Dobro normalno je sad da se dobija kazna neka,e sad recimo toliko drasticna da dobijes zabranu do kraja sezone mi nesto ne ide,ok razumijem i belaj i sve,ali recimo sam ulazak nije uticao na utakmicu uopste nikakvu,steta koja se izazvala na stadionu nije veca od par hiljada maraka...
Ako se za prekid utakmice dobije 6 hiljada maraka onda za ovo realno nebi trebala biti nesto specijalno veca...nije isto uletiti u toku utakmice i izazvati prekid i nakon utakmice uci i ne prekinuti nista i ne utjecati na rezultat i nesto slicno...
Tako da licno mislim da bi apsordno bilo da sad puknu kaznu da bude zabrana navijacima do kraja sezone ili nesto tako...
Al eto vidjecemo sto se mene licno tice nek nam i zabrane ako hoce jel ovi na terenu nisu zasluzili vise apsolutno nikakav vid podrske,samo sto sam misljenja ako se vec prekidi utakmica kaznjavaju sitnom lovom onda i ovaj upad nakon utakmice ne zaslusuje 5 puta goru kaznu
Zadnja izmjena:
miky_hz, dana/u 22 apr 2010, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".