vjeruj druze i meniha ya je napisao/la:ovo mi se pravo svidjajasmin10 je napisao/la:@ ha ya kralju i ja trazim gdje imanas'o sam kod nas u jablanici slicnu vestu ovoj al' plava boja.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
S ovim se ne možeš pokajatamEl_rooB je napisao/la:100 Eura,ja danas gledao,mozda kupim i ja jer su odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle
Čelik Zenica 1945
Evo blizi se snijeg, samim tim i skijanje, pa da vidimo kakvom skijaskom opremom raspolazemo 
Skije, fischer

Meni su u ovom stilu, samo bez ove rupe gore
Jakna, i onaj donji dio Protest, board wear
Skije, fischer

Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 05 dec 2011, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Ima i jeftinijih !!amEl_rooB je napisao/la:100 Eura,ja danas gledao,mozda kupim i ja jer su odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle
Iste ja neki dan gledao msm 160 KM !!
- the scouser
- Kontakt:
Evo ko zivi u Sarajevu, ima sniženje u US POLU, 50% na sve artikle. Ja sam maloprije bio i izbor nije loš, a cijene su nešto prihvatljivije, mada nije pretjerano jeftino
. Ja sam jedne tole za 70 kupio...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
A sve se nema,misu.the scouser je napisao/la:Evo ko zivi u Sarajevu, ima sniženje u US POLU, 50% na sve artikle. Ja sam maloprije bio i izbor nije loš, a cijene su nešto prihvatljivije, mada nije pretjerano jeftino. Ja sam jedne tole za 70 kupio...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- the scouser
- Kontakt:
Ovo sam se sad žrtvov'o, ko zna kad će mi biti sljedeći normalan obrokHenry je napisao/la:A sve se nema,misu.the scouser je napisao/la:Evo ko zivi u Sarajevu, ima sniženje u US POLU, 50% na sve artikle. Ja sam maloprije bio i izbor nije loš, a cijene su nešto prihvatljivije, mada nije pretjerano jeftino. Ja sam jedne tole za 70 kupio...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Hmm nema vise pizzethe scouser je napisao/la:Ovo sam se sad žrtvov'o, ko zna kad će mi biti sljedeći normalan obrokHenry je napisao/la:A sve se nema,misu.the scouser je napisao/la:Evo ko zivi u Sarajevu, ima sniženje u US POLU, 50% na sve artikle. Ja sam maloprije bio i izbor nije loš, a cijene su nešto prihvatljivije, mada nije pretjerano jeftino. Ja sam jedne tole za 70 kupio...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Jucer uzete.

Kolko su ove, onaj stariji model ?amEl_rooB je napisao/la:100 Eura,ja danas gledao,mozda kupim i ja jer su odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle
FKŽ !
Razgledaj malo, kako gdje, možeš naći od 160 do 200 KMTeaM87 je napisao/la:Kolko su ove, onaj stariji model ?
Čelik Zenica 1945
TeaM87 je napisao/la:Evo blizi se snijeg, samim tim i skijanje, pa da vidimo kakvom skijaskom opremom raspolazemo
Skije, fischer

Moje! Pojam za skije. Kod dosta ovih pro skijasa sam ih vidjao ...kao i fišer naravno.
I kod mene su ove Volkl.. vidjao sam negdje slike po netu, pa ako nadjem, postavim

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Imam i ja slican ovome Mathori duks/suskavac nesta izmedju
,u Mods-u ga uzeo pre neke 2 godine,sada ga burazer nosa,vrlo kvalitetna roba,eto 2 godine vec traje nista mu nije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo ga moj prvi "pravi" sat, dobio za rođus. :ugeek:

Valjalo bi da imam u godini 3-4 rođendana da se ponovim ko čovjek.

Valjalo bi da imam u godini 3-4 rođendana da se ponovim ko čovjek.
Da nije ko išao u West Gate ZG? Zanima me ima li popusta i kakva je ponuda u Nike, Adidas, Inter sport, Sport way i sl. shopovima.
Planirao sam otići idući vikend
Planirao sam otići idući vikend
100% sportski i krajnje opušten potpis
Tribalian možeš li mi reći gdje si uzeo ta prva 2 duksa,trebao bi u BG u januaru,pa da se malo ponovim.Usput može li mi neko predložit neke tržne centre u BG gdje se može uzeti dobra odjeća.
braco je napisao/la:Tribalian možeš li mi reći gdje si uzeo ta prva 2 duksa,trebao bi u BG u januaru,pa da se malo ponovim.Usput može li mi neko predložit neke tržne centre u BG gdje se može uzeti dobra odjeća.
Ja znam da onaj Delta City,onda imas jos Usce,ako se ne varam...to su ti od poznatijih..al' neki ti os kazu Trib i Devil posto je to njihov teritorij...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.