Brnjoo je napisao/la:Inzaghi je jedan od najtalentiranijih igraca svih vremena, ali i najpametnijih. Vasem Villi moze biti Otac i majstor je za njega kakav Villa nikad nece biti. E sad jel nam ocito lekciju on ili pomocni sudac, ne bi znao reci, a mozda i bi.
Sto se tice tog starta Ibrahimovica, dobio je zuti nije za crvenog, sto se tice starta Pipa, to je cist crveni karton. Namjerno udaranje protivnika s ledja i obaranje na pod jos sudac stoji kraj njega i plus ga je s dvjema rukama udario.
A ako nije crveni karton kad vas igrac rukom namjerno udari u vrat kao sto je onaj Milanov zuco uradio Ronaldu, onda ja ne znam. SAmo sto se idiot Ronaldo glupo i ofirno bacio i pokusao simulirati da ga je udario u lice, zbog cega Abate nije ni zutog dobio, ali sta ces budali.
iskreno cu samo malo prokomentarisati,tj dati svoje misljenje o tim nekim napadacima.
sto se tice inzagija,kakav je njega sretni **** pravio to je za posebnu pricu.toliko je covjek golova dao slinavih,mrljavih da je to nevjerovatno.mozda je to i sposobnost naci se uvijek tu u sansi,ali ne mogu da da ne kazem da je slino pravi,sretni.on jadan samo sto ne pogine ,koliko smotano sve radi.samo kada se sjetim kada je kanu nosom dao gol,lijepo mi muka.on jadan nema pojma kako dade sve te golove,pa samo on i husref musemic,su uspjeli dati gol,a da to nisu ni htijeli niti su toga svijesni bili.lopta ih pogodi i oni sjebu sto se raduju ostali,trce da cestitaju ,nemaju pojma ko je dao gol.
sto se tice ibrahimovica,mislim da je to najnapuhaniji fudbaler danasnjice.ne volim ga zbog amaterizma i neozbiljnosti i klosarskih poteza.drago mi je sto je otisao iz barse.