Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Otelo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Otelo » 07 dec 2013, 14:29

[youtube][/youtube]

Covjek sve rekao ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 07 dec 2013, 14:51

Haj' bitno je samo da ne puca. :D

Kupis bokser i miran si. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 07 dec 2013, 14:53

[youtube][/youtube]

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 07 dec 2013, 14:58

mene su u srednjoj pretukli na tramvajskoj preko puta muzeja. Sto? Ko? Zasto? pojma nemam, al znam da su me namlatili opasno, njih dvojica, sa kratkim ukljucenjem treceg lika :D kojeg sam nekako uspio udariti, kad je krenuo kisobranom da me roka. S ledja, zovnu me "paša", ja se okrenuh, onda drito u nos šakom, ono ja u šoku, šta bi, primim jos par udaraca, kad su me oborili, pobjegli su. Svašta u ovom gradu, brate...

znam isto slucaj mojih jarana, inace fini momci, al se napili tu noc, i sta im bi, neki je lik isao sam pjeske, kao ono, hajmo ga prebit, krenu oni na njega, udare ga jednom, lik pade, ustade, ubio bokserom hljeb u njima :lol:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 07 dec 2013, 17:30

uschtipak je napisao/la: Kupis bokser i miran si. :mrgreen:
;)

[youtube][/youtube]

ako ne pomaže, uvijek ima sig sauer p226 :mrgreen: ispred ovih mašinica i najveći mudonja ustukne, ili mu gađaš stopalo/koljeno da mu smanjiš pokretljivost, nikad ne gađaš gornje dijelove prilikom samoodbrane, osim ruke ako si tol'ko precizan/na, jer pogodak u podlakticu smanjuje mogućnost cijele ruke :)

slika
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 dec 2013, 17:39

sonik24 je napisao/la:mene su u srednjoj pretukli na tramvajskoj preko puta muzeja. Sto? Ko? Zasto? pojma nemam, al znam da su me namlatili opasno, njih dvojica, sa kratkim ukljucenjem treceg lika :D kojeg sam nekako uspio udariti, kad je krenuo kisobranom da me roka. S ledja, zovnu me "paša", ja se okrenuh, onda drito u nos šakom, ono ja u šoku, šta bi, primim jos par udaraca, kad su me oborili, pobjegli su. Svašta u ovom gradu, brate...

znam isto slucaj mojih jarana, inace fi ... i na njega, udare ga jednom, lik pade, ustade, ubio bokserom hljeb u njima :lol:

Takvi su mi najgori,srećom lik ih je namlatio/istuko ,dok jednom neko tako u samoodbrani ne izvuče nož/čakiju pa izbode jednog odna će biti kasno..o pištolju da ne pričam ;)

loše su naše bosanske furke ali skroz :roll: (mada ima i dobrih) :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 07 dec 2013, 18:01

Ko je kad vidio da neko smije krenut 1 na 1, čast izuzecima :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 dec 2013, 18:12

Dex je napisao/la:Ko je kad vidio da neko smije krenut 1 na 1, čast izuzecima :mrgreen:

" čuvaj me da ga ne istučem" :lol:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 07 dec 2013, 18:23

najviše se ku...furaju :mrgreen: oni što imaju zaleđinu jaku :D
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 07 dec 2013, 18:30

Eh to bi već bilo 13 na 1 :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 dec 2013, 18:37

Gorki je napisao/la: Takvi su mi najgori,srećom lik ih je namlatio/istuko ,dok jednom neko tako u samoodbrani ne izvuče nož/čakiju pa izbode jednog odna će biti kasno..o pištolju da ne pričam ;)
Znao sam jednog takvog momka, roditelji mu bili doktori a on nafuran do zla boga, vazda se furao da je neko i nešto, pravio probleme, kavgadžija bio, stalno se s nekim tukao. I jednom prilikom je naletio na nekog momka koji je bio miran ko leptir što se kaže, znači momak za primjer i ovaj ga napadne pred nekim društvom da se on pokaže kao mangup a ovaj mirni samo skakavac izvadi i nabode ga par puta. Ovom jadniku slezenu morali vadit, jedva preživio. Otad više nikad nije belaja napravio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 dec 2013, 18:55

Marsal je napisao/la:
Gorki je napisao/la: Takvi su mi najgori,srećom lik ih je namlatio/istuko ,dok jednom neko tako u samoodbrani ne izvuče nož/čakiju pa izbode jednog odna će biti kasno..o pištolju da ne pričam ;)
Znao sam jednog takvog momka, roditelji mu bili doktori a on nafuran do zla boga, vazda se furao da je neko i nešto, pravio probleme, kavgadžija bio, stalno se s nekim tukao. I jednom prilikom je naletio na nekog momka koji je bio miran ko leptir što se kaže, znači momak za primjer i ovaj ga napadne pred nekim društvom da se on pokaže kao mangup a ovaj mirni samo skakavac izvadi i nabode ga par puta. Ovom jadniku slezenu morali vadit, jedva preživio. Otad više nikad nije belaja napravio.

:roll: ružno je reći ali neka je,što tražio to dobio ;) .. bubreg s*ebat pa kad god krene na dijalizu da se sjeti tog lika i sl. tome ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 dec 2013, 18:58

Ima i ovdje kod mene dosta "mirnih" momaka,može se onda svašta očekivati.
Keep walking.

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 07 dec 2013, 19:01

Cautinho je napisao/la:Ima i ovdje kod mene dosta "mirnih" momaka,može se onda svašta očekivati.
Samo to ješčuo :!: :!: :!:
slika
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2013, 19:08

Ja sam davno (prvi srednje, ako se dobro sjećam) fasov'o na Batvi od dvojice cigana. Doduše, nisu me toliko izlupali koliko su mogli (izmigoljio sam se). I prošle su sigurno 2-3 godine dok nisam vidio jednog. Vidim ja meni lik poznat, kontam kako ga mogu znati jbt i sjetim se. Ja na So(l)nom i sine mi da sam dobio batine od njega. Zaletim se onako hinjski s leđa i po nogama. Frajer pade i ja ga krenem šutati. Ovi moji priskoče, počnu ga i oni gaziti i neki likovi nas odvoje. To je bilo par dana pred maturu. :mrgreen: Poslije toga sam samo još jednom učestvov'o u nekoj situaciji (ni kriv ni dužan) kad su nam likovi došli u prostor s pištoljima. :lol: To je već drugi par cipela. Tad sam nas izvuk'o isključivo pričom. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 dec 2013, 19:10

Nije ni čudo što si moderator.
A plus,ne libiš se dati ban,kao ono,nitko ti ništa ne smije. :mrgreen:
Keep walking.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 dec 2013, 19:16

Monolog je napisao/la:Ja sam davno (prvi srednje, ako se dobro sjećam) fasov'o na Batvi od dvojice cigana. Doduše, nisu me toliko izlupali koliko su mogli (izmigoljio sam se). I prošle su sigurno 2-3 godine dok nisam vidio jednog. Vidim ja meni lik poznat, kontam kako ga mogu znati jbt i sjetim se. Ja na So(l)nom i sine mi da sam dobio batine od njega. Zaletim se onako hinjski s leđa i po nogama. Frajer pade i ja ga krenem šutati. Ovi moji priskoče, počnu ga i oni gaziti i neki likovi nas odvoje. To je bilo par dana pred maturu. :mrgreen: Poslije toga sam samo još jednom učestvov'o u nekoj situaciji (ni kriv ni dužan) kad su nam likovi došli u prostor s pištoljima. :lol: To je već drugi par cipela. Tad sam nas izvuk'o isključivo pričom. :lol:

njih je sevap udarat,zbog bezobrazluka (pljuvanje,psovanje i sl.tome),onda što mi ulijepe auto kao lafo da operu dok sam na semaforu :roll: (dok jednom ne pregazim jednog neće se okanit),jednom sam izašo na semaforu `alo ba reko od*ebi od auta :roll: ,ima još par ne mogu da se sjetim :lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 dec 2013, 19:20

Ma da je meni samo saznati ko su i sto su me napali. Naplatio bi im sa kamatama.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 07 dec 2013, 19:24

Ti cigići kad se naklate, ja trojicu nekih minijaturnih jednom safato :lol:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 07 dec 2013, 19:42

Dex je napisao/la:Ti cigići kad se naklate, ja trojicu nekih minijaturnih jednom safato :lol:
Kod njih je najgore što nikad' nisu sami :lol: Tačnije kad' je on sam kad' sam ulicom , to glava i samo ispred sebe gleda , dok čim je njih 3-4 u skupini , to se razbaca po ulici rek'o bi aman zaman ljudi ...
Hvala Bogu do sad' nisam im'o tih nekih tako da me napadne više likova , znam samo jednom nekad' 4-5 osnovne ja bio i sad' mi se ono nafurali hoćemo jednog udarat' i tako on nam doveo cigiće i ja odvalio plakat' i rek'o da ću im zvat' direktora i oni pobjegli :lol: :lol: :lol:
Tako blizu, a tako daleko.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 39 gostiju.