Nisi skužio, sezonu prije sa jednim gnojem tipa giunti je neoćekivano osvojio prvenstvo. To sam mislio...Pa milana do te sezone nije bilo nigde. Bio je u preuređenju kak bi se reklo...MaGiCa je napisao/la: Znaci Milan kao prvak (ojacan Shevchenkom), nije bio u krugu kandidata za titulu?
Oni su bili, oni su uvijek kandidati, sam kaj to nisu mogli osoviti sve i sam znaš do kadaInter je u sezonu usao sa Vierijem i Seedorfom, koji su dosli iz Lazija i Reala, te Lippijem na klupi. Nije bio ravnopravan u utrci?

Da nisu jer kad je Veron postai igrač znaš već koga on je bio ta missing link da Lazio postane nedostižan za druge...Parma je iako su imali u to vrijeme imali prejebenu ekipu bila premali klub. Neš tipa Kusen u Njemačkoj, smude ali nemreju namirisati...Parma je u sezonu usla kao osvajac kupa i Uefa kupa, samo zamenivsi Verona za Ortegu i Chiesu za Di Vaio-a. Nije bila kandidat za titulu?
Ne oni su bili, ne znam zaš si to uopće napisoLazio je tada bio mozda najjaci tim na svetu, a dodat je Veron i otisao je Vieri. Nije top kandidat?

Dok Roma nije dovela magični trio nisu bili dovoljno jaki da uzmu prvenstvo...Roma je imala Capella na klupi (tada #1 u trenerskom svetu), te je dovela Montellu. Tim zadrzan i konkurentan.
Juve je navek kandidat za titulu, ne znam zaš govoriš kontra?Juve je napravio overhaul tog leta. Dovedeni top igraci u sve 3 linije tima, Ancelotti bio na klupi citave sezone. Nije bio kandidat za titulu?
Nope, nažalost nisu, pogotovo ne zbog toga kaj su igrali LPFirenza dovela Chiesu, koji je bio najopasniji spic u ligi (najtezi za cuvanje) i Mijatovica iz Reala, da bi resila prioblem drugog spica i ojacala klupu. Citava ekipa zadrzana, uz glavne poluge - Batistutu i Rui Costu. Nije bila kandidat za titulu?
Ti govoriš i tvrdiš 7 dok ti ja velim da ih 7 nije moglo uzeti titulu. Po meni te sezone je Lazio bio glavni kandidat i na kraju je bio prvak. Jedan Inter, Lazio, Milan i Juve, neki zbog imena, neki zbog tradicije su ipak bili ispred Rome Fiorentine i Parme...
Konkurencija za vrh i konkurencija za prvaka nije isto. 6 timova se ove sezone bori za LP u EPL, ali ih baš svih 6 nemre osvojiti ligu...Serie A iz 1999-00 je najjaca sezona glede konkurencije u vrhu.