupi,nego u duelima sa ostalim reprezentacijama.Mi nismo nista posebno,skup solidnih igraca sa jednim vrhunskim od koga sve zavisi i uz to nista posebno nismo spremni za razliku od Srbije i Litvanije koje ce da melju ritmom reprezentacije kao sto je nasa.
Svi ovde pricaju o limitiranosti vanjske linije Srbije,kako su to oni limitirani a mi nismo? Spoljna linija srbije je napadacki izuzetno potentna,tu svaki igrac,osim Markovica,ima 15-20 poena u rukama i moze pogooditi trojku,osim opet Markovica,a svi,racunajuci i markovica posjeduju dobre atletske sposonosti tako da o nekoj limitranosti spoljne linije ne mozemo pricati.Nema Teodosica ali tu im je Micic koji ce biti odlican. Mi nemamo sanse u igri sa reprezentacijama koji drze visok tempo i ritam u toku cijele utakmice,a takvi su Litvanci i Srbi,ali zato sa timovima kod kojih ritam oscilira,pada intezitet odbrane mozemo vrlo dobro da igramo,a takve ekipe su i Crna Gora i Latvija i Makedonija,tako da protiv njih trebamo traziti sansu
Ako smo mi skup solidnih igraca onda je to i srbija igraci partizana zvezde vizura itd ne mogu biti bog zna vise od solidnih. U potpunosti se slazem da mi svoju sansu trebamo trazit u utakmicama sa CG latvijom i makedonijom ali srbija uopce nije bez mane i nepobjedljiva. Ide mi na zivce konstanto uzdizanje igraca iz komsiluka koji po kvalitetu ne odskacu ni po cemu od nasih al ipak su bolji jer igraju za famoznu srbiju. Vec sam pisao srbija je veliko ime i velika reprezentacija sa sjajnim ljudima koji rade u savezu tvrd su orah za svakog al da su ona vrhunska srbija prije 10 godina nisu , i to nisu ni 80 % te srbije... Ne govorim da cemo mi pobjedit , daleko od toga mozda nas ubiju 20 razlike al mislim da imamo finu sansu protiv njih pogotovo zbog velikog broja otkaza...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 sep 2013, 22:43

Latvija - ko bude bolje suto, taj ce i pobjediti, sanse su nam 50%
Srbija - nemamo tu sta traziti, Ivkovic je velemajstor, sanse su nam 5%
Crna Gora- ubit ce nas u skoku, zavisit ce dosta toga od njihovog suta, sanse su nam 50%
Makedonija - igraju slicno kao mi, tu smo negdje po kvalitetu, sanse su nam 55%
Litvanija - tesko njima mozemo ista u bilo kojem segmentu igre, sanse su nam 0%

Eto, ovo je najrealnije sto moze biti. Trebaju nam 2 dobre utakmice da prodjemo grupu, sto i nije nemoguce, ali bit ce jako tesko.

Ocekujem ovakvo stanje : 1. Litvanija 2. Srbija 3. Crna Gora 4. BiH/Latvija/Makedonija
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 01 sep 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 sep 2013, 22:44

grgr je napisao/la:
basketg je napisao/la:Mislim da nasa sansa nije u duelima sa Litvanijom i Srbijom,oni ce zauzeti prva mjesta u nasoj grupi,nego u duelima sa ostalim reprezentacijama.Mi nismo nista posebno,skup solidnih igraca sa jednim vrhunskim od koga sve zavisi i uz to nista posebno nismo spremni za razliku od Srbije i Litvanije koje ce da melju ritmom reprezentacije kao sto je nasa.
Ako smo mi skup solidnih igraca onda je to i srbija igraci partizana zvezde vizura itd ne mogu biti bog zna vise od solidnih. U potpunosti se slazem da mi svoju sansu trebamo trazit u utakmicama sa CG latvijom i makedonijom ali srbija uopce nije bez mane i nepobjedljiva. Ide mi na zivce konstanto uzdizanje igraca iz komsiluka koji po kvalitetu ne odskacu ni po cemu od nasih al ipak su bolji jer igraju za famoznu srbiju. Vec sam pisao srbija je veliko ime i velika reprezentacija sa sjajnim ljudima koji rade u savezu tvrd su orah za svakog al da su ona vrhunska srbija prije 10 godina nisu , i to nisu ni 80 % te srbije... Ne govorim da cemo mi pobjedit , daleko od toga mozda nas ubiju 20 razlike al mislim da imamo finu sansu protiv njih pogotovo zbog velikog broja otkaza...

Nemoj da te nervira boldirano :) Prije 3,4 godine su najmanje 3,4 Serbian PF bili bolji od Mirze :oops: ..Da se vratimo na temu,gledao sam ih 4,5 puta za mene izgledaju dosta dobro...Ipak smatram da imamo sanse za prolaz.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 sep 2013, 23:12

Gledam pripremne tekme Srbije. Nisu to toliko jake ekipe, ne kao Grcka, Litvanija, Makedonija pa mozda i Italija. Grcka i Litvanija su jace od svih ekipa protiv kojih je Srbija igrala osim mozda Francuske a ove ostale od pojedinih jesu. Mi smo izabrali teske protivnike, tesko je bilo ocekivt tu pobjede. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 sep 2013, 23:13

Joj kad Litvaniju mlatnemo njihovim oružjem :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []