AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rastafarian
- Kontakt:
Re: AC Milan
Vidim, živnula je malo tema
Ja nisam od onih koji su za to da odmah Milan ide na Barcu ili Real. Ali ne treba se ni zanositi sa Apoelom, Marseillom, i dr. Vidjeli ste kakav je pristup imao ManUtd prema Baselu, pa evo i prema Bilbau pa gdje završiše..A od polufinala, vjerujem da je sve moguće. Al eto, realan domet je polufinale.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
ooo ti si neki novi na forumu i ja se slazem sa tobom bolje je da sto je dalje moguce doguramo u LP to je bolje zbog koeficijentarastafarian je napisao/la:Vidim, živnula je malo temaJa nisam od onih koji su za to da odmah Milan ide na Barcu ili Real. Ali ne treba se ni zanositi sa Apoelom, Marseillom, i dr. Vidjeli ste kakav je pristup imao ManUtd prema Baselu, pa evo i prema Bilbau pa gdje završiše..A od polufinala, vjerujem da je sve moguće. Al eto, realan domet je polufinale.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- rastafarian
- Kontakt:
poprilično nov, a između ostalog i simpatizer Milanameho-medo je napisao/la:ooo ti si neki novi na forumu i ja se slazem sa tobom bolje je da sto je dalje moguce doguramo u LP to je bolje zbog koeficijentarastafarian je napisao/la:Vidim, živnula je malo temaJa nisam od onih koji su za to da odmah Milan ide na Barcu ili Real. Ali ne treba se ni zanositi sa Apoelom, Marseillom, i dr. Vidjeli ste kakav je pristup imao ManUtd prema Baselu, pa evo i prema Bilbau pa gdje završiše..A od polufinala, vjerujem da je sve moguće. Al eto, realan domet je polufinale.
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Neka ,neka ima i nas ,nerazzura i bianconerra ima mnogo vise nego nasrastafarian je napisao/la:poprilično nov, a između ostalog i simpatizer Milanameho-medo je napisao/la:ooo ti si neki novi na forumu i ja se slazem sa tobom bolje je da sto je dalje moguce doguramo u LP to je bolje zbog koeficijentarastafarian je napisao/la:Vidim, živnula je malo temaJa nisam od onih koji su za to da odmah Milan ide na Barcu ili Real. Ali ne treba se ni zanositi sa Apoelom, Marseillom, i dr. Vidjeli ste kakav je pristup imao ManUtd prema Baselu, pa evo i prema Bilbau pa gdje završiše..A od polufinala, vjerujem da je sve moguće. Al eto, realan domet je polufinale.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
rastafarian dobrodošao nam i ti.. neka nas ima, da malo aktivnije i češće diskutujemo i raspravljamo o aktuelnim dešavanjima što se našeg ACMilana tiće.. usput sretno da nam bude sutra da što bolje prodjemo,mada mislim da ćemo u 1/4 finalu igrati protiv Chelsea.. opet vidjet cemo ..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- rastafarian
- Kontakt:
hvala na dobrodošlicimuha milanez je napisao/la:rastafarian dobrodošao nam i ti.. neka nas ima, da malo aktivnije i češće diskutujemo i raspravljamo o aktuelnim dešavanjima što se našeg ACMilana tiće.. usput sretno da nam bude sutra da što bolje prodjemo,mada mislim da ćemo u 1/4 finalu igrati protiv Chelsea.. opet vidjet cemo ..![]()
![]()
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
meho-medo je napisao/la:A Chelsea ja mislim da se Milan moze nositi i sa ChelseomDeskpro je napisao/la:Ljudi sta vam je, sutra na Zrijebanju parova moze igrati svako sa svakijem, samo u osmini finala nisu mogli igrati predstavnici iz istih drzava i oni koji su bili zajedno u grupi, npr milan nije tad mogao igrati sa Barcom, jer su bili zajedno u grupi, te sa Interom i Napolijem jet dolaze is italije kao i Milan.... medjutim sad u petak kako izvuku izvuku. valjda sad i mi budemo malo imali srece pa da dobijemo. apoel ili Marseile. zasto ne i Benfiku ili Bayern. ostalo sve bi bilo teze.
Zasto da ne druze, mislim da se i sa Celzijem mozemo nositi. ali moje licno misljenje je da bi nam sada puno puno vise odgovarao recimo Aopel ili benfika, pa cak i bayern, jer vidili smo snagu Celzija protiv napolija, i imaju to iskustvo i tu englesku energiju, fizicki gledano jaci su od nas, medjutim zasto tu ne prizeljkivati i marseila, jos kad se zna da im u prvoj utakmicio nece biti golamana Mandande i ayewa ja mislim. sve u svemu viidt cemo sutra sta ce biti. samo ne bi volio Real, ostalo sve bi bilo prihvatljivije.
Some of us only see in red and black Forza Milan
osjecaj koji me ne laze a kaze benfika 
Ma da nas hoce popustiti vise ove povrede,ja ne znam sta se vise desava sa nsaim igracima svake sedmice po dvojica otpadnu..
Samo nek nam bude kompletna i zdrava ekipa vec jednom.....
A ovo za izvlacenje pa naravno bilo ko osim Reala i Barce mislim da ga mozemo proci naravno uz to da nam se bitni igraci oporave.
Idemo sad dobit Parmu al prije toga naravno molit se sa slabijeg protivnika u CL.
Kako god da bude FORZA MILAN!!!!
Samo nek nam bude kompletna i zdrava ekipa vec jednom.....
A ovo za izvlacenje pa naravno bilo ko osim Reala i Barce mislim da ga mozemo proci naravno uz to da nam se bitni igraci oporave.
Idemo sad dobit Parmu al prije toga naravno molit se sa slabijeg protivnika u CL.
Kako god da bude FORZA MILAN!!!!
Treba Mexesa uvalit PSG-u za 20 miliona. Eno ga prica kaze ne bi odbio njihovu ponudu. Ili to ili ga zamjenit za Sakhu.
ahmad_tz je napisao/la:Treba Mexesa uvalit PSG-u za 20 miliona. Eno ga prica kaze ne bi odbio njihovu ponudu. Ili to ili ga zamjenit za Sakhu.
huh jes da ga ni ja nesto ne gotivim puno. al jarane sad nam treba. pogotovo kad nema neste, i da nedo bog jos silva otpane ko bi bio stoper nego on, ovako neka ga, dasce se samo KPB vratit, on je sve hehe
Some of us only see in red and black Forza Milan
Pozdrav tifozi haha,imam neki osjecaj da cemo danas dobiti chelsea, al ko ga j..e ipak smo mi Milan
,a i chelsea nije sto je nekad bio
Ovog mexesa sto se mene tice odma bi ga prodao za 15 mil. ,dosao nam je dzaba ,zato bi napravili dobar potez i ovog malca Astorija vratiti (usput je li istina da ga milan vraca na ljeto sada,citao sam neka ponuda od 7 mil. i straser??to bi bio idealan potez uprave Milana)
KAD se nas Nesta vraca?? pravo mi zao ove legende sto se muci ove 2-3 sezone s povredama,za mene licno najbolji centralni bek na svijetu
Ovog mexesa sto se mene tice odma bi ga prodao za 15 mil. ,dosao nam je dzaba ,zato bi napravili dobar potez i ovog malca Astorija vratiti (usput je li istina da ga milan vraca na ljeto sada,citao sam neka ponuda od 7 mil. i straser??to bi bio idealan potez uprave Milana)
KAD se nas Nesta vraca?? pravo mi zao ove legende sto se muci ove 2-3 sezone s povredama,za mene licno najbolji centralni bek na svijetu
Deskpro je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:Treba Mexesa uvalit PSG-u za 20 miliona. Eno ga prica kaze ne bi odbio njihovu ponudu. Ili to ili ga zamjenit za Sakhu.
huh jes da ga ni ja nesto ne gotivim puno. al jarane sad nam treba. pogotovo kad nema neste, i da nedo bog jos silva otpane ko bi bio stoper nego on, ovako neka ga, dasce se samo KPB vratit, on je sve hehe
ma tek na ljeto
- senad_flamin
- Kontakt:
Platini ga momački zavuče Barceloni 
- muha milanez
- Kontakt:
puu.. vec nas je ovaj komentator sa arene 1 otpisao..
e jesmo kurate srece u pm

e jesmo kurate srece u pm
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- senad_flamin
- Kontakt:
-
Red or Dead
- Kontakt:
'ta ce barca .. 
bice sex-a u zitu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.