FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka im čast, pobijedili su preplaćene konjušarske kvazizvijezde sve skupa sa Platinijem i njegovim plaćenicima u crnom. Na kraju mi više nije bilo samo radi Želje nego i radi njih, zaslužili su ovu pobjedu u svakom smislu te riječi.
E ako ovo našim igračima nije motiv onda ne znam šta je.
Pobjedom Dudelanža sve priče o novcima budžetima padaju u vodu. Jednostavno na teren izađu dvije ekipe a ne budžeti i novci. Ovo je bila šansa stoljeća koju smo najvjerovatnije prokockali. 
Upravu si kolega,mada ovaj Dudelange izgleda kao veoma ozbiljna ekipa!NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Svaka im čast, pobijedili su preplaćene konjušarske kvazizvijezde sve skupa sa Platinijem i njegovim plaćenicima u crnom. Na kraju mi više nije bilo samo radi Želje nego i radi njih, zaslužili su ovu pobjedu u svakom smislu te riječi.
Zadnja izmjena: bekicamir, dana/u 24 jul 2012, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
E kad su oni uspjeli Salzburgu 3 gola dati, mozemo i mi. Jeste da ne smijemo primiti nijedan onda.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Dudelange treba biti yebena pouka svim našim klubovima, pogotovo ovim što igraju kvale za Euro kupove! Kapa dole borbenim amaterima iz Luxa!
NE MOGU DA VJERUJEM!!! Sad mi je pravo krivo zbog reze u Slofanatic1991 je napisao/la:dudelange prodje
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Starting XI: Antolovic, B. Colic, Kerla, Bogicevic, Kvesic, Svraka, Zolotic, Beslija (C), Jamak, Zeba, Adilovic.
Bench: Bukvic, E. Colic, Vasilic, Stanic, Bekric, Selimovic, Ramic.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 24 jul 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nemoj se pravit pametanBlek_Stena je napisao/la:Idi na tekmu... Niko ti ne braniMrAmani96 je napisao/la:
Ne slazem se
Ovakva prilika nam se neće pružiti siguran sam ni za 10 godina!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nadam se da ce do igraca doci infromacija da je Dundelange dalje prosao, neka im to bude doadatni motiv !
Nada zadnja umire.
Nada zadnja umire.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sad prosao pored stadiona sablasno prazno Kosevo.Katastrofa. 
ma jašta opet Aršavin na klupi, nevjerovatno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj opet Bekrić na klupi
Samo me strah kontri Mariborčana, sjetite se kako su šupački dali 4 gola gore, iz 3 šanse (kontre)
Da se ne ponovi večeras.
Vjerujemo u pobjedu, gazi ljoze
Samo me strah kontri Mariborčana, sjetite se kako su šupački dali 4 gola gore, iz 3 šanse (kontre)
Da se ne ponovi večeras.
Vjerujemo u pobjedu, gazi ljoze
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
jel treba proci 4. pretkola za LP...u 4. pretkolu tko ispadne ide automatski u europa ligu?!Elegant je napisao/la:Nadam se da ce do igraca doci infromacija da je Dundelange dalje prosao, neka im to bude doadatni motiv !![]()
Nada zadnja umire.
jbt sanse,maribor mora pasti!
Sii Sii!bekicamir je napisao/la:jel treba proci 4. pretkola za LP...u 4. pretkolu tko ispadne ide automatski u europa ligu?!Elegant je napisao/la:Nadam se da ce do igraca doci infromacija da je Dundelange dalje prosao, neka im to bude doadatni motiv !![]()
Nada zadnja umire.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Tačno. Znači ako se prođe Maribor jedina prepreka za grupnu fazu EL je Dudelange. Koliko god se nadam toliko mi je krivo radi onih 4:1, tačno smo odigrali najgore poluvrijeme u historiji svemira.bekicamir je napisao/la:jel treba proci 4. pretkola za LP...u 4. pretkolu tko ispadne ide automatski u europa ligu?!Elegant je napisao/la:Nadam se da ce do igraca doci infromacija da je Dundelange dalje prosao, neka im to bude doadatni motiv !![]()
Nada zadnja umire.
fakatsajo10 je napisao/la:Starting XI: Antolovic, B. Colic, Kerla, Bogicevic, Kvesic, Svraka, Zolotic, Beslija (C), Jamak, Zeba, Adilovic.
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 24 jul 2012, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Onda UEFA grijesi.AeGon099 je napisao/la:bekrić će biti u startnih 11, šta je sa brkovićem ?sajo10 je napisao/la:Starting XI: Antolovic, B. Colic, Kerla, Bogicevic, Kvesic, Svraka, Zolotic, Beslija (C), Jamak, Zeba, Adilovic.
š'o se za'ebava sa Bekrićem Bgt, treb'o je od prve. 
Another hero - another mindless crime.
- fanatic1991
- Kontakt:
kakvo je ovo zatisje niko nista ne pise :/
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.