Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2012, 17:58

Moja ce uvijek biti ista sto se tice ovog pitanja..
Za BiH treba da igra onaj koji je ima u srcu bez obzira na sve ostalo(vjeru,naciju,boju koze,opstinu,kanton,selo,grad).
Neka budemo zadnji na planeti mi cemo nase momke bodriti gdje god igrali.
Komsije i susjedi nam uvijek pokupe sve dobro sto se moze kupiti,ma neka kupe i dalje kad ih nemaju po svojim drzavama.
Alen ako ima da razmislja,ma nemoj Alene razmisljat sretno ti gdje god,nama ce doci novi Pjanic,Bajramovic,Salihovic itd..
Komsije i susjedi su vazda po nekim takmicenjima,mi nikad ili slabo kad(zavisi od sporta) ali su opet nezadovoljni..uvijek ce i biti nezadovoljni...dok mi KUPIMO cijeli stadion protiv HEJ Lihtenstajna...halo protiv Lihtenstajna..oni ce popljuvat sve ako ne dobiju tekmu i to vecinom pljuju bas ove "nase" Bosance i Hercegovce..a realno radi njih se i plasiraju na ta takmicenja,da ih nemaju vjerovatno ni grupe nebi prolazili...

Zato Alenu neka je sretno ako izabere Hrvatsku i neka igra dobro jer bi mogao biti glavni krivac za eventualni neuspijeh...

Nama niti Alen niti bilo ko drugi nece pokvariti nas cejf...
BHF-imamo muda idemo svuda... ;)
Sve nas je vise i vise..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 okt 2012, 17:59

Bliss je napisao/la:
Pogresna upotreba meme-a. Prakticno si potvrdio ovo sto je ovaj iz listice napisao. :mrgreen:
Ma jokkk, ni blizu. 8-)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 okt 2012, 18:00

Hajde hvala Bogu...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 okt 2012, 18:03

valterboy je napisao/la:
- Ako mali Halilović želi zaigrati za BiH, ja ću ga odmah pozvati, bio je vrlo jasan i konkretan selektor Sušić.
Sve je bio, sem jasan i konkretan.

Nema on šta čekati da se dotični izjasni, tako smo mnoge čekali i nismo ih dočekali.
Neka on digne slušalicu, kupi avionsku kartu, upali auto ili kako već i ode da razgovara sa momkom, neka mu jasno stavi do znanja da ga želi u repci i da će imati prostora za igru.

Ovako, senzacionalistički naslovi na portalima mu neće pomoći.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 09 okt 2012, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 okt 2012, 18:04

Juventinisimo je napisao/la:Moja ce uvijek biti ista sto se tice ovog pitanja..
Za BiH treba da igra onaj koji je ima u srcu bez obzira na sve ostalo(vjeru,naciju,boju koze,opstinu,kanton,selo,grad).
Neka budemo zadnji na planeti mi cemo nase momke bodriti gdje god igrali.
Komsije i susjedi nam uvijek pokupe sve dobro sto se moze kupiti,ma neka kupe i dalje kad ih nemaju po svojim drzavama.
Alen ako ima da razmislja,ma nemoj Alene razmisljat sretno ti gdje god,nama ce doci novi Pjanic,Bajramovic,Salihovic itd..
Komsije i susjedi su vazda po nekim takmicenjima,mi nikad ili slabo kad(zavisi od sporta) ali su opet nezadovoljni..uvijek ce i biti nezadovoljni...dok mi KUPIMO cijeli stadion protiv HEJ Lihtenstajna...halo protiv Lihtenstajna..oni ce popljuvat sve ako ne dobiju tekmu i to vecinom pljuju bas ove "nase" Bosance i Hercegovce..a realno radi njih se i plasiraju na ta takmicenja,da ih nemaju vjerovatno ni grupe nebi prolazili...

Zato Alenu neka je sretno ako izabere Hrvatsku i neka igra dobro jer bi mogao biti glavni krivac za eventualni neuspijeh...

Nama niti Alen niti bilo ko drugi nece pokvariti nas cejf...
BHF-imamo muda idemo svuda... ;)
Sve nas je vise i vise..
Aferim na postu!
U pravu si jer ce ga odmah pljuvati i spominjati mu krvne zrnce,dok nasima navijacima to nikad na pamet nije palo ma ko god da igra za repku.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 18:05

Razvoj mladog nogometaša Alena Halilovića, čak od njegovih prvih igračkih koraka, redovito su pratili stručnjaci zaduženi za omladinski pogon u NS BiH. Kada je stasao za prvu natjecateljsku selekciju (U-17) izbornik Sakib Malkočević dva puta je slao pozive ovom darovitom igrača na mini okupljanja. Mladi igrač Dinama primao je pozive, ali se nije odazivao. Nije to bilo ni odbijanje, ali nije bilo nikakva obećanja, odnosno nagovještaja da bi ubuduće mogao prihvatiti poziv. Naravno u NS BiH se nisu mogli pomiriti s tim da olako izgube takav nogometni biser.
......

..........

Razgovori Denijal - Sejad - Alen možda uskoro urode time da će ovaj nogometni biser postati najmlađi član Zmajeva. Naime, Halilović bi, prema mišljenju Pirića, preskočio omladinske selekcije, odmah bi počeo igrati u mladoj reprezentaciji, ali njegove bi igre bile pod nadzorom Safeta Sušića. Vjerojatno bi već na proljeće u nastavku kvalifikacija mogao biti najmlađi član reprezentacije BiH. A nogometni puk Bosne i Hercegovine već vidi Alena Halilovića kao najmlađeg igrača Zmajeva na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.
http://sportske.jutarnji.hr/u-bih-krenu ... -/1058901/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel ovo moguce sto govore? :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 18:08

- Ako mali Halilović želi zaigrati za BiH, ja ću ga odmah pozvati, bio je vrlo jasan i konkretan selektor Sušić.
To Pape!
Razgovori Denijal - Sejad - Alen možda uskoro urode time da će ovaj nogometni biser postati najmlađi član Zmajeva. Naime, Halilović bi, prema mišljenju Pirića, preskočio omladinske selekcije, odmah bi počeo igrati u mladoj reprezentaciji, ali njegove bi igre bile pod nadzorom Safeta Sušića. Vjerojatno bi već na proljeće u nastavku kvalifikacija mogao biti najmlađi član reprezentacije BiH. A nogometni puk Bosne i Hercegovine već vidi Alena Halilovića kao najmlađeg igrača Zmajeva na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.
Bas me interesuje, dali je ovo stvarno Piric dogovorio sa njegovim ocem.
Ako da, svaka cast!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 okt 2012, 18:10

Aha,u Rijeci,Varaždinu,Zagrebu,Čakovcu,Labinu,Puli su jako upoznati sa situacijom u BiH.
Isto kao ja sa ustrojstvom općine u Brodu na Sutli.
Dakle,glupa je rasprava u startu.
Ti isti koji ovdje pišu protiv Alenovog igranja za BiH,pišu i tamo,i to je to.
Zadnjih par godina je u Hrvatskoj uveliko opalo interesovanje za reprezentaciju,i to se produbljuje.
Tome svjedoči posjeta na Maksimiru.Bio sam u Zagrebu za vrijeme utakmice Hrvatske i neugodno sam se iznenadio kako su ljudi hladni za to.
Ali yebga,tu je 'pomoć' sa strane,da ne zamre.
Pa ja...haj iskreno,štaš ti raditi jedno predvečerje u Kočerinu ili u Lipnu nego forumašiti lagano...gdje ćeš drugo? :mrgreen:
Pa malo tamo,malo ovamo,prođe dan,a ti željan pažnje i osjećaš se moćnije kad tipkaš,kad vidiš da ima ljudi na netu,da nisi sam.
A meni fora sve to čitati,jeste majke mi ;)

Biće dobro,biće dobro...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 okt 2012, 18:11

Principatus je napisao/la:
Bas me interesuje, dali je ovo stvarno Piric dogovorio sa njegovim ocem.
Ako da, svaka cast!

Volio bih da nasi mediji i portali obave razgovor sa Piricem ovako ko zna odakle vecernjim, jutarnjim i sl kvaziportalima ovakve izjave. Garant ih nije davao za hrvatske medije, zasto bi odavao nase zelje njima :roll:
15.10 - 15.06 ...

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 18:16

"Gledao sam nekoliko isječaka sa njegovih utakmica i bio sam impresioniran kao i ostali. Merđutim on je igrao za U-17 reprezentaciju Hrvatske i dovoljno je da ga selektor Hrvatske, Igor Štimac uvede u igru pet minuta i da zauvijek bude izgubljen za nas", kazao je Safet Sušić za SportSport.ba te je na kraju dodao:

"Međutim, ukoliko on izrazi želju da igra za BiH, vrata su mu otvorena", kazao je selektor Sušić u izjavi za SportSport.ba.

Bravo sportsport.ba zna se koje glavni sportski portal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 09 okt 2012, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2012, 18:16

Piric je u glavnom igrao u Dinamu, i iako je naravno stariji od Seada Halilovica, vjerovatno se poznavaju. Vazno je da se nesto radi, a ne kao u slucaju Ljajic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 09 okt 2012, 18:17

SPORTSPORT.BA BRAVO!

VI STE POCELI OVU BITKU ZA ALENA, SVAKA VAM CAST

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 18:18

AlenHalilovic je napisao/la:
"Gledao sam nekoliko isječaka sa njegovih utakmica i bio sam impresioniran kao i ostali. Merđutim on je igrao za U-17 reprezentaciju Hrvatske i dovoljno je da ga selektor Hrvatske, Igor Štimac uvede u igru pet minuta i da zauvijek bude izgubljen za nas", kazao je Safet Sušić za SportSport.ba te je na kraju dodao:

"Međutim, ukoliko on izrazi želju da igra za BiH, vrata su mu otvorena", kazao je selektor Sušić u izjavi za SportSport.ba.

Bravo sportsport.ba zna se koje glavni sportski portal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Thumbs up. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2012, 18:21

Ne spamajte topic *ebem mu mater :x , imate pp, pa tamo brojite krvna zrnca !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2012, 18:24

Kada smo kod njihovih medija nista me nije vise nasmijalo od onoga kada su izvalili da je Kolasinac njihov.samo zato jer je neko greskom stavio hrvatsku zastavu na njegov profil na tranfermarkt-u.Bez da predhodno istraze odakle je momak.Toliko o njihovom novinarstvu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 18:27

zizu1991 je napisao/la:Ne spamajte topic *ebem mu mater :x , imate pp, pa tamo brojite krvna zrnca !
Upravo tako. Ova tema je Halilovic. Ne zelimo ovdje citati o tome kako se neko udara u prsa i hvali da je najveci Hrvat pod plavim nebom, ili neke pametnjakovice koji istima objasnjavaju sta su i sta nisu. Otvorite sebi temu i ne unistavajte ovu.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 18:27

ALOOOOO BA!!! Kreteni ne spemujte temu!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 okt 2012, 18:28

Konačno konkretan potez, e to je već nešto. U šahovskom žargonu, šah, šeh, šuh???
F.K.SARAJEVO

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 18:30

molotovljev je napisao/la:Konačno konkretan potez, e to je već nešto. U šahovskom žargonu, šah, šeh, šuh???
Fali nam samo jos konacni sah mat :mrgreen:

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 09 okt 2012, 18:34

Mogu Hrvati pisati sta im je zelja, ali da se ovdje par momaka nije raspisalo ko zna da li bi nas savez i kontaktirao Sejada. :lol:

Druga stvar, ne znam zasto pojedinci pametuju u stilu ako razmislja ne treba nam. Daj se stavi u njegov polozaj pa da vidimo kakva bi tvoja izjava bila. Ali ne, on procita sta je izjavio i eto njega ovdje da prosipa o patriotizmu. Sve izjave koje je Alen dao idu nama u prilog, zato sto trenutno nastupa za Hrvatsku. Da nastupa za nas, a daje iste izjave, situacija bi isla u korist Hrvata i to je to.

Ako ga stvarno zele doktori fudbala poput Mourinha i Fergusona, ne vidim niti jedan razlog zasto se nas savez ne bi borio za njega, i to sve do trenutka dok ne donese konacnu odluku.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.