Automobili, motori...

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vozim...

Dizel
84
60%
Benzin
30
21%
Plin
4
3%
Hibrid
2
1%
Elektro vozilo
1
1%
ništa ne vozim :(
20
14%

Ukupno glasova: 141

Centre forward
Kontakt:

Re: Automobili, motori...

Post Postao/la Centre forward » 08 nov 2025, 12:52

Nešto tu debelo ne štima. NOVU Premium gumu uništit' i potrošit' nakon 10 000 je za ozbiljnu analizu. Pa, to ni Jason Cammisa i onaj njegov Randy ne bi uspjeli. Plus, gume u toj veličini (18 pretpostavljam) su izuzetno izdržljive. Ja bih se tužio sa prodavcem gume. Ako su bile nove i ako je DOT odgovarajući, naravno.

Semperit je dobra guma al' podigli su joj cijenu nenormalno. Isto važi i za Uniroyal. Fulda i Dunlop (ove jeftinije) su samo skuplja Savina varijanta. Fino to hendla Goodyear.

Za par godina svi ćemo vozit' ove Kineze, jer cijene guma bezobrazno rastu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

NKZ199207
Kontakt:

Re: Automobili, motori...

Post Postao/la NKZ199207 » 08 nov 2025, 17:12

Centre forward je napisao/la:
08 nov 2025, 12:52
Nešto tu debelo ne štima. NOVU Premium gumu uništit' i potrošit' nakon 10 000 je za ozbiljnu analizu. Pa, to ni Jason Cammisa i onaj njegov Randy ne bi uspjeli. Plus, gume u toj veličini (18 pretpostavljam) su izuzetno izdržljive. Ja bih se tužio sa prodavcem gume. Ako su bile nove i ako je DOT odgovarajući, naravno.

Semperit je dobra guma al' podigli su joj cijenu nenormalno. Isto važi i za Uniroyal. Fulda i Dunlop (ove jeftinije) su samo skuplja Savina varijanta. Fino to hendla Goodyear.

Za par godina svi ćemo vozit' ove Kineze, jer cijene guma bezobrazno rastu.
Da bila je 18 odgovarajuci dot i isao sam sa racunom da reklamiram kazu kao ne mogu sad dođi sa 2 mjeseca
Ostavim im gume i nikad vise tt necu uci nista uzeti

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.