Jos je rano, ali kasnije necu moci pa evo sad:
Gasol/17,5 MANJE
- Vidjeli smo ga sino, losa partija, vjerojatno se jos vidi umor od EP a uz to tu je i Rose koji dosta forsira, tako da mislim da je ovih 17,5 ipak malo previse.
Drummond/17,5 MANJE
- Sinoc je ovu granicu presao za pol kosa, te je imao 19 skokova. Danas ga pod kosem ocekuje Gobert i nevjerujem da ce ponovo imati toliko skokova, i samim tim ga vidim ispod ove granice.
Ariza/15,5 MANJE
- Ariza je proslu sezonu zavrsio s prosjekom od 13 koseva po utakmici, i na prvu mi se ovo odmah ucinilo kao dosta velika granica. Mozda ce ju Ariza i preci, ali bit ce tu negdje, ja se ipak odlucujem za under.
Parker/16,5 MANJE
- San Antonio je pojacan za Aldridgea te je dodatno jak pod kosem, bas nevjerujem da ce Parker veceras preci ovo, jos kad uzmemo u obzir da ga se druge strane ceka Westbrook, i da ce se Parker dosta trositi na "pokusaju" cuvanja Westbrooka, cini mi se da ipak nece prebacit ovo.
Paul/19,5 MANJE
- Paul vs Rondo, dva dobra defanzivca. LAC je dosta pojacan i ima jako siroku klupu, igrace koje znaju dobro pogoditi. Nekako sam misljenja da ce Paul veceras vis ici na asistencije, a i negdje sam vidio podatak da protiv Ronda ima prosjek nekih 17,5p
Phoenix - Dallas/196,5 VIŠE
- Sunsi su poznati po brzoj kosarci i velikom broju koseva. Ovo je najmanja granica iz wwina po kvoti 1,50, mislim da ce cak ici i preko 200. Igrali su prije tjedan dana pripremnu i rezultat 99-87 za PHX, ali ovo je drukcija prica.
Oklahoma - San Antonio KP1
- Ocekujem jednu fantasticnu sezonu od OKC, Durant je oporavljen i sigurno zeljan igre, i uz Westbrooka svakoj momcadi mogu zagorcati zivot. Svaka cast SA ali ipak mislim da ce tesko zaustaviti ovaj dvojac veceras i da OKC odnosi pobjedu.
Miami - Charlotte KP1
- Morao se naci jos jedan par na listicu i odluka je pala na Miami. Nitko im ne daje neke velike sanse ove sezone, ali ja ih vidim daleko. Wade,Bosh,Dragic,Deng,Green,Whiteside,Winslow...dovoljno kvalitetnih igraca na jednom mjestu i ovu utakmicu otvaranja bi trebali dobit.
Ukupna kvota je oko 56.
Evo-