Bio sam na istoku, sudija ih je unistio vjeruj mi.HzSM je napisao/la:Stvarno sam navijao za Zelju,ali ovaj vas fudbal je bruka i sramota.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zasarajevo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
UEFA=MAFIA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma jooooj, nema nikakvog iznenadjenja, navikli smo da nas je*u, sta fali, izgubili, nismo prosli, nema veze. Zali Boze samo ovog Dudelange-a sto nas je cekao u sljedecem kolu, ali nema veze.. ZIVIO NAM OSIM DRAGI
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
al' zanimljivo je da 98% ovih što bi tjerali amara osima ne navija za želju nego za druge timove
jug je svoje rekao večeras i hvala bogu da je tako.

jug je svoje rekao večeras i hvala bogu da je tako.
Teško će se ovakva prilika ponoviti u skorije vrijeme. Mislim na to da bi išli na luksemburžane u trećem pretkolu.Elegant je napisao/la: A sljedeci put u Evropi mora bolje, nesto se mora mjenjati.
O današnjoj utakmici nemate šta palamuditi, samo budala se mogla nadati prolasku nakon 1:4. Ostaje jedino žal što nismo dali sve od sebe i pošteno se ponosali, ova ekipa može bolje, ali falilo je između ostalog i malo više hrabrosti od Amara...
NAPRIJED NARODE!
Tako je. I ovaj tim je najjači u zemlji.... Za Evropu treba para,koliko para toliko muzike.... Važno je da sigurno klub neće bit kažnjen jer su Manijaci radili u interesu kluba večeras.... Glavu gore.....aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.
A ne, problem je što je dudelanž dobio salzburg, i što se desi par iznenađenja u toku godine, i nadignu se miševi kako je to pravilo, a ne izuzetak. I očekuju nešto.
EDIT: a kad treba da se malo južna tribina popravi, okreči, dođe 10 ljudi.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Zao mi je Zelje ali brate sami ste krivi.Na stranu sto je mozda sudija malo natezo za Maribor(mozda, kazem nisam vidio)ali odigrati lose u obadvije utakmice ne moze donijeti prolaz.Trebaju ti 3 gola xa prolaz a Osim postavio igru sa jednim napadacem
nije mi uopste jasna postavka.I ja sam bio uvjeren da ce Zeljo odigrati puno bolje obadvije utakmice ali sam se razocarao kako su odigrali,mislim da mogu puno bolje.Mozda je i dobro da ste sada ispali ,jer da recimo bi bila veca blamaza da ste ispali od mocnog Dudelange-a
,a kako mozemo vidjeti i nisu za podcijeniti,a nasi kakvi su(svi timovi) bi sigurno podcijenili Dudelange(vidim i po komentarima da bi ih podcijenili).
Zelji sa srecom u nastavku PL ali brate ovo je bilo razocaravajuce(barem za mene,a vjerujem i za vecinu BH javnosti)Nadam se da ce nesto vise napraviti Siroki i Sarajevo

Zelji sa srecom u nastavku PL ali brate ovo je bilo razocaravajuce(barem za mene,a vjerujem i za vecinu BH javnosti)Nadam se da ce nesto vise napraviti Siroki i Sarajevo
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Dva, tri pojacanja....momak vidis li ti dalje ista od tastature?aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da je Maribor tako jaci od Zelje, ali eto pravdajuci Osima i strucni stab neki ih proglasise troduplo boljima. Dobro onda, ako je tako, bolje je onda sto ste ispali jer poslije Maribora bi dosle samo jace ekipe i fasovali bi dvocifren broj golova.
nidje veze, izgubis od boljeg i to je to, izgubio 1:0, 2.:0, 4:1, od ekipe koja je bolja u svakom smislu te rijeci nije sramota... prosle godine prodjemo serifa ali tto se ne spominjeAllGunsBlazing je napisao/la:Nije bilo bruka prvi put, hajd nije se ranije desilo, ali je morao nauciti iz drugog puta, a ponovio je tu gresku i treci put. Nema kukavicke igre, ima samo igra na rezultat ili ispadanje. Mislis da bi neko pamtio da je on izvukao pozitivan rezultat, nacin na koji je to uradio? Na kraju krajeva ostati ce u historiji samo ono da je ovih godina Zeljo pod Osimom primao od 4 pa nadalje. I vec sam rekao jesu jaci, i naravno nije sramota izgubiti, ali je sramota izgubiti sa 3-4-5 razlike.nick je napisao/la:
mogo je otic tamo nagurat se u 16 i primit 1 go onda bi svi dosli ovdje i pricali da nema m.d. i da se brani, nikad nikom ugodit... meni nije bruka igrali izgubili od boljih i to je to

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
mislim, ko može dovesti boljeg, neka ga sutra otjera. niko nije sveta krava.
jel pošteno?
jel pošteno?
- skyisthelimit
aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.
izvini ali kako onda objasnjavas prolaz petoduplo losije ekipe Dudelanga protiv bogatih RedBulla..Kako je to uspjelo ovim amaterima ?
Maribor jeste vjerovatno bogatiji, ali da je igracki mnogo kvalitetniji to i nije.
Kako su prosle godine preko ultra mega bogatog Sheriffa koji je veceras prosao dalje, a to ne mogu slovencima, ma ni blizu.. To je nikakvo opravdanje i razlog, bogatiji, organizovaniji i sl.
Pa prosle sezone u Francuskoj jedan Monpelje je u 38 kola bio najjaca iako su igracki bili inferiorni. Jedan igrac PSG-a je skuplji od kompletnog tima
Mislim, imate prilicno djecije izvlakuse za poraze i ispadanje. Dokle vise
15.10 - 15.06 ...
I šta je sad bilo kad smo napadali? Jel bila ofanzivna igra? Jesul nam zabili iz kontre? Pa ne igra se fudbal tako, eh nama treba tol'ko golova, hajmo stavit 4 igrača u napad i to je to. A ovamo što će ljudi da slože 20 kontri, pa da te nabuše još više, šta je s tim, ko će to da zatvori?rodjak je napisao/la:Zao mi je Zelje ali brate sami ste krivi.Na stranu sto je mozda sudija malo natezo za Maribor(mozda, kazem nisam vidio)ali odigrati lose u obadvije utakmice ne moze donijeti prolaz.Trebaju ti 3 gola xa prolaz a Osim postavio igru sa jednim napadacem![]()
nije mi uopste jasna postavka.I ja sam bio uvjeren da ce Zeljo odigrati puno bolje obadvije utakmice ali sam se razocarao kako su odigrali,mislim da mogu puno bolje.Mozda je i dobro da ste sada ispali ,jer da recimo bi bila veca blamaza da ste ispali od mocnog Dudelange-a
,a kako mozemo vidjeti i nisu za podcijeniti,a nasi kakvi su(svi timovi) bi sigurno podcijenili Dudelange(vidim i po komentarima da bi ih podcijenili).
Ljudi su jednostavno bolji.
AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
Aco, ipak nisi bio u pravu kada si rekao da Bekric nije isao zbog transfera u Zilinu. I to se danas pokazalo. Zasto Bekric nije igrao od pocetka je vrlo logicno jer se nije znalo da li ce Zilini proci dalje.
Usao u drugom poluvremenu kad su saznali da je Zilina ispala, a da nije ne bi ni usao nikako vise.
Ovo mi se ne svida nikako od Osima i gospode i moraju priznati da su krivi za ovo i da nemaju kvaliteta da vode ekipu u evropskim utakmicama, jer su na suprotnim stranama puno skolovaniji trener i nije to Jovic.
Usao u drugom poluvremenu kad su saznali da je Zilina ispala, a da nije ne bi ni usao nikako vise.
Ovo mi se ne svida nikako od Osima i gospode i moraju priznati da su krivi za ovo i da nemaju kvaliteta da vode ekipu u evropskim utakmicama, jer su na suprotnim stranama puno skolovaniji trener i nije to Jovic.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Osim ne mora otici, ali mora priznati da je pogrijesio i mora raditi da ispravi te greske, a ne pricati gluposti da ne zna razlog poraza. Covjek koji ne vidi da su igraci Maribora fizicki bili nadmocni nad igracima Zelje treba ici ocnom!ChWilla je napisao/la:mislim, ko može dovesti boljeg, neka ga sutra otjera. niko nije sveta krava.
jel pošteno?
iskreno zao mi je sto zeljo nije prosao pogotovo zbog protivnika u sledecem kolu.iskreno gledajuci ne vjerujem da cete ove sezone sa ovom ekipom biti dominantni u premijer ligi.svima je dosadilo da budete prvi
puno srece na godinu

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eto prodje i ovo..Sto se tice vecerasnje utakmice,nesto smo ko i pokusavali dok nismo primili gol..Bilo je nekih sansi,ponisten gol,nedosudjen penal..Gol Maribora nas je potopio,ugasio,jednostavno hladan tus..I opet nakon naseg propusta..Igrac vuce loptu pa najmanje 20 m i niko ga ne napada..Tako se ne moze igrati protiv jacih..Elem,veceras su se borili ako nista,izgarali..Svi smo bili ipak svjesni da je sve rjeseno u Mariboru..Od igraca najlosiji utisak u obje utakmice ostavili Zeba i Bogicevic (koji je i veceras bio nesiguran jako)..Najbolji definitivno Kerla i Bekric (koji je Osimova jedina greska,morao je igrati vise..)..Ostali veceras solidni..Svaka cast jugu,podrska Osimu i pjevanje na kraju utakmice sa igracima definitivno su ucvrstili temelje kluba i umirili situaciju koja se lahko mogla rasplamsati da su oni postupili drugacije..O sudijama necu puno-sve se vidjelo..Eto manijaci moji,okrenimo se PL,izborimo Europu ponovo,a onda puno pametnije.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
skyisthelimit je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi i drugarice, malo realnosti, pa dajte vise. Prije Maribora sam upozoravao na ovo, euforija, pa zatim nezamisliva tragedija. Ma nemojte strucnjaci, sta treba otjerati strucni stab koji u godinu dana ima par poraza i to zbog dva od troduplo bolje ekipe, bogatije, organizovanije. Ma da, sreca pa se vas nekolicine ama bas nista ne pita, navikli vi na tjeranje u nasoj sabaniji svako kolo, pa bi u svom klubu tjerali. Zeljo je ispao od troduplo bolje momcadi i tu sva prica zavrsava. Momcad koja iskoristi i svaku vasu najmanju gresku je kvalitetna momcad, a vi pricajte o Janezima sta hocete. Glavu gore, malo prodrmati ekipu sa dvije tri promjene u igrackom smislu i to je to.
izvini ali kako onda objasnjavas prolaz petoduplo losije ekipe Dudelanga protiv bogatih RedBulla..Kako je to uspjelo ovim amaterima ?
Maribor jeste vjerovatno bogatiji, ali da je igracki mnogo kvalitetniji to i nije.
Kako su prosle godine preko ultra mega bogatog Sheriffa koji je veceras prosao dalje, a to ne mogu slovencima, ma ni blizu.. To je nikakvo opravdanje i razlog, bogatiji, organizovaniji i sl.
Pa prosle sezone u Francuskoj jedan Monpelje je u 38 kola bio najjaca iako su igracki bili inferiorni. Jedan igrac PSG-a je skuplji od kompletnog tima
Mislim, imate prilicno djecije izvlakuse za poraze i ispadanje. Dokle vise
Ili kako getafe ne osvoji primeru?
ili kako reading ne osvoji premiership?
ili kako vinkovci ne uzmu hnl?
ili kako st. pauli ne uzme bundesligu?
Po tebi je razlika između Citya i Readinga kao između Maribora i Želje?hamo_pipa je napisao/la:
Ili kako getafe ne osvoji primeru?
ili kako reading ne osvoji premiership?
ili kako vinkovci ne uzmu hnl?
ili kako st. pauli ne uzme bundesligu?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Osima mozemo otjerat al samo na mjesto predsjednika il nekog jos veceg menadzera, da nema njega mi bi o mariboru mogli samo sanjat, a druga je prica sto je sve na njeg spalo i to da kad bi on otiso mi bi se vratili na grane Demira Hotica i priprema u NJemackoj
Trenutno korisnika/ca: b00t, Orvel, PeppermintSA, Poligon10, Proximic, UltraSa46, WeekendOffender i 172 gosta.