Objasnjeno je vec zasto ce nam Griezmann. Jer je polivalentan. Jer ima brutalan work rate. Jer je klasa, pa 100 M eura za takvog igraca se cini kao sica.jasmin10 je napisao/la:Pa ako neće ići Suarez koji će ti qrac Griezman. Martial je lijevo krilo i njegovo dovođenje ima više smisla. Mada da se mene pita ja bih prodao Suareza, doveo Griezmana i Martiala. U vezi prodao oyebine od Gomesa, Paulinha, Denis svakako ide. Doveo poštenog centralnog tipa Pjanica i trenera koji nije ziheraš.
Suarez se nece prodavati bar jos jednu godinu. Ne znam zbog cega bi se uopste prodavao ? Covjek je opet zajedno s Messijem bukvalno sam donio dubletu. Posebno se odnosi na Ligu.
Iako svi znamo da kada Griezmann dodje, da ce mu se smanjiti minutaza. A i jucer je javno rekao da zeli da Griezmann dodje i da svi mogu da igraju, bitno je da se pobijedjuje i svaka mu cast na tome. Covjek voli Barcelonu, to je i jucer potvrdio, zeli najbolje za klub.
Mada realno govoreci, Dembele ako nastavi ovako bojazljivo da igra nije iskljuceno da on odleti na klupu a u napadu zaigraju: Griezmann-Suarez-Messi.
Ako racunamo da Cou u vezu jel.

Santos želi 50 miliona. Nisu valjda toliko degenerični.
 Santos želi 50 miliona. Nisu valjda toliko degenerični.
 Yebote za par godina nećeš za rezervni tim igrača moći dovesti za ispod 50 miliona
 Yebote za par godina nećeš za rezervni tim igrača moći dovesti za ispod 50 miliona  

Prvi put čujem za malca, a već dobio naslovnicu Sporta.
 Prvi put čujem za malca, a već dobio naslovnicu Sporta.