Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la VanBasten » 17 apr 2012, 19:32

Ivica Osim, prvi čovjek N/FS BiH za "Sport": Razmišljam da dignem ruke od svega!

http://www.****/sport/fudbal/9 ... svega.html" onclick="window.open(this.href);return false;

wtf :|
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 apr 2012, 19:37

Razmišljam da dignem ruke od svega!
nemoj razmisljati,vec odustani...

imas moju podrsku...setaj unuke po sarajevu...ostario si,naruseno ti je zdravlje,a lopovi rade marifetluke krijuci se iza tvog legendarnog imena
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 apr 2012, 19:41

VanBasten je napisao/la:Ivica Osim, prvi čovjek N/FS BiH za "Sport": Razmišljam da dignem ruke od svega!

http://www.****/sport/fudbal/9 ... svega.html" onclick="window.open(this.href);return false;

wtf :|
Kad vidim kako ljudi pricaju o njemu, kako ga omlazavaju i pljuju. Nek odustane. Samo prije odlaska nek nam vrate Colakovica, Dominkovica i co.
NO PYRO NO PARTY

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 17 apr 2012, 19:43

Pa ako on ode ti lopovi ce da rade jos gore stvari :? A upravu je covjke sta njemu sad treba da svaki majmun kad mu klub izgubi krivi njega :!:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 apr 2012, 20:42

On je babo,otac BH FUDBALA, spasioc..ako on ode otice i ovo malo fudbala u BiH sto je ostalo u qrc...trebali bi svi stati uz njega i pokazati mu da smo uz njega barem vecina...
Kad bih se ja stavio na njegovo mjesto isto bih pomislio zasto meni ovo treba... ova legeenda je vise u poznim godinama i trebao bi da uziva u zivotu...umjesto toga on je preuzeo kormilo i pokusava spasiti BH fudbal i na dobrom je putu...BABUKA SAMO NAPRIJED!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 17 apr 2012, 22:12

Armageddon2012 je napisao/la:
Razmišljam da dignem ruke od svega!
nemoj razmisljati,vec odustani...

imas moju podrsku...setaj unuke po sarajevu...ostario si,naruseno ti je zdravlje,a lopovi rade marifetluke krijuci se iza tvog legendarnog imena
To je to. ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 apr 2012, 23:37

Čitam zadnjih par stranica i razmišljam kome replicirati, kome mater yebati, kako ljudi mogu biti takva stoka. Sreća pa nemam vremena, ni živaca da pišem duge postove sad.

Evo da nabacim temu za razmišljanje: Jedinstvo je za kopiju prekida iz BL dobilo kaznu od 5000 KM i to je to. Kako takvu odluku komentarišete? Podsjećam: Ovu odluku nije donio Komitet, već je FS FBiH nadležan za ovo...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 apr 2012, 23:41

Jel se iko ikada iz FS RS oglasio za orgijanje u Banjoj Luci koje se nije desilo samo jednom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2012, 23:43

Zvanicno saopstenje koliko sam ja upucen nisu napisali,a i ne vidim zasto bi to radili.No kroz neformalne razgovore te neke clanke koje sam citao to su osudjivali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 apr 2012, 23:47

Devil je napisao/la:Zvanicno saopstenje koliko sam ja upucen nisu napisali,a i ne vidim zasto bi to radili.No kroz neformalne razgovore te neke clanke koje sam citao to su osudjivali.
Zašto odgovaraš na glupa pitanja uopšte? Premijer liga BiH nije u nadležnosti FS RS-a i osuđivali ili ne osuđivali boli me q, a FS FBiH je nadležan za 1 ligu Federacije i ovako "kazne" Jedinstvo, a čelnik Jedinstva se još žali na visoku novčanu kaznu :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 apr 2012, 23:53

Kad kaznjavaju sve trebali su i Jedinstvo oderat.Al izgleda Tigar i dalje jak.Ta Gorazde pravi cirkus na svakoj utakmici a nema kazni,samo sto su jaki u savezu.I tko je uopce na celu NSFBIH ,Jesu Iljo i kompanija smjenjeni??

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2012, 00:01

ŠB.TRN je napisao/la:Kad kaznjavaju sve trebali su i Jedinstvo oderat.Al izgleda Tigar i dalje jak.Ta Gorazde pravi cirkus na svakoj utakmici a nema kazni,samo sto su jaki u savezu.I tko je uopce na celu NSFBIH ,Jesu Iljo i kompanija smjenjeni??
Ko kažnjava sve? Komitet je kaznio Borac maksimalnom kaznom, a FS FBIH je kaznio Jedinstvo ovom kaznom za koju ne vjerujem da je maksimalna (ne što se tiče para već zabrane prisustva navijačima).

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 18 apr 2012, 00:06

spielführer_21 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Kad kaznjavaju sve trebali su i Jedinstvo oderat.Al izgleda Tigar i dalje jak.Ta Gorazde pravi cirkus na svakoj utakmici a nema kazni,samo sto su jaki u savezu.I tko je uopce na celu NSFBIH ,Jesu Iljo i kompanija smjenjeni??
Ko kažnjava sve? Komitet je kaznio Borac maksimalnom kaznom, a FS FBIH je kaznio Jedinstvo ovom kaznom za koju ne vjerujem da je maksimalna (ne što se tiče para već zabrane prisustva navijačima).
Tko je na čelu ovog Federalnog saveza.Zna li to itko.Znam da je bio Iljo,tko je sad??

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 apr 2012, 00:14

Odluku o kazni Jedinstva je donijela Disciplinska komisija, a na službenom sajtu piše da je ovo njen sastav: http://www.nsfbih.ba/komisije.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A na istom sajtu i ovo piše: http://www.nsfbih.ba/izvrsni_odbor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ništa više ne znam...

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 18 apr 2012, 09:05

VanBasten je napisao/la:Ivica Osim, prvi čovjek N/FS BiH za "Sport": Razmišljam da dignem ruke od svega!
Amin!
Samo se bezveze covjek pati, i mi omladina cemo ga upamtiti kao babu Amara, koji nam je zabranio gostovanja, i izbio par hiljada iz budzeta kluba, a ne kao jednog od najboljih Jugoslovenskih fudbalera. Sto mu to treba?

Ne zanima me Jedinstvo, ja hocu da u Premier ligi prema svima budu isti kriteriji i isto sudjenje. Ostalo me ne zanima!
Oko za oko, zub za zub!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 18 apr 2012, 10:06

e vidis sad kakva si ti papcina, a onda kazes sto manijaci brane komitet, tvoji argumenti su zabrana navijaca i kazne sto ste dobili, to je sve sto si uspio smisliti u situaciji kad pucas od muke i mislis kao da nije komiteta vi bi kao prvi bili al nema veze bolji bi bilo da nije zabranjeno gostujucim navijacima pa da sad u izbornoj godini jos neko izgubi zivot da bi neka stranka uzela na izborima, ti nisi ni svjestan kako to ide, a to sto ste dobili kazne za baklje (ne samo vi vec svi) to nece ni komentarisati jer da imas ista mozga shvatio bi kakve neboluze pises, uzivaj u narednim godinama dok nama ivica "sredjuje titule" sjedi u cosak i placi

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 apr 2012, 10:15

Čitam ove postove i ne mogu da vjerujem, koliko gluposti na jednom mjestu. Neki ljudi (forumaši) zaslijepljeni svojim, blago rečeno, animozitetom prema porodici Osim baljezgaju. Nemam drugu riječ za ovo što pročitah. Čuj, sukob interesa, na relaciji Ivica-Amar. Kakva intelekt moraš imati pa izvaliti takvu glupost. Onda se raja na to prima, ko muha na go.vno.

Ljudi govore o sukobu interesa o dvije različite punoljetne osobe. Neki bi svojim stavovima zabranili dvjema osobama (otac i sin) Ustavom zagarantovano pravo na rad u struci. Svašta. Amar bi morao i mogao po njima raditi samo kao šnajder ili pak spakovati kofere i van granica BiH raditi ono što najbolje zna. Djeca B. Izetbegovića, Ž. Komšića i N. Radmanovića bi uvijek bila u sukobu interesa, da obavljaju bilo koji posao.

Da je Ivica Osim i trener Želje, tek bi se onda, možda, moglo govoriti o sukobu interesa. Isti slučaj je i sa Amarom, al' u različitoj ulozi. I opet ti "intelektualci" ne bi bili u pravu.

Izgleda da je naš najveći problem neobrazovanost, a veći od toga, nedostatak želje za istim.

@Vođa igre, većina ovih forumaša koji su kontra Komiteta za normalizaciju je za opciju ljudi koja vedri i oblači u N/FSFBiH. Oni žele sve po starom. Korupciju i kaznu od 5 milja. Suđenje na koje su navikli. Itd....itd.... Dominkovića....
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 apr 2012, 10:17

Ko je jamio, jamio
U kasi N/FSBiH nedostaje oko pola miliona KM

http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-kasi-n ... a-km/78829" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 18 apr 2012, 10:18

[quote="Baltazar"]e vidis sad kakva si ti papcina, a onda kazes sto manijaci brane komitet, tvoji argumenti su zabrana navijaca i kazne sto ste dobili, to je sve sto si uspio smisliti u situaciji kad pucas od muke i mislis kao da nije komiteta vi bi kao prvi bili al nema veze bolji bi bilo da nije zabranjeno gostujucim navijacima pa da sad u izbornoj godini jos neko izgubi zivot da bi neka stranka uzela na izborima, ti nisi ni svjestan kako to ide, a to sto ste dobili kazne za baklje (ne samo vi vec svi) to nece ni komentarisati jer da imas ista mozga shvatio bi kakve neboluze pises, uzivaj u narednim godinama dok nama ivica "sredjuje titule" sjedi u cosak i placi[/quote]

Baltazar"
..Evo jedno za tebe pitanje,sta je Komitet za Normalizaciju ucinio za Premijer ligu ?
Imamo li generalnog sponzora,imamo li manju ligu,imamo li postenije sudjenje(imamo donekle,ali posle Tuzle,Sloboda-Zrinjski kad Bjelica ofirno zeli izbaciti Slobodu iz lige vise nemamo),imamo li bolje finansiske uslove za klubove,imamo li bolji kvalitet,imamo li manje huliganizma itd,itd?

Molim odgovr sta je komitet ucinio,osim sto je ukinuo suzpenziju,i sto nam reprezentacija igra ?

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 18 apr 2012, 10:36

senci-071 je napisao/la:
[b je napisao/la:"Baltazar[/b]"]e vidis sad kakva si ti papcina, a onda kazes sto manijaci brane komitet, tvoji argumenti su zabrana navijaca i kazne sto ste dobili, to je sve sto si uspio smisliti u situaciji kad pucas od muke i mislis kao da nije komiteta vi bi kao prvi bili al nema veze bolji bi bilo da nije zabranjeno gostujucim navijacima pa da sad u izbornoj godini jos neko izgubi zivot da bi neka stranka uzela na izborima, ti nisi ni svjestan kako to ide, a to sto ste dobili kazne za baklje (ne samo vi vec svi) to nece ni komentarisati jer da imas ista mozga shvatio bi kakve neboluze pises, uzivaj u narednim godinama dok nama ivica "sredjuje titule" sjedi u cosak i placi

Baltazar"
..Evo jedno za tebe pitanje,sta je Komitet za Normalizaciju ucinio za Premijer ligu ?
Imamo li generalnog sponzora,imamo li manju ligu,imamo li postenije sudjenje(imamo donekle,ali posle Tuzle,Sloboda-Zrinjski kad Bjelica ofirno zeli izbaciti Slobodu iz lige vise nemamo),imamo li bolje finansiske uslove za klubove,imamo li bolji kvalitet,imamo li manje huliganizma itd,itd?

Molim odgovr sta je komitet ucinio,osim sto je ukinuo suzpenziju,i sto nam reprezentacija igra ?
Evo ja ću ti odgovoriti.

Nemamo još generalnog sponzora, ali biće i to, takođe se radi na smanjenju lige (kao što i sam možeš pročitati), suđenje je puno poštenije (svi znaju da je Sloboda pokrana, a niko nije gledao tu tekmu-crveni čist ko suza, a ostalo nismo vidjeli ni ja ni ti), imamo bolje finansijske uslove za klubove (svi su dobili iste lopte, klubovi više ne plaćaju sudije i nemaju nikakvog kontakta sa istim prije tekme), Komitet ne može odgovarati za kvalitet lige (pa neće se oni skinuti i igrati), imamo manje huliganizma (zbog tog huliganizma su i zabranjena gostovanja, a vinovnici incidenata se kažnjavaju maksimalno koliko to propisi dozvoljavaju), itd, itd!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.