Jedinstvo37 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 20:08
Upravo stigao s danasnjeg treninga Jedinstva, blago receno razocaran. Daj boze da grijesim i da se sve poslozi kako treba, ali Berber je ziva katastrofa od trenera. Od 30 min igranja na dva gola on je 20 presjedio na klupi, bez ikakvih savjeta, bez trunka zaintresiranosti, Ani sepajuci izasao s terena i legao pored gola, ovaj nije udostojio se pitati je li sve u redu. Miksa sastave, 5 igraca ne igra na svojim pozicijama, od 30 minuta igranja 5-6 suteva na gol, svodi se sve na individualni kvalitet (hvala Bogu, pa ove godine imamo dobre igrace), Muji se trazi pozicija (cijeli trening odigrao kao vezni igrac), Ojeda tri puta govori da mu ne pase pozicija.. Danasnji trening smiješan. Trening Vlade Jagodica, Janjosa... institucija za ovo danas, razlika ogromna.
Ibrisimovic definitivno odlican ove sezone, samo da nastavi ovako prekucace ligu kroz godinu, dvije, tri..
Besagic nas najbolji vezni igrac!
Kremenovic uigrava se na stoperskoj poziciji. Vjerovatno pocinje protiv Goska, jer Kladar ima povredu, a Davedzica danas nije bilo na treningu.
Galin otisao u Novi igrati. Licno, zao mi je sto je otisao.
Muris pokazuje kvalitet, zadnjih 30 min da ulazi mislim da moze dosta uraditi.
Ani samo je pitanje vremena kad ce proigrati, zabio gol danas
Fajic odskace s kvalitetom, a lijepo je za vidjeti da se trudi i trci okolo
Makic nema kvalitet za prvih 11
Olic, Tankuljic, Borovcanin solidni danas
Koprivica stub odbrane
Najvece rupe i nedostatci ekipe: Berberovic, Mujo (ako bude u prvih 11), zamjena za Borovcanina, nedostatak jednog vrhunskog veznog igraca, zamjena ili cak bolji golman od Vilija, onaj Murat nije bas nesto
Ovo je neko moje misljenje, pa se nemojte uzimati prozvani :*