FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Andrija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Andrija » 26 sep 2014, 17:02

Momci nemojte se zajebavat.Mislim da od ove trojice vam je najbolji Meho jer čovjek je bio jedan od najboljih igrača BIH poslije rata,a sa dosta uspjeha je vodio i Real Sociedad B.Napravit će on od vas evropsko Sarajevo.Ali ipak morate se malo strpiti jer je velika razlika između Španije i BH lige.I nemojte poslije srat ako izgubi prvu tekmu na klupi i izljetat pred rudu.Pozdrav za Horde Zla i sve simpatizere Sarajeva. :thumbup:

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 26 sep 2014, 17:04

Je li i za Kodru vazi da mu ide noga ako izgubi od Sirokog, ili ce on imati veci kredit zbog svog imena i sto je tek dosao pa dok se "adaptira"...pa mozda da koju i odigra nerijeseno poslije - hocete li se zadovoljiti sa recimo 5. mjestom u ligi na kraju...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 26 sep 2014, 17:05

shaman7 je napisao/la:Ja ne znam jeste li se vi toliko digli zato što mislite da imate keš ili jednostavno niste zadovoljni ? Pa Vincent Tan je preuzeo Sevillu, nisu doveli Neymara, nisu doveli Messija, Ibrahimovica, Tijaga Silvu i slično, nego su zadržali postojeći kadar uz nekoliko novih igrača, koliko-toliko kvalitetnog trenera i uz Barcelonu žicaju sve redom. A vama ne valja Meho Kodro, trener kojeg je Velež godinama gonjao ali nikada nisu uspjeli , što zbog naše uprave, što zbog uslova. Zahvalite se Tanu što imate uslove da dovedete takvog, da vam je Baka Slišković samo bi Šefko igrao, ostale bi na tribine poslao na zagrijavanje. Meho Kodro je strašni trener, ako vam ne valja bivši trener B ekipe Real Sociedada, onda ja stvarno ne znam šta vi zamišljate u ovoj ligi. Pa hajmo reći da je za jedno 5 klasa bolji od Dženana Uščuplića, a nijedan klub nije u stanju naći bolju zamjenu za manje od 10 sati.

Nemojte se ljutiti momci, poštujem vas (kad kažem vas, mislim na Horde Zla, simpatizere Sarajeva i FK Sarajevo), ali mislim da previše serete i da je ovo za sada odlično što ste dobili. A to što mislite da će bilo koji trener odvratiti igrače od toga da ne izlaze, da se ne opijaju, grdno se varate. Cristiano Ronaldo je jedini nogometaš (i oni koji su pravi muslimani) koji se ne opija previše, ostalo je sve da Bog sačuva :lol:
momak vam je sve objasnio, a ovdje mislim na dio oko trenera, potrebno je da pojedinci malo spuste loptu na zemlju i svoja ocekivanja, kako su krenuli manu bi nasli Klopu: skace pored terena, nosi velike dzozluke, nikad nije u odjelu itd !!!

meni je drago sto nam na klupu dolazi veliko ime prije svega naseg fudbala pa i europskog, mozda nije imao nekog trenerskog iskustva, al da ne valja ne bi radio ni u Sociedadu, nek mu je sretno ima barem moju podrsku kao novi ŠSŠ i da napravi sto vise uspjeha !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 26 sep 2014, 17:12

Ako vi mislite da Kodro ne valja,sačekajte onda njegovu smjenu,poslije njega ćete dobiti Safeta Sušića na klupi! Pa ćete plakat za svim trenerima koji su prošli kroz FKS!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 sep 2014, 17:16

Ono u sto sam vec sad siguran je da nece biti nonsalancije medju igracima.
Pasi travu,ili tribina...

Meni je samim tim vec dusa na mjestu,samo profesionalan odnos,a u takvom ozracju ni rezultat nece izostati

Dobro nam dosao,sretno i na hajr Mehaga.. :) :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 sep 2014, 17:16

Meho sretno da nam doneses trofeje i uspijeh u Evropiii
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 sep 2014, 17:22

Hajde Meho zivota ti, povedi sa sobom i svog pomocnika :pray:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 sep 2014, 17:23

zasto mislite da Kodro nije dobar trener? :) ?
dobar je bio za repke al nama ne valja... prvo sto je covjek kao covjek beton, drugo sto ima fudbal u malom prstu, trece sto iz asebe ima brata koji je menadzer mnogim igracima i tako cemo moci dovoditi dobre igrace, npr stevanovica...

ako ste mislili o prosineckom i slicnim imenima ti vam kostaju 20 000 eura mjesecno minimalno... a ne vodi im se ekipa cija je posjeta 900 gledalaa... a to ide VAMA na obraz :)

sretno meho!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 sep 2014, 17:27

rammstein je napisao/la:ako ste mislili o prosineckom i slicnim imenima ti vam kostaju 20 000 eura mjesecno minimalno... a ne vodi im se ekipa cija je posjeta 900 gledalaa... a to ide VAMA na obraz :)
Vodio bi on za tih 20 000 i bez publike, pusti ba.
Valja od neceg i zivjet, spustat ce takvi svoju cijenu, cuj on ne bi na Balkanu radio, pa gdje misli :o , u Serie B, Grcku, Rusiju, malo sutra :urnebes:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 sep 2014, 17:29

dr.van nostrand je napisao/la:
rammstein je napisao/la:ako ste mislili o prosineckom i slicnim imenima ti vam kostaju 20 000 eura mjesecno minimalno... a ne vodi im se ekipa cija je posjeta 900 gledalaa... a to ide VAMA na obraz :)
Vodio bi on za tih 20 000 i bez publike, pusti ba.
Valja od neceg i zivjet, spustat ce takvi svoju cijenu, cuj on ne bi na Balkanu radio, pa gdje misli :o , u Serie B, Grcku, Rusiju, malo sutra :urnebes:
ja ti kazem ono sto jeste :)
takvi s zahtjevi a i kad se priblizis tim zahtjevima, onda pocne prica "prosjek 1000" , prazna tribina bla bla

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 sep 2014, 17:34

Sta vam je ljudi dovesti Mehu u ovu vukojebinu, je za svaku pohvalu.Covjek je ime,autoritet,i ovakakv covjek,sigurno treba FK.Sarajevu.
Za ovaj potez Upravi jedan veliki :clap:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 sep 2014, 17:34

Samo drago mi je sto ovo nije ispalo iznenada, za javnost jeste, ali vjerujem da je uprava vec odredjeno vrijeme radila na dovodjenju Mehe tako da je ovo za njih :thumbup:
Pokusali su sto sta, kontaktirali mnoge ali mnogi su i postavljali kojekakve nerealne uslove samo da kulturnoodbiju, vjerovatno.
Sa Mehom se dogovorilo, tamam. Dzenan pomjeren, isti dan na njegovo mjesto novi šef struke, nije iznenada.
:)
silver & black

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 26 sep 2014, 17:40

Podrska Kodri

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 sep 2014, 17:44

Da mi je neko ponudio prije ove 2 pobjede Kodru umjesto Dzene, sigurno bih prihvatio objerucke.. Ali sad, u ovoj situaciji, nakon 3 vezane pobjede pa kakve su god, 2 dana pred utakmicu (polu)sezone ovo sve definitivno nisam prizeljkivao. Ali sad, kako nam je tako nam je, iskreno nakon danasnjeg pressa i imenovanja trenera moj neki relativni optimizam za pobjedu na pecari se pretvorio u pesimizam. Sve u svemu, Meho sretno, a i tebi Dzeno u daljnjem zivotu i karijeri bez obzira sto si mi ove sezone pojeo zivaca i zivaca, a i sto zbog tebe i tvojih miljenika pocevski od Deje, onog malog degena Bilbije pa nadalje kaskamo za liderom VELIKA 4 boda...
1946

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 26 sep 2014, 17:49

Meho je gospodin čovjek. Volio bih da mu damo podršku, da imamo sabura svi zajedno. Smetaju mi ovi što pljuju i što će pljuvat po bilo kome da je došao pa tako i po novom treneru. Murinju ne bi bilo lako voditi Sarajevo pored ovakve mahale. Posložit će se malo stvari unutar ekipe, odnosi i sl., to je sigurno. Svi će se boriti za mjesto ispočetka, to nam može donijeti samo borbeniji pristup igri. Neko pravo Sarajevo sa Mehom možemo tek očekivat kroz nekih mjesec dana a još bolje nakon zimske pauze kada će se vjerovatno dovesti ciljana pojačanja kad već Kodro odluči šta nam je potrebno. Dženu moramo upamtiti po Kupu i po Play-offu, ali jednostavno trenutno nije dovoljno dobar za Sarajevo koje želimo.
Samo naprijed Saraj'vo!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 sep 2014, 17:51

Tele33 je napisao/la:Meho je gospodin čovjek. Volio bih da mu damo podršku, da imamo sabura svi zajedno. Smetaju mi ovi što pljuju i što će pljuvat po bilo kome da je došao pa tako i po novom treneru. Murinju ne bi bilo lako voditi Sarajevo pored ovakve mahale. Posložit će se malo stvari unutar ekipe, odnosi i sl., to je sigurno. Svi će se boriti za mjesto ispočetka, to nam može donijeti samo borbeniji pristup igri. Neko pravo Sarajevo sa Mehom možemo tek očekivat kroz nekih mjesec dana a još bolje nakon zimske pauze kada će se vjerovatno dovesti ciljana pojačanja kad već Kodro odluči šta nam je potrebno. Dženu moramo upamtiti po Kupu i po Play-offu, ali jednostavno trenutno nije dovoljno dobar za Sarajevo koje želimo.

Nije vala ni Kodro. Daj Boze da grijesim naravno, ali ne ulijeva mi neku preveliku nadu, pogotovo ne u neko evropsko Sarajevo o kojem svi pricamo.

Doduse, do sad manje vise od trenera u bliskoj proslosti od kojih smo ocekivali najvise obicno nismo dobijali neke rezultate, primjer Jarnija, Musemica, Jovica. A s druge strane, od Dzene poslije svega onog sto se tad izdesavalo kad je on dosao na fuknciju realno malo je ko ocekivao onakav niz i osvajanje kupa... Haj znaj, mozda i sa ovim bude tako. Mi smo vazda lud klub bili dzaba :)
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 26 sep 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
1946

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 26 sep 2014, 17:52

Haj ba ne kenjajte, kome Dzeno valja, ima kafana, i neka tuguje s njim. Jedino sto je ovo trebalo uraditi jos davno na onoj reprezentativnoj pauzi.
Samo mi nikako nije jasno jel toliki problem dovesti dokazanog trenera, sve ovi neki ono kao i mogao bi valjati a i ne mora..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 sep 2014, 17:56

bv071 je napisao/la:Haj ba ne kenjajte, kome Dzeno valja, ima kafana, i neka tuguje s njim. Jedino sto je ovo trebalo uraditi jos davno na onoj reprezentativnoj pauzi.
Samo mi nikako nije jasno jel toliki problem dovesti dokazanog trenera, sve ovi neki ono kao i mogao bi valjati a i ne mora..
A ko su dokazani treneri koje Sarajevo moze dovesti a da bi VI bili zadovoljni?
Nabroji mi tri imena. Ne moras vise.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 sep 2014, 18:02

Sretno Meho i donesi nam titulu!
Kodro ima ekipu samo treba da to poslozi i motivise, a vjerujem da zna to, kolko cujem uvijek se priprema posebno za utakmicu, studira protivnika i ima pravi pristup prema igracima!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 sep 2014, 18:08

Dobrodosao Meho :)
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.