Ma moze se nabaviti nije uopste problem,a to za plavi salon je bruka za klub,jos kako se javlja ona teta na telefonSeyo_TM je napisao/la:Nije problem ni sal iz ove prve ture nabaviti...ali ja necu i milion drugih da ganjaju nekog da kupimo sal kapu itdbistrikboy je napisao/la:Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
Isto tako i za salaove i dresove u plavom salonu, tri puta poljubio vrata i sad necu nista kupit od njih...al to sam ti pricao vec
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Previse neozbiljnosti i amaterizma, umjesto da se "bore" za svaku "musteriju" oni se ponasaju kao da oni daju pare, al valjda bude boljebistrikboy je napisao/la:Ma moze se nabaviti nije uopste problem,a to za plavi salon je bruka za klub,jos kako se javlja ona teta na telefonSeyo_TM je napisao/la:Nije problem ni sal iz ove prve ture nabaviti...ali ja necu i milion drugih da ganjaju nekog da kupimo sal kapu itdbistrikboy je napisao/la:Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
Isto tako i za salaove i dresove u plavom salonu, tri puta poljubio vrata i sad necu nista kupit od njih...al to sam ti pricao vec
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Previse neozbiljnosti i amaterizma, umjesto da se "bore" za svaku "musteriju" oni se ponasaju kao da oni daju pare, al valjda bude boljeSeyo_TM je napisao/la:Ma moze se nabaviti nije uopste problem,a to za plavi salon je bruka za klub,jos kako se javlja ona teta na telefonbistrikboy je napisao/la:Nije problem ni sal iz ove prve ture nabaviti...ali ja necu i milion drugih da ganjaju nekog da kupimo sal kapu itdbistrikboy je napisao/la:Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
Bice, bice dace bog! Sejaludine
- samir_tm87
- Kontakt:
momci ba znal ko kolko je zeljo igrao , mora vas covjek pet puta pitat ccc
- samirt.rd07_a.c.a.b
- Kontakt:
Ja sam navijac Zvijezde iz Gradačca... ali posebno volim i Želju a pogotovo Manijake.. i cestitam na uspjesima u ligi i puno srece u nastavku i da prestignete Sarajevo. . pitarska ****

NK ZVIJEZDA GRADACAC U SRCU SAM ZMAJ. GRADACAC JA TE VOLIM GRADE NAJVISE DO SAD ZNAJ-- RD07 -- Sve sto zelim u ovom trenutku igraj zvijezdo igraj i pobijedi, za nama ce ostati neredi...
A:C:A:B - No Justice, No Peace, FUCK THE POLICE !!
A:C:A:B - No Justice, No Peace, FUCK THE POLICE !!
-
vjeran1987
- Kontakt:
mogli bi mi sklopiti bratske odnose za zmajevima ,bas nas nesto gotivitesamirt.rd07_a.c.a.b je napisao/la:Ja sam navijac Zvijezde iz Gradačca... ali posebno volim i Želju a pogotovo Manijake.. i cestitam na uspjesima u ligi i puno srece u nastavku i da prestignete Sarajevo. . pitarska ****![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moze li mi neko od raje iz gradacca reci kako je igrao haris beslija ove sezone?
znaci i Zmajevi su jaci od vas, javno priznanje...Keno HORDAS je napisao/la:Tu ste negdje u istom nivo,komotno bi moglivjeran1987 je napisao/la:mogli bi mi sklopiti bratske odnose za zmajevima ,bas nas nesto gotivitesamirt.rd07_a.c.a.b je napisao/la:Ja sam navijac Zvijezde iz Gradačca... ali posebno volim i Želju a pogotovo Manijake.. i cestitam na uspjesima u ligi i puno srece u nastavku i da prestignete Sarajevo. . pitarska ****![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVE HEART 1979-2005
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Veoma dobro je odigrao, svaku je utakmicu bio bolji. Zao nam je što nije ostao još ovu polusezonu, dobro bi nam dosao.fcz je napisao/la:moze li mi neko od raje iz gradacca reci kako je igrao haris beslija ove sezone?
Dragon Town
Ima li kakvih novosti iz kluba? Spominju li se pojacanja kakva 
Slabo to meni ide, elem rade na dobijanju licence za igranje domacih i evrposkih tekmi.Manijakk je napisao/la:Ima li kakvih novosti iz kluba? Spominju li se pojacanja kakva
Zlatko Vujović ostavio je veliki trag u jugoslovenskom nogometu. Rođen je u glavnom gradu BiH. Odrastao je Lenjinovoj ulici u sarajevskom naselju Grbavica. Uvijek apostrofira da je navijao za Željezničar. Gotovo perfektno je igrao u majici Hajduka gdje je i počeo karijeru. Osvajao je karizmom i nogometnim znanjem. Mnogo problema zadavao je protivničkim odbranama.
Ostatak intervjua imate na sa x
Ostatak intervjua imate na sa x
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jel istina da neki arap ima namjeru kupiti zelju, ili je to samo suplja, znal iko ista o tome?
Tacnije navodno Sejk

Tacnije navodno Sejk
mB!
- bistrikboy
- Kontakt:
Mukiol je napisao/la:Jel istina da neki arap ima namjeru kupiti zelju, ili je to samo suplja, znal iko ista o tome?
Tacnije navodno Sejk![]()
![]()
Poranili ste sa prvoaprilskim!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
I Sarajevo u trci za Aguerom
Beta
Slavni bosansko-hercegovački klub Sarajevo zainteresovan je da u ljetnjem prelaznom roku angažuje prvotimca Atletika iz Madrida, Argentinca Serhija Aguera.

Talentovanog 21-godišnjeg Argentinca želi u svojim redovima dosta klubova, a među najzainteresovanijim je i londonski Čelsi koji je prije neki dan poslao ponudu od 45 miliona evra. Za prelazak Aguera u Sarajevo zalaže se Mensud Bašić, potpredsjednik Sarajeva i direktor JP BH Pošta, koji ne pita za cijenu. U nedavnom intervjuu za špansku Marcu, Bašić je izrazio žaljenje zbog neuspjeha da u svoj klub dovede Luku Tonija, te izrazio nadu da to neće uticati na reputaciju koju Sarajevo ima u svijetu fudbala. Na pitanje šta će se dogoditi ukoliko Čelsi bude brži, potpredsjednik kluba sa Koševa je dao naslutiti da je već stupio u kontakt sa Cerezom i društvom, ali nije želio reći ništa više, osim da im je morao čestitati nadolazeće praznike.
Ideju da Aguero pređe u Sarajevo tek po završetku sezone u Španiji podržao je i trener 'bordobijelih' Mehmed Janjoš.
Prema navodima štampe, Sarajevo je spremno da u Atletiko, kao dio „paketa“ pošalje i Makedonca Adisa Jahovića.
Beta
Slavni bosansko-hercegovački klub Sarajevo zainteresovan je da u ljetnjem prelaznom roku angažuje prvotimca Atletika iz Madrida, Argentinca Serhija Aguera.

Talentovanog 21-godišnjeg Argentinca želi u svojim redovima dosta klubova, a među najzainteresovanijim je i londonski Čelsi koji je prije neki dan poslao ponudu od 45 miliona evra. Za prelazak Aguera u Sarajevo zalaže se Mensud Bašić, potpredsjednik Sarajeva i direktor JP BH Pošta, koji ne pita za cijenu. U nedavnom intervjuu za špansku Marcu, Bašić je izrazio žaljenje zbog neuspjeha da u svoj klub dovede Luku Tonija, te izrazio nadu da to neće uticati na reputaciju koju Sarajevo ima u svijetu fudbala. Na pitanje šta će se dogoditi ukoliko Čelsi bude brži, potpredsjednik kluba sa Koševa je dao naslutiti da je već stupio u kontakt sa Cerezom i društvom, ali nije želio reći ništa više, osim da im je morao čestitati nadolazeće praznike.
Ideju da Aguero pređe u Sarajevo tek po završetku sezone u Španiji podržao je i trener 'bordobijelih' Mehmed Janjoš.
Prema navodima štampe, Sarajevo je spremno da u Atletiko, kao dio „paketa“ pošalje i Makedonca Adisa Jahovića.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:I Sarajevo u trci za Aguerom
Beta
hahahahaha...
no coment hahahahaha...dobar....
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- samir_tm87
- Kontakt:
vala bistirk je u pravu , rano je jos za prvoaprilske , malo se strpite pa ce onda krenut rokanje 
-
vjeran1987
- Kontakt:
momak iz partizana cini mi se vukovic prezime dosta mlad dolazi u zelju samo najvjerovatnije ne sad nego na ljeto 
Mislim da je za njega najbolje da dode na Kosevo ghahahahahahahatm8782 je napisao/la:Željovac je napisao/la:I Sarajevo u trci za Aguerom
Beta
hahahahaha...
no coment hahahahaha...dobar....
mB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.