Igra nije vrijedna komentarisanja, otuzno, blijedo i sumorno, bez ikakve ideje, al treba znati pobijediti i takve utakmice, a to se uglavnom radi na iskustvo
dovodite vise ta pojacanja u vezni red

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Upravo to.Yuto je napisao/la:Ne znam sto tolko kritikujete Pazza ? Momak trci i bori se ko lud,a bgm i daje golove. Ok,nije da zabija svaku utakmicu al ima do sad 7 il 8 golova ukupno sto i nije toliko lose.![]()
Sto se tice tabele bitno je da Milan nije predaleko,ova dva crno bijela kluba mi i nisu neko mjerilo. Oba ce na kraju biti iza nas...
Apsolutno, ova tri boda potvrđuju pobjedu nad milanom, sad slijede malo lakše tekme..adointer je napisao/la:ne znam za vas al ja sam prezadovoljan
Nemoj tako, veoma cijenjeni strucnjaci sa ovog foruma su rekli drugacije. Milito je najgori napadac, Nagatomo bek, a Cambiasso zadnji vezniYuto je napisao/la: P.S. Yuto je najbolji lijevi bek u ligi...![]()
Imamo Polia i ja stvarno ne kontam zbog cega on ne igra, pogotovo kada Motte nema, jer on je jedini koji ga moze koliko toliko zamijenit. Ne mogu Cambiasso i Zanetti organizovati napade nikako.Yuto je napisao/la: Mene brine ova prica oko odlaska Motte. Nasi su kao spremni da ga puste za 10 miliona, a kao da nisu svjesni da kad je spreman Motta je nas najvazniji igrac u sredini. Ne znam sta da mislim. Iako dovedu Guarina ko zna kakav je taj lik ? Frajer nije igro od novembra nekad za Porto i sad bi kao bio pojacanje za Inter ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.