vjeruj druze i meniha ya je napisao/la:ovo mi se pravo svidjajasmin10 je napisao/la:@ ha ya kralju i ja trazim gdje imanas'o sam kod nas u jablanici slicnu vestu ovoj al' plava boja.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
vjeruj druze i meniha ya je napisao/la:ovo mi se pravo svidjajasmin10 je napisao/la:@ ha ya kralju i ja trazim gdje imanas'o sam kod nas u jablanici slicnu vestu ovoj al' plava boja.
S ovim se ne možeš pokajatamEl_rooB je napisao/la:100 Eura,ja danas gledao,mozda kupim i ja jer su odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle
Ima i jeftinijih !!amEl_rooB je napisao/la:100 Eura,ja danas gledao,mozda kupim i ja jer su odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle
A sve se nema,misu.the scouser je napisao/la:Evo ko zivi u Sarajevu, ima sniženje u US POLU, 50% na sve artikle. Ja sam maloprije bio i izbor nije loš, a cijene su nešto prihvatljivije, mada nije pretjerano jeftino. Ja sam jedne tole za 70 kupio...
Ovo sam se sad žrtvov'o, ko zna kad će mi biti sljedeći normalan obrokHenry je napisao/la:A sve se nema,misu.the scouser je napisao/la:Evo ko zivi u Sarajevu, ima sniženje u US POLU, 50% na sve artikle. Ja sam maloprije bio i izbor nije loš, a cijene su nešto prihvatljivije, mada nije pretjerano jeftino. Ja sam jedne tole za 70 kupio...
Hmm nema vise pizzethe scouser je napisao/la:Ovo sam se sad žrtvov'o, ko zna kad će mi biti sljedeći normalan obrokHenry je napisao/la:A sve se nema,misu.the scouser je napisao/la:Evo ko zivi u Sarajevu, ima sniženje u US POLU, 50% na sve artikle. Ja sam maloprije bio i izbor nije loš, a cijene su nešto prihvatljivije, mada nije pretjerano jeftino. Ja sam jedne tole za 70 kupio...
Kolko su ove, onaj stariji model ?amEl_rooB je napisao/la:100 Eura,ja danas gledao,mozda kupim i ja jer su odlicneafa97 je napisao/la:
Danas legle
Razgledaj malo, kako gdje, možeš naći od 160 do 200 KMTeaM87 je napisao/la:Kolko su ove, onaj stariji model ?
TeaM87 je napisao/la:Evo blizi se snijeg, samim tim i skijanje, pa da vidimo kakvom skijaskom opremom raspolazemo
Skije, fischer
Meni su u ovom stilu, samo bez ove rupe gore
Jakna, i onaj donji dio Protest, board wear
braco je napisao/la:Tribalian možeš li mi reći gdje si uzeo ta prva 2 duksa,trebao bi u BG u januaru,pa da se malo ponovim.Usput može li mi neko predložit neke tržne centre u BG gdje se može uzeti dobra odjeća.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kraljttbvb i 5 gostiju.