FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo sad su ga naivno primili pa je 1-1. Samo zbog tog sto su ga primili 2. min. nakon vodstva ja ocekujme da bude nekih 5-1 za Salzburg
ha ha ah aha ha ha....dobar si...imas pravo,valjda i tamo ova kisa..pa su napravili kratki spoj....DARE_DEVIL_SA je napisao/la:socrates je napisao/la:to su oni isti ribari i kelneri...samo ovi iz luxemburga....DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dudelange vodi 0_1 joj stete sto mi primili onaj cetvrti gol!!!
Nemoj tako ima ovdje i elektricara hahahaha

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Salzburg je izjednačio,lijepa akcija skroz.
Po onome što vidim Maribor je bolja ekipa od Salzburga,još im treba 2 gola da bi uopće prošli a Dudelange takođe prijeti,s onakvom igrom ko protiv Maribora ne bi se Željezničar ni protiv njih proslavio.
Po onome što vidim Maribor je bolja ekipa od Salzburga,još im treba 2 gola da bi uopće prošli a Dudelange takođe prijeti,s onakvom igrom ko protiv Maribora ne bi se Željezničar ni protiv njih proslavio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ako neko zeli da pogleda utakmicu iz salzburga evo stream utakmica je pocela u 17:00
http://atdhe.tw/watch.php?id=354084
http://atdhe.tw/watch.php?id=354084
Zadnja izmjena: mustuluk, dana/u 24 jul 2012, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com
http://betfairlivestream.webs.com
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemojte samo velike euforije da se na kraju ne bi puno razocarali. Oni ce vjerovatno ici na varijantu da umrtve igru. Mi moramo pogoditi u prvih 20 min ako ista zelimo. Ovo je moje videnje i mislim samo sa ranim pogotkom mozemo im unjeti strah u noge i jos vise usijati atmosferu na tribinama.
Malo me ove izvjave Amara nerviraju, tipa mi cemo igrati istu igru pa cekati njihovu gresku, ali posto je on takav uvijek, ocekujem takticku varku sa njegove strane. Volio bih kada bi nasi odigrali srcano kao pitari u Sofiji, i mislim samo da sa takvim pristupom mozemo do 3:0! Ja bih napao odmah, pa sta bude neka bude! Amar sigurno je nesto smislio sto nas moze vratiti u igru, ja se samo nadam se ovaj put nam se nece igraci izgubiti psihicki na terenu!
Malo me ove izvjave Amara nerviraju, tipa mi cemo igrati istu igru pa cekati njihovu gresku, ali posto je on takav uvijek, ocekujem takticku varku sa njegove strane. Volio bih kada bi nasi odigrali srcano kao pitari u Sofiji, i mislim samo da sa takvim pristupom mozemo do 3:0! Ja bih napao odmah, pa sta bude neka bude! Amar sigurno je nesto smislio sto nas moze vratiti u igru, ja se samo nadam se ovaj put nam se nece igraci izgubiti psihicki na terenu!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 jul 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ček, nema prijenosa? 
Evo malo sam preletio iza, vidim da ne.... yebote, prenose se Široki i Borac, a nema interesa za najveći i najpopularniji klub u državi. Isuse Kriste mili
Ali hajde, kako bilo, naprijed Željo

Evo malo sam preletio iza, vidim da ne.... yebote, prenose se Široki i Borac, a nema interesa za najveći i najpopularniji klub u državi. Isuse Kriste mili

Ali hajde, kako bilo, naprijed Željo

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 24 jul 2012, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
2-1 salzburg 

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Rukom dade gol...black64 je napisao/la:2-1 salzburg
Jao gola Salzburga hahahahahahaha
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
2-1 Salzburg. Ma yebo to daje veceras proci Maribor!! Ne preskaci te uzalud. Valja janeze pobjediti sa tri gola na onakom terenu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
FK Željezničar
Za jug jos oko hiljadu karata,tako rece onaj sto prodaje... Istok se slabo prodaje,to ce valjda prije utakmice krenut malo bolje
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovo je moglo biti dobro za motivaciju, znaš kako naš mentalitet funkcioniše, prvo se čovjek mora nafurat da bi nešto napravio.sajo10 je napisao/la:2-1 Salzburg. Ma yebo to daje veceras proci Maribor!! Ne preskaci te uzalud. Valja janeze pobjediti sa tri gola na onakom terenu.
- majestic24
- Kontakt:
ako iko zna igrati na takvom terenu,onda smo to mi bosancisajo10 je napisao/la:2-1 Salzburg. Ma yebo to daje veceras proci Maribor!! Ne preskaci te uzalud. Valja janeze pobjediti sa tri gola na onakom terenu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne možeš raditi stream ako nitko ne proizvodi signal.Viper je napisao/la:Ljudi pa na lshunteru su najavili stream...
Hayley <3
Da bi bio stream mora neko snjimati. Kamera NEMA VECERAS NA STADIONU
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Na Ilidži prestalo da pada, evo ja se spremam da krenem, kakva je situacija kod ovih što su bliže stadionu? 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Kiša brate ...ne stajeGaziHusrevbeg je napisao/la:Na Ilidži prestalo da pada, evo ja se spremam da krenem, kakva je situacija kod ovih što su bliže stadionu?
Na Ciglanama je utanjila skroz, valjda ce prestati do tekme. Nasa sansa je danas skok igra, stalni ubacaji pa sta bude. Tesko ce i njima biti izvesti kontru po ovom terenu. ZELJO SRETNO !!!
Stari Grad haman prestala, mislim da ce do 20 h prestatiGaziHusrevbeg je napisao/la:Na Ilidži prestalo da pada, evo ja se spremam da krenem, kakva je situacija kod ovih što su bliže stadionu?
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.