FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

istina1981
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la istina1981 » 23 jul 2012, 19:19

Onaj Muslimovic zvijer.. Kakvu golcinu zabi.. Eh da smo ga mi kako mogli dovesti.. :roll:
FORZA ZELJO !!!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 23 jul 2012, 19:21

Ma dobro, sanse su jako male, i da nam treba pobjeda od 1-0 bilo bi jako tesko, a ovako vec..., ali ipak kao navijac moram vjerovat da uz dosta trke i brobe na terenu te uz veliku podrsku s tribina mozemo do pobjede 3-0, samo da neko opet ne bude imao los dan kao Bogicevic prosli put :!:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 jul 2012, 19:22

istina1981 je napisao/la:Onaj Muslimovic zvijer.. Kakvu golcinu zabi.. Eh da smo ga mi kako mogli dovesti.. :roll:
Muslimović je mnogo od nas tražio, nismo bili (a nismo ni sad) u mogučnosti imati ovakvog igrača...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jul 2012, 19:39

mma_hz je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:nije moguce da vam je "kamena" lopta najveci adut heeheh...
svaka vama cast na entuzijazmu,al mislim da nemate nikakvih sansi..ne zbog toga sto nsite kvalitetniji....vec prvenstveno zbog loseg rezultata u prvoj tekmi..a naravno Slovenci imaju jos jedan veliki ,presudan adut u kojeg su itekako iskoristili u provj tekmi a to je fizicka sprema..onakve greske kao u prvoj utakmici se desavaju samo ekipama koje nisu dovoljno fizicki spremne..kad nemas snage,nemas ni koncentracije i u odlucujucim trenutcima reagujes pogresno..a kod vas je to itekako bio slucaj..da ste bili bar malo bolje spremnimislim da bi prosli ovaj Maribor sa trenutnim kadrom.. ;)
Ejs..Nismo znali. Hvala ti, prenijet ćemo Amaru tvoja zapažanja.
red bi bio,posto ocigledno nije odradio svoj dio posla kako treba... ;)
sarkazam ravan predskolskom.. :roll: :roll:
Sto ne gumo ove djecije price.. Eto ti si kao strucnjak skontao da mi nismo bili fizicki spremni. Pa ako smo radi icega osvojili ovu ligu, i bili onako dominantni onda je to radi fizicke spreme, pa nije ovo F.K. Sarajevo, pa da smo promjenili 8 igraca i da ti novi nisu fizicki spremni, ovi ljudi su vec 2 godine skupa. Fizicka sprema nije razlog zbog kojeg smo izgubili utakmicu, vec psihologija, i tu bi se dalo polemisati da li je Amar mogao vise, ali i to nije do njega vec do ogranicenih igraca koji su polu profesionalci. Staklene noge, mozak u nebesima, igra losa, neprepoznatljiva, a sve zbog psiholoskog pritiska i naseg mentaliteta. Pusti se ti naseg Osima i ukazivanja na greske, svi vi molite Boga da Osim ode, a to i pokusavate ovakvom pricom..

AMAR OSIM
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2012, 19:44

e svasta,napises normalan post ..nikoga ne vrijedzas..kazes neko svoje misljenje i onda sjedes i cekas da se redom "strucnjaci" seru po tebi..ja postujem tvoje misljenje pasha ,al to ne znaci da ga moram prihvatiti..
ne kazem da sam upravu,samo sam napisao sta mislim,a to da su se igraci vukli od 70 minute po terenu ,to sam vidjeo ..e sad dal je to do psihe il to spreme prekosutra ce se vidjeti..aBd sretno vama od srca i nadam se da ce aBd oba nasa kluba otici i do grupne faze da se imamo cemu zajedno radovati...ne zeli svaki komsija da vama crkne krava vjeruj mi... ;)
@voltron,pa nismo djeca da se prepucavamo valjda i da gledamo ko ce kome vise suknut...e svasta ccc.. :roll: :roll:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 jul 2012, 19:46, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 jul 2012, 19:44

mma_hz

Ejs..Nismo znali. Hvala ti, prenijet ćemo Amaru tvoja zapažanja.
red bi bio,posto ocigledno nije odradio svoj dio posla kako treba... ;)
sarkazam ravan predskolskom.. :roll: :roll:
Kakav si debilan komentar ostavio budi sretan što sam ti s dječijim sarkazmom uzvratio. Ali nije sve tako crno, bar smo saznali da znaš šta je sarkazam.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 23 jul 2012, 19:52

A. Osim:

"Vaspitan sam tako da realno gledam na stvari, pa ću vam reći da je dosta teško nadoknaditi minus iz Maribora. Nije nemoguće, ali isto tako nije nemoguće ni na lotu dobiti. Naš cilj je odigrati maksimalno ozbiljno, kao što smo odigrali većim dijelom prvog poluvremena u Mariboru, iako tako odigramo, onda možemo parirati ekipi iz Slovenije. Svako bezglavo jurcanje, može nas dovesti u velike probleme", istakao je Osim na press konferenciji i dodao:

"Nećemo krenuti sa istim timom, ali nekih drastičnih promijena neće ni biti. Bitno je da dobro odigramo, jer vladat će neki drugačiji uslovi, a teren, lopte i velika podrška sa tribina bit će naša velika prednost", kazao je trener Plavih

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 23 jul 2012, 19:53

joj puca me neka euforija samo da momci ostave srce na terenu pa kako god zavrsilo,ocekujem slj sastav:
antolovic
cola-kerla-bogi-kvesic
svraka-zola
beslija-bekric-zeba
adilbeg
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 23 jul 2012, 20:01

[quote="ripper"]A. Osim:

"Vaspitan sam tako da realno gledam na stvari, pa ću vam reći da je dosta teško nadoknaditi minus iz Maribora. Nije nemoguće, ali isto tako nije nemoguće ni na lotu dobiti. "

Sve je rekao. Kad bi svi ovako razmisljali..... a ne odma neki pritisci na igrace, neke suvisne euforije, nesto......

AMAR OSIM !
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 jul 2012, 20:12

Cuj nema prenosa tekme, nije fer i korektno za nas koji nismo trenutno u BiH . Zeljo ima navijaca sirom planete.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jul 2012, 20:17

mma_hz je napisao/la:e svasta,napises normalan post ..nikoga ne vrijedzas..kazes neko svoje misljenje i onda sjedes i cekas da se redom "strucnjaci" seru po tebi..ja postujem tvoje misljenje pasha ,al to ne znaci da ga moram prihvatiti..
ne kazem da sam upravu,samo sam napisao sta mislim,a to da su se igraci vukli od 70 minute po terenu ,to sam vidjeo ..e sad dal je to do psihe il to spreme prekosutra ce se vidjeti..aBd sretno vama od srca i nadam se da ce aBd oba nasa kluba otici i do grupne faze da se imamo cemu zajedno radovati...ne zeli svaki komsija da vama crkne krava vjeruj mi... ;)
@voltron,pa nismo djeca da se prepucavamo valjda i da gledamo ko ce kome vise suknut...e svasta ccc.. :roll: :roll:
Nisi napisao normalan post, nego seres po Osimu da nije dobro pripremio ekipu, da su se vukli po terenu. Nisu se pasa vukli sto ne mogu, nego sto ne znaju, sto nisu mogli od Mariborovih igraca, sto su im se odsjekle noge nakon primljenih golova, skontaj samo kako bi se ti osjecao, jer oni tu utakmicu cekaju godinu i znaju ako pobjede da mogu milione zaraditi za zivota. Ti reci gdje sam ja tebe vrijedjao ? Ja sam ti napisao sta mislim o tvom misljenju, i sta je ono imalo za cilj. Neces ni sutra vidjeti da li je do spreme ili do psihe, jer ti ces opet reci da je sprema, a ja cu reci da je psiha, jer imas pritisak da stizes 3 gola zaostatka.. Pogledaj tabelu, i Zeljinu dominaciju, pa ces vidjeti da li su igraci bili spremni, ili nisu, a u nasoj ligi svakako nema niko da im je*e psihu jer znaju da su najjaci, jedino se to moglo vidjeti na pocetku utakmice protiv vas, dok nisu skontali da ste i vi truba kao i ostali. Sretno vam u cetvrtak, ali se Bgti ne petljaj i ne unosi nemir da je Osim nesto kriv, jer ces navuci ovdje jos 4 lika da se sloze s tobom, a to mi ne treba da citam...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 23 jul 2012, 20:18

Strah me samo psiholoskog pada nasih igraca, prvi dan nakon sto su stigli, neki stariji ljudi u casi del cafe u shopingu seru igracima (svraka, jamak i dr.) svasta im govore, danas ispred stadiona zebi lik nesto dobacuje ko lafo gdje si bio na tekmi nisi se vidio, bojim se samo da ih to ne demoralise da ih ne ubije psihicki....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 jul 2012, 20:20

Gledam broj gledaoca na stadionima tokom prvih utakmica drugog pretkola Lige prvaka i vidim da je najveca posjeta bila na Ljudskom vrtu, broj gledalaca je bio 10251, ipak nije dolazio bilo ko. Ali nadam se da cemo imati vecu posjeti nego sto su janezi imali.

Inace, nadam se muskoj igri, zalaganju i odanoscu svetom dresu, tesko jeste, ali nebi bili navijaci da vec otpisemo sebe. Nije bilo davno kada je parola "Dva boda iz dvije tekme nije toliko strašno. Da igrate srcem to je nama važno" krasila južnu tribinu. Jos uvijek sam uvjeren da ovi momci mogu mnogo toga ako pravo zapnu, ono sto sam vidio svojim ocima u Mariboru jednostavno nije realan omjer snaga. Trece pretkolo bi otvorilo mnogo vrata, ali i da ispadnemo sada nije kraj svijeta. Jedva cu docekati sutrasnji dan i utakmicu :)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2012, 20:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:e svasta,napises normalan post ..nikoga ne vrijedzas..kazes neko svoje misljenje i onda sjedes i cekas da se redom "strucnjaci" seru po tebi..ja postujem tvoje misljenje pasha ,al to ne znaci da ga moram prihvatiti..
Nisi napisao normalan post, nego seres po Osimu da nije dobro pripremio ekipu, da su se vukli po terenu. Nisu se pasa vukli sto ne mogu, nego sto ne znaju, sto nisu mogli od Mariborovih igraca, sto su im se odsjekle noge nakon primljenih golova, skontaj samo kako bi se ti osjecao, jer oni tu utakmicu cekaju godinu i znaju ako pobjede da mogu milione zaraditi za zivota. Ti reci gdje sam ja tebe vrijedjao ? Ja sam ti napisao sta mislim o tvom misljenju, i sta je ono imalo za cilj. Neces ni sutra vidjeti da li je do spreme ili do psihe, jer ti ces opet reci da je sprema, a ja cu reci da je psiha, jer imas pritisak da stizes 3 gola zaostatka.. Pogledaj tabelu, i Zeljinu dominaciju, pa ces vidjeti da li su igraci bili spremni, ili nisu, a u nasoj ligi svakako nema niko da im je*e psihu jer znaju da su najjaci, jedino se to moglo vidjeti na pocetku utakmice protiv vas, dok nisu skontali da ste i vi truba kao i ostali. Sretno vam u cetvrtak, ali se Bgti ne petljaj i ne unosi nemir da je Osim nesto kriv, jer ces navuci ovdje jos 4 lika da se sloze s tobom, a to mi ne treba da citam...
ok posteno,nije mi bio cilj da unesem nemir(ko da to mogu :roll: ),bilo kakve vrste..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 23 jul 2012, 20:25

Treba racunati na mokar teren natopljen kisom i grmljavinu sa neba.
Vrijeme ce vjerovtno biti katastrofa u periodu odigravanja utakmice, a to je opet nekako sansa za nas, nek grmi sa svih strana
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jul 2012, 20:35

Na zalost sutra je kisan dan sto ce utjecati na posjetu ali i na kretanje lopete i igraca na terenu. Mozda nam pomogne a mozda i odmogne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nanek

Post Postao/la nanek » 23 jul 2012, 20:42

O kakvom vi vremenu pricate ?

ja sam cuo da je trasu pretezno oblacno uz VELIKU GRMLJAVINU SA JUGA !

SUTRA SVI KAO JEDAN ! NADA UMIRE ZADNJA !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 jul 2012, 20:53

http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... guce/84597" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel neko moze napisat o cemu pricaju na 5:00 pa nadalje. Cini mi se da kaze da je neko ponudio 2.500 eura za prenos ali je odbijeno??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 jul 2012, 21:02

i nama je u ovoj blamazi protiv celika iz niksica prvu utakmicu u banjaluci sudio neki izuzetno mlad holandjanin,turskog porijekla....

ako je to taj isti,veze nema,sudi kao da je balet a ne fudbal,dozvoljava simuliranje i previjanje,glumatanje na terenu a onda nista od toga ne nadoknadi :( :evil:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 23 jul 2012, 21:06

jug-onostalgicar je napisao/la:
slovenc je napisao/la:Iz Maribora dolazi 8 autobusa i oko 100 pojedinaca sa svojim kolima.

:) puno vise nego sto se ocekivalo :)

sretno...
Eto, iz Maribora nas dolazi 600 navijača na severnu tribinu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.