FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2012, 22:05

likusa je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:prodaja ce biti valjda gdje i uvijek
ispred stadiona kosevo i ispred grbavice ha ja

nego sta nego zarastao :) osjecam se ko rambo kad odem na jug hem sam lud hem sam jak hem sam željin manijak (hem dzungla na sve strane xD)
strah me vise sjedit ondje kod reflektora :roll: ,mogli bi malo ono osisat ,ne smijes sjest ima onih biljaka boca :lol:
Ja se sjecam ranije par puta za vrijeme ljeta su tamo zmije pronalazili, fakat nije sigurno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 jul 2012, 22:07

Elegant je napisao/la:
likusa je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:prodaja ce biti valjda gdje i uvijek
ispred stadiona kosevo i ispred grbavice ha ja

nego sta nego zarastao :) osjecam se ko rambo kad odem na jug hem sam lud hem sam jak hem sam željin manijak (hem dzungla na sve strane xD)
strah me vise sjedit ondje kod reflektora :roll: ,mogli bi malo ono osisat ,ne smijes sjest ima onih biljaka boca :lol:
Ja se sjecam ranije par puta za vrijeme ljeta su tamo zmije pronalazili, fakat nije sigurno.
Boze sacuvaj :o Moram mjesto promjeniti :cry: ! Kolko bi kostalo da se stave ondje 2-3 stepenice gdje svi skacemo prema izlazu ?
Željeznicar za život cijeli !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 jul 2012, 22:08

Evo neki već znaju i preko slika čitati o čemu su Žujo i Amar raspravljali. Pa ovakvih rasprava imaš kad sjedneš s poznanicima na kafi, kada svako o nečemu lafinja, a da neće Žujo i Amar. Ono što me raduje je da su igrači fino raspoloženi (gdje je onaj paraplegičar, pardon, paranoja koji danas izvaljuje da su igrači bezvoljni?). Uglavnom, nema nam druge, nego svi u utorak k'o jedan. Ili pukovnik ili pokojnik, nemamo šta izgubiti.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 22 jul 2012, 22:14

travnicanin je napisao/la: samo kad vidim ovog Gojera smarada, muka mi dođe, pa i ne može se krenuti dalje kad takvi ljudi sjede u odborima
+1
NAPRIJED NARODE!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 22 jul 2012, 22:18

Ma raspravljali se Zujo i Amar u vezi kapaciteta novog stadiona.. Amar je da nam ne treba preko 15 000 stolica a Zujo nece ni da cuje ispod 25 000.. Ovo je iz provjerenih izvora :mrgreen:
FORZA ZELJO !!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 jul 2012, 22:24

zasto ne volite tog gradimira gojera?

vidjao sam ga ponekad na tv u nekim politickim emisijama,nisam ni znao da ima veze sa zeljom.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 22 jul 2012, 22:27

Iskreno meni je OK, dobar čovjek pravo...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 jul 2012, 22:28

Feudalizam je napisao/la:Netreba sada napadati ovdje ljude koji kritikuju bez toga nema napretka, kako se priblizava revans treba dici atmosferu na visi nivo i prestati sa kritikama misljenja sam da mozemo pobijedit ali skoro pa nemoguce sa 3 gola razlike... u prvoj utakmici nije bio problem kvalitet kao sto mnogi govore nije maribor neki klub, poenta je sto nasi igraci godinama idu na izlete... Adilovic dao go od tada igrao u fazonu '' boli me k.... dao sam go tusnut cu se'' sredina osim zole raspad odbrana katastrofa i svaki put kad primimo 1 gol nasi igraci igraju ma haj **** ga idemo sada primiti koliko god mozemo...... Sve je u glavata igraca misljenja sam da AMAR slabo motivise igrace vise ih spusta podjebaje ili spusta na zemlju sto u vecini slucajeva nije dobro ..... Sjetite se godine iza kada smo mi igrali sa newcastlom kada ih je partizan usred engleske izbacio iz lige sampiona samo razmislite kolika je tu bila razlika u kvalitetu kluboa i u jos mnogo slucajeva, jednostavno sve je do motivacije i u glavama igraca... a za razliku od ovoga primjera maribor je smijesan i nemoze se opste reci da nesto odskacu posebno, jednostavno to nekim nasim igracima ne dolazi do glave.
Adilovic je po meni dobro odigrao borio se gore sam, a sto se motivacije tice pa ne znam bas. Amar je po meni realan i svaka mu cast na tome, jer da smo slusali njega nebi bili razocarani sa igrama u Evropi (osim ove zadnje sa Mariborom) jer treba biti realan fudbal u BH je 0.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 22 jul 2012, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 22 jul 2012, 22:29

ZUJO STA PAMETUJES IKONI KLUBA,OSIME RADI STA JE QRCU CEJF,PREVISE SI ZADUZIO KLUB DA TI IKO ISTA SMIJE!! 8-)
AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 jul 2012, 22:29

Aco o cemu je bilo rijec ?
NO PYRO NO PARTY

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 jul 2012, 22:30

Elegant je napisao/la:slika
slika
hmm :roll:
Ma ne vjerujem da je ista opasno jer nebi valjda vodili raspravu pored onog decka??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 jul 2012, 22:30

Armageddon2012 je napisao/la:zasto ne volite tog gradimira gojera?

vidjao sam ga ponekad na tv u nekim politickim emisijama,nisam ni znao da ima veze sa zeljom.
Ma on je meni običan metilj, povlači se godinama u klubu a nije marke unio.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 22 jul 2012, 22:31

Promijenio je više pol. partija nego Nikola Špirić... Klasični "grebač" koji koristi politiku za ličnu korist.
NAPRIJED NARODE!

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 22 jul 2012, 22:31

Nigdje veze sad sa slika nagađati šta je ko kome rekao, normalno je da nakon poraza dođu rasprave kao sto mi ovdje raspravljamo. Šta sad treba iscenirati sukob Žuje i Amara i blebetati bezveze....Neki se furaju na ove rasprave i stvari kako je neko nekog nabrusio, naljepio itd itd...Ja se samo nadam da će ovi koji trebaju, kao i mi navijacu uspjeti vratiti igrace na pravi put, uliti im malo vise samopouzdanja i ubjediti da nije sve gotovo. Ja bih bio najsretni kada bi na pocetku utakmice citav stadion skandirao Bogiju, Zebi, Kvesi i Svraki najgorim u Mariboru... Mislim da bi im to dalo dodatni bust i snagu da smo jos uvjek uz njih i da im ne ebemeo sve nakon lose partije... Mislim da bi im to psihicki podiglo i probudilo jos veci inat... Uglavnom tekma se blizi, vidimo se na Hadisonu SVI!!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 jul 2012, 22:33

Zeman je napisao/la:
Promijenio je više pol. partija nego Nikola Špirić... Klasični "grebač" koji koristi politiku za ličnu korist.

hahhahha,ne vjerujem da je i tako sta moguce,ali eto nek ti bude...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 22 jul 2012, 22:37

Zeman je napisao/la:
travnicanin je napisao/la: samo kad vidim ovog Gojera smarada, muka mi dođe, pa i ne može se krenuti dalje kad takvi ljudi sjede u odborima
+1
Da je on izuzetak u klubu pa inekako al' takvih ima podosta.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2012, 22:42

Ajde sad realno da donesemo zakljucak, imamo li se cemo nadati ? :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 jul 2012, 22:45

Elegant je napisao/la:Ajde sad realno da donesemo zakljucak, imamo li se cemo nadati ? :|
ja imam neki osjecaj da cemo proci al' bice tesko sto jest jest pa cak i nemoguce

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 jul 2012, 22:45

Ako si Zeljovac u srcu nadat ces se do zadnje sekunde :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 jul 2012, 22:49

Elegant je napisao/la:Ajde sad realno da donesemo zakljucak, imamo li se cemo nadati ? :|
Pobjedi, prolazu tesko
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: samoFKS i 54 gosta.