Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Svi jedva čekaju da preuzmu naše selektorsko mjesto.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da se Baždarević nađe u opticaju ili neki četnik.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Luc Holtz najbolji izbor samo je pitanje da li bi pristao 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Od 63 strane i imena koja se navode, jedino je Husref realan. Pa haj reko' da ne odudaram

Eto može i Savo Milošević.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Nebi bas u kafani i diskoteci po Spahiću čovjek koji ne pije alkohol...r3start je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:12Ocigledno nam se misljenja ne podudaraju al ljudi su zasluzili sansu vise nego bilo ko drugibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:10Ili si baš mlad i zelen ili trollaš. Trećeg nema, oni jedino mogu zavesti red u kafani/diskoteci.
Znajuci koliko je čovjek strog u pitanje toga.
Barbarez ne znam sada bi li to bilo
-
- Kontakt:
Najbolji u ovom momentu bi po mom bio Vahid Halihodzic, ali valjda je to nemoguce.
Joj al se ovdje lupa.
Pa valjda je cilj navesti trenere koji su realni a ne svakakve gluposti.
Al eto kada svako lupa evo i od mene jedna Pep Guardiola.
Pa valjda je cilj navesti trenere koji su realni a ne svakakve gluposti.
Al eto kada svako lupa evo i od mene jedna Pep Guardiola.
-
- Kontakt:
A sto mi dzaba raspravljamo ko ce preuzeti reprezentaciju, kad Rukfas ne planira podnijeti ostavku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko je dosao sad na red da bira selektora u IO, Hrvati? Ili opet Srbi?
Samo nek nisu nasi izdajnici, opet ce izabrati Bazdarevica ili Susica, idioti nesposobni.
Samo nek nisu nasi izdajnici, opet ce izabrati Bazdarevica ili Susica, idioti nesposobni.
-
- Kontakt:
Kad malo pogledam komentare ljudi na fb i instagramu, skontam da smo kao nacija u totalnom qrcu. Ljudi i dalje prizeljkivaju Susica za selektora.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Marsal
- Kontakt:
Hrvati.Goalgetter je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:13Ko je dosao sad na red da bira selektora u IO, Hrvati? Ili opet Srbi?
Samo da ne izaberu Baku. Mada je i on genije za svakog selektora ikad kojeg su birali Bošnjaci.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Samo da nam ne uvale nekog Stimca, Jarnija.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa kako smo mi sami sebi izabrali mislim da ljudi i kad bi nam htjeli zaćerat nece znat ovako ko mi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da sanu bira ne moze gore od Faruka futavca!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Felix Magath 

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Koga god izaberu, ne moze biti gori od ove ublehe
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Probamo godinama igrat kao 2014. kad smo imali igrace da kontrolisemo igru i izigramo protivnika. Jedini je Petev prihvatio da moramo igrat defanzivno, oprezno i tvrdo. I naravno igrat presing od napadaca pa dalje kao svaki normalan tim. Dzeko to nije u stanju uradit, trebaju igrat Prevljak i Demirovic koji su iz Red Bull sistema gdje je presing apsolutno sve.
Moramo igrat kao Madjarska, Slovacka itd, dosadne limitirane ekipe sa ok rezultatima zbog velike borbe i discipline.
Dzeko, Pjanic i Sehic moraju letit. Znamo da ce pravit probleme sa klupe, bolje ih je totalno izbacit.
Moramo igrat kao Madjarska, Slovacka itd, dosadne limitirane ekipe sa ok rezultatima zbog velike borbe i discipline.
Dzeko, Pjanic i Sehic moraju letit. Znamo da ce pravit probleme sa klupe, bolje ih je totalno izbacit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bas tako, vise bi volio da nemamo nekog ekstra pojedinca, al da djeluju svih 11 igraca ko tim. Yebes ovu igru gdje se ceka da Dzeko nesto uradi, a presinga nije uradio nikad u zivotu. Kad sam vidio kako sinoc trckara, pa de bolan oprosti se, idi pravi djecu, pij kafe, radi sta hoces. Nemoj mucit ni sebe, a Boga mi ni nasCartman je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:02Probamo godinama igrat kao 2014. kad smo imali igrace da kontrolisemo igru i izigramo protivnika. Jedini je Petev prihvatio da moramo igrat defanzivno, oprezno i tvrdo. I naravno igrat presing od napadaca pa dalje kao svaki normalan tim. Dzeko to nije u stanju uradit, trebaju igrat Prevljak i Demirovic koji su iz Red Bull sistema gdje je presing apsolutno sve.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne dovoditi trenere, poput Štimca, save Miloševića....koji su u više navrata pokazali da nisu sposobni da naprave rezultat. Oni će se samo ušuškati u ambijent korupcije i menadžerisanja. To važi i za ove starkelje, što ganjaju još jedan ugovor za penzije.
Po meni je selimbegović iz Regensburga dobra i realna opcija. Mlad, zna raditi po zapadnim standardima, željan dokazivanja, a opet poznaje mentalitet i zna komunicirati s našim ljudima. Uz to je slobodan, a ne može tražiti neke cifre.
Treba ga angažovati, dok ga ne uzme neki cvajtaš.
Po meni je selimbegović iz Regensburga dobra i realna opcija. Mlad, zna raditi po zapadnim standardima, željan dokazivanja, a opet poznaje mentalitet i zna komunicirati s našim ljudima. Uz to je slobodan, a ne može tražiti neke cifre.
Treba ga angažovati, dok ga ne uzme neki cvajtaš.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac