FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je jos veci povod da se stadion napuni i da velikom podrskom podrzimo nase.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
naprotivSemper je napisao/la:Ako ima šta dobro u ovim neredima to je da će posjeta biti drastično veča.
stariji ljudi nece ugrozit djecu unuke nakon ovoga
Veceras ce da grmijug-onostalgicar je napisao/la:naprotivSemper je napisao/la:Ako ima šta dobro u ovim neredima to je da će posjeta biti drastično veča.
stariji ljudi nece ugrozit djecu unuke nakon ovoga
i ne trebaju nam stariji ljudi i unuci na tribinama
derimo grla i dlanove!!!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
-
- Kontakt:
Koliko ce doci Slovenaca?
Cijela Slovenija

Cijela Slovenija

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- KB-TM87
- Kontakt:
Meni dosta i minimalna pobjeda, al ovim **** je malo i 7 uvalit, pogledaj nas Boze jednom samo 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
NACIJOO BUDII SEE
NEBO IMA DA GORI VECERAS
NEBO IMA DA GORI VECERAS
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne budi glup barem se kontrolisi za ovaj mjesecgringobih je napisao/la:Ocekujes pomoc od neceg izmisljenog...? Blago tebi...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako je ikad bio red od Boga da nas pogleda, nakon ovih skandiranja, nesreca kod primljenih golova, zjbancija oko karata gdje moras imati drzavljanstvo, to je onda veceras. Molim te Boze pred njihovih 600 navijaca koji ce imati priliku da pogledaju utakmicu, ucini da prodjemo, samo da im se ovo vrati. Navijanjem cemo ih zgaziti i ubiti 10:0, ali i igraci moraju imati istu ovu volju koju i ja sada imam, pa zgazio bi Boga u njima...
Zeljo 3-0 Maribor!
Za zivot cijeli!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne znam za tebe, ali ja kad sam nesto zazelio od Tog "izmisljenog" znalo se dosta puta ostvariti, uslisiti molitvu, pa sad jel' do Tog "izmisljenog" ili ne, sta ti imas koji djavo se javljati i pricati gluposti ???gringobih je napisao/la: Ocekujes pomoc od neceg izmisljenog...? Blago tebi...
Zeljo 3-0 Maribor!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imate PM pa se raspravljajte o vjeri jer tome sad nije ni vrijeme ni mjesto.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Za tebe gospodin magistar, diplomirani inzinjer masinstvagringobih je napisao/la:Sigurno se dobro naspavas sa takvom pamecu...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam za tebe, ali ja kad sam nesto zazelio od Tog "izmisljenog" znalo se dosta puta ostvariti, uslisiti molitvu, pa sad jel' do Tog "izmisljenog" ili ne, sta ti imas koji djavo se javljati i pricati gluposti ???gringobih je napisao/la: Ocekujes pomoc od neceg izmisljenog...? Blago tebi...
Zeljo 3-0 Maribor!![]()
Daj mi je pozjami na par dana da se odmorim...
Cuj uslisene molitve...![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 24 jul 2012, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- raul-zakon
- Kontakt:
Admine, ako se za nijekanje Boga nije zaslužio ban, onda stvarno ne znam...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Evo ovako.Slucajno sam se zateko u strosmajrevoj ulici,Slovenacki **** pijani provociraju slucajne prolaznike , pale baklje i tendu od kafica.Uzvikuju necu da spominjem sta, vec je receno, prozivaju krmke koji su u zatvoru u Hagu.Zivotinje.Prvo su im se suprostavila raja iz kafica i slucajni prolaznici.Pocinje haos i onda dolaze neki momci ja mislim da su bili i navijaci Zelje i Sarajeva , raja koja se zatekla slucajno u gradu.Policija brani supke i z slovenije i cetnike.Ja sam zgrozen da u gradu koji je pretrpio toliko u ratu i toliko poginulih i ranjenih neko uzvikuje ovo.Otjerajte stoku iz grada,Ogorcen sam i nisam mislio veceras na utakmicu , ali se u meni javio neki revolt i inat i prkos kupio sam kartu.Zar je mrznja prema nama tolika.Ljudi zaboravite veceras i u cetvrtak sve razlike i navijacke strasti.Svi na kosevo veceras i u cetvrtak iz ponosa i inata .Bosna i Hercegovina nasa domovina.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović pozvao je navijače Željezničara na mir i dostojans
Nakon što se danas u centru Sarajeva dogodila masovna tuče između navijača Maribora i Željezničara, direktor Fudbalskog kluba Željezničar Dželaludin Muharemović pozvao je sve navijače tima sa Grbavice da ne nasjedaju na provokacije.
Nakon što se danas u centru Sarajeva dogodila masovna tuče između navijača Maribora i Željezničara, direktor Fudbalskog kluba Željezničar Dželaludin Muharemović pozvao je sve navijače tima sa Grbavice da ne nasjedaju na provokacije.
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
ja sam ovo ramazana prepostio sam rad ove utakmice, nek veceras Podari cudo kojem se tolko nadamo, daj boze da njima noge budu olovne ko nama drugo poluvrijeme tamo, daj boze da sta god osutamo udje, daj nam kisu i raskvasen teren gdje ce nasi ginut a mi u delirijumu navijat, daj nam boze cudo protic Janeza, jer ako prodjemo mozemo samo cudom proci.Baja_Zvjerka je napisao/la:gringobih je napisao/la: Ocekujes pomoc od neceg izmisljenog...? Blago tebi...
Zeljo 3-0 Maribor!
/quote]
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ja u dzamiju idem, postim, nema sta ne radim u nadi da prodjemo ove janeze, ne samo radi ove utakmice, vec inace radi nafakelisander je napisao/la:ja sam ovo ramazana prepostio sam rad ove utakmice, nek veceras Podari cudo kojem se tolko nadamo, daj boze da njima noge budu olovne ko nama drugo poluvrijeme tamo, daj boze da sta god osutamo udje, daj nam kisu i raskvasen teren gdje ce nasi ginut a mi u delirijumu navijat, daj nam boze cudo protic Janeza, jer ako prodjemo mozemo samo cudom proci.Baja_Zvjerka je napisao/la:gringobih je napisao/la: Ocekujes pomoc od neceg izmisljenog...? Blago tebi...
Zeljo 3-0 Maribor!
/quote]

Za zivot cijeli!
Ti prije svega treba da znas kako ovo nije tema o vjeri. Zamisli kad bi svaki put neko tako ZAPEO na spominjanje Boga/Allaha?gringobih je napisao/la:Sigurno se dobro naspavas sa takvom pamecu...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam za tebe, ali ja kad sam nesto zazelio od Tog "izmisljenog" znalo se dosta puta ostvariti, uslisiti molitvu, pa sad jel' do Tog "izmisljenog" ili ne, sta ti imas koji djavo se javljati i pricati gluposti ???gringobih je napisao/la: Ocekujes pomoc od neceg izmisljenog...? Blago tebi...
Zeljo 3-0 Maribor!![]()
Daj mi je pozjami na par dana da se odmorim...
Cuj uslisene molitve...![]()
![]()
![]()
Ovdje necemo diskutovati da li postoji ili ne. Tvoje je da sutis i da postujes ljude koji vjeruju da postoji.
Povuci se dok nisi napravio jos vece sranje od teme. Imas i PP pa mu se obrati.
- samir_tm87
- Kontakt:
ev ja zapostio danas, samo da nas Bog pogleda 

- corleone87
- Kontakt:
upravu si prijateljusan je napisao/la:Evo ovako.Slucajno sam se zateko u strosmajrevoj ulici,Slovenacki **** pijani provociraju slucajne prolaznike , pale baklje i tendu od kafica.Uzvikuju necu da spominjem sta, vec je receno, prozivaju krmke koji su u zatvoru u Hagu.Zivotinje.Prvo su im se suprostavila raja iz kafica i slucajni prolaznici.Pocinje haos i onda dolaze neki momci ja mislim da su bili i navijaci Zelje i Sarajeva , raja koja se zatekla slucajno u gradu.Policija brani supke i z slovenije i cetnike.Ja sam zgrozen da u gradu koji je pretrpio toliko u ratu i toliko poginulih i ranjenih neko uzvikuje ovo.Otjerajte stoku iz grada,Ogorcen sam i nisam mislio veceras na utakmicu , ali se u meni javio neki revolt i inat i prkos kupio sam kartu.Zar je mrznja prema nama tolika.Ljudi zaboravite veceras i u cetvrtak sve razlike i navijacke strasti.Svi na kosevo veceras i u cetvrtak iz ponosa i inata .Bosna i Hercegovina nasa domovina.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, BungaBum, DobriBosnjanin, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Levin, Lewy21, Lokomotifa, mma_hz, Napaceni87, perodeformero, Proximic, SamoDaKazeem, sebalos, tiagofaria25, Vanja8, WeekendOffender i 251 gost.