Zebu sam ti naveo za primjer. Sad će reći lako je biti general poslije bitke, ali ja sam na poluvremenu tvrdio da treba izvšiti 2 izmjene: Bešlija umjesto Adilovića i Bekrić umjesto Svrake ili Jamaka. Bilo je logično da Maribor mora krenuti na sve ili ništa, u tom slučaju nam trebaju brži i agresivniji igrači i da znaju držati loptu da se odbrana odmori. Jesi vidio koliko je njihova zadnja linija bila visoko u drugom pol. i par puta ih naši prebace, Adiloviću šansa za sprint 30 m do gola, ali on je prespor. Sa Selimovićem u špicu bi bilo drugačije drugo pol.pile87 je napisao/la: Po meni se to zove glupost uz duzno postovanje koji bi to trener izvadio igraca koji moze rijesiti utakmicu nekim eventualnim slobodim udarcem a dosta ih je rjesio tako pri tome mislim na Zebu ma koliko los bio u toj tekmi sa nekim djecakom koji tek treba da odigra nesto ozbiljnih utakmica.
No dobro, Amar je imao drugi način razmišljanja, možda je i u pravu. Ali kad je počeo raspad, ni tad nije reagirao na pravi način. Već nakon onako nepotrebnog penala je mogao vaditi Bogija. Umjesto što je Stanić ušao, mogao je Brković ili Bekrić, ljudi koji znaju s loptom i mogu nešto prema naprijed napraviti. Kritiku zaslužuju svi igrači, ali i Amar. Ne može trener biti najzaslužniji za uspjehe, a ne biti nimalo kriv u slučaju poraza!