NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Eto Murray nije bio AS level jer nije bio izabran na AS 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uspjeli ste ovog re.tarda sa teniske teme vamo prizvati, čestitke.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Toliko pratis, uzeo je Hakeem bez all-stara, uzeo Duncan 2003, uzeo Dirk, i cak ne moras ici toliko daleko uzeo Grk, bez da je iko bio all-star te sezone (osim njega).GoatNo1 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:16tako nije ni nole mogao u isti kos sa fedom i rafom sve dok oni na kraju eto ne mogu u isti kos sa njm. mada, nole je imao veliku prednost nad jokicem. tesko ce zapad prihvatiti ikoga od nasih da je veci ili najveci. ali nole je igrao individualni sport i direktno protiv 2 najveca kandidata. odigrali su 150 meceva medjusobno. i sve je zavisilo iskljucivo od njega. dok jokic ima saigrace od kojih zavisi a od kojih niko nikada nije bio ol star. niko nikada nije bio niu jednoj od 3 najbolje 5ke lige i niko nikada nije diobio niti je nominovan ni za kakvu individualnu nagradu, defanzivac iliti sta se vec bira.
ne znam, ali cisto sumnjam da je iko ikada, osim njega, uzeo prsten a da u timu nije imao niti jednog igraca koji je ikada bio ol star ili u uzem izboru za bilo koju petorku i individualnu nagradu. jokic je sa nekompletnom srbijom umalo dobio amere u najjacem sastavu i sa posvojenim embidom kojem je bilo dozvoljeno setanje sa loptom.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Bio je iz tog šampionskog rostera DeAndre Jordan prethodno i All Star i All NBA i All Defense i DPOY kandidat. Opet si u svađi sa činjenicama.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- Shategabri
- Kontakt:
Nikola je aktuelno najbolji igrač.
All time... Ne može ispred MJ, Jamesa, Bryanta sigurno.
Realno nema ni ekipu da bi uzeo još bar 2 prstena pa da se uvali u top5.
All time... Ne može ispred MJ, Jamesa, Bryanta sigurno.
Realno nema ni ekipu da bi uzeo još bar 2 prstena pa da se uvali u top5.
Koševo Zapad
ne znam. koliko sam citao da niko ko je na jokicevom nivou nije gro karijere bez ijednog igraca koji je ikada bio igdje izavran do prosle godine sa onim vestbrukom. i da je neko osvojio nesto bez ijednog saigraca koji je bilo gdje izabran ili usao u uzi izbor za bilo koju individualny nagradu ili naj time lige. ne u sezoni u kojoj je osvojio nego ikada. to se cesto pominjalo u raspravama. nije ni vazno. ali sa timom kojeg ima, gdje mu i ovi starteri koje ima mahom kubure sa povredama od mareja pa do ovog portera sto su ga trejdali. kako god, kao i sa noletom, da je amer, englez ili svabo drukcije bi se pisalo i sudilo i glasalo.alemsa je napisao/la: ↑26 dec 2025, 22:13Toliko pratis, uzeo je Hakeem bez all-stara, uzeo Duncan 2003, uzeo Dirk, i cak ne moras ici toliko daleko uzeo Grk, bez da je iko bio all-star te sezone (osim njega).GoatNo1 je napisao/la: ↑26 dec 2025, 21:16tako nije ni nole mogao u isti kos sa fedom i rafom sve dok oni na kraju eto ne mogu u isti kos sa njm. mada, nole je imao veliku prednost nad jokicem. tesko ce zapad prihvatiti ikoga od nasih da je veci ili najveci. ali nole je igrao individualni sport i direktno protiv 2 najveca kandidata. odigrali su 150 meceva medjusobno. i sve je zavisilo iskljucivo od njega. dok jokic ima saigrace od kojih zavisi a od kojih niko nikada nije bio ol star. niko nikada nije bio niu jednoj od 3 najbolje 5ke lige i niko nikada nije diobio niti je nominovan ni za kakvu individualnu nagradu, defanzivac iliti sta se vec bira.
ne znam, ali cisto sumnjam da je iko ikada, osim njega, uzeo prsten a da u timu nije imao niti jednog igraca koji je ikada bio ol star ili u uzem izboru za bilo koju petorku i individualnu nagradu. jokic je sa nekompletnom srbijom umalo dobio amere u najjacem sastavu i sa posvojenim embidom kojem je bilo dozvoljeno setanje sa loptom.
TheGoldenGOAT
Pogledaj sastav Hakeem 93-94, daleko losiji, Cassell 10 godina kasnije odabran, te sezone bio rookie. Maxwell drugi scorer bio sa 13 ppg. Jokic je imao Murray koji je imao 26 ppg u tom playoffu
-
TripleThreat
- Kontakt:
Opet frajer svoje teše. Daj pogledaj karijeru DeAndre Jordana i prestani napamet pričati. Došao i ovdje širiti mitomaniju i teorije globalne zavjere protiv Srba.
ne zna se ko je gori, ovaj sto misli da jokic nije najbolji ugrac svih vremena jer je srbin il ovaj sto racuna leš deandrea jordana kao all star saigeaca
gdje sam ja naveo da je jokic najbolji svih vremena?
rekao sam polako, nije ni nole mogao u isti kos sa fedom i rafom da na kraju eto oni ne mogu u isti kos sa njim! znaci rekao sam da je nole najbolji svih vremena a za jokica cemo vidjeti. i jos sam rekao da je noletu lakse jer je zavisio samo od sebe a ne od tima jer je igrao individualni sport. i da bi obojica bili daleko cjenjeniji da su svabe, englezi ili ameri a ne sa balkana! sta je tu netacno?
sto se tice jokica, ne moze uporedjivati pola karijere sa kompletnim ili skoro kompletnim karijerama drugih ATG igraca ili GOAT kandidata. vidjet cemo. za sada je sigurno najbolji bijeli i evropski igrac.
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 27 dec 2025, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
- superFrankie
- Kontakt:
Netacno je da je nole najboljih svih vremena, i molim te da prestanes spamati temu sa Jokicem kao sto si radio sa noletom na tenisu, hvalaGoatNo1 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 11:52gdje sam ja naveo da je jokic najbolji svih vremena?
rekao sam polako, nije ni nole mogao u isti kos sa fedom i rafom da na kraju eto oni ne mogu u isti kos sa njim! znaci rekao sam da je nole najbolji svih vremena a za jokica cemo vidjeti. i jos sam rekao da je noletu lakse jer je zavisio samo od sebe a ne od tima jer je igrao individualni sport. i da bi obojica bili daleko cjenjeniji da su svabe, englezi ili ameri a ne sa balkana! sta je tu netacno?
sto spamam, objavio 3 posta? a koliko si objektivan i sa jednim i sa drugim i sa mnom govori to sto nole eto nije najbolji a i najveci svih vremena. a rekorder po SVIM vaznim parametrima (sampionske godine, sedmice na vrhu, zavrsni sampionati, mastersi, velike titule, W%, h2h) i jos dosta toga kao bonus sto svi drugi skupa mogu sanjati (kao trostruki slem karijere, dupli zlatni master, rekordni poeni ili kompletiranje tenisa)!superFrankie je napisao/la: ↑27 dec 2025, 11:54Netacno je da je nole najboljih svih vremena, i molim te da prestanes spamati temu sa Jokicem kao sto si radio sa noletom na tenisu, hvalaGoatNo1 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 11:52gdje sam ja naveo da je jokic najbolji svih vremena?
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 27 dec 2025, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sam Mitchell: "Luka Dončić can’t play basketball without the ball. He doesn’t cut, he doesn’t move, he doesn’t set screens. He’s great with the ball, but he does nothing to make his teammates better when he doesn’t have it… Steph Curry does the hard things. He’s always cutting & moving off-ball"
100% tacno.Bez obzira na defanzivne mane rostera LAL, ovo je isto ozbiljan problem, a gotovo nerjesiv.Jednostavno, taj stil igre nece proci tamo gdje je to bitno, a to je borba za titulu.
100% tacno.Bez obzira na defanzivne mane rostera LAL, ovo je isto ozbiljan problem, a gotovo nerjesiv.Jednostavno, taj stil igre nece proci tamo gdje je to bitno, a to je borba za titulu.
Reaves out vjerovatno do polovine februara.Stvari se poprilicno usloznjavaju za lakerse,mogli bi oni vrlo lako prema play inn pozicijama krenuti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fakat nejasna odluka da ga nakon prvobitne povrede lista, vrate na parket nakon samo par dana!?? To ko je dao znak da je ok, treba biti otpusten momentalno!!
Citva liga je van sebe zbog povreda lista.Igraci sa povredom tog tipa cak i grade 1(znaci najblaza moguca povreda) pauziraju po nekoliko sedmica, a ovaj se vratio nakon par dana.Sad je zadobio grade 2 i vjeruj da je to blize tome da ga nema 6 sedmica, nego li 4.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ispod radara prolazi koliko je Banchero propao, momak izgleda kao role igrač ove sezone.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Iskreno ja ga nisam nešta mirisao i prije ove sezone. Prošle je imao breakout, ali i tad je šuterski neefikasan bio. 45% iz igre sa njegovom građom i današnjim spacing-om je meh, da je bek pa hajde.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 12:42Ispod radara prolazi koliko je Banchero propao, momak izgleda kao role igrač ove sezone.
Edit: doduše Orlando je svakako imao spacing ko neka ekipa iz 2000ih
-
TripleThreat
- Kontakt:
Još da čitaš s razumijevanjem, možda bi i uvidio da se odnosilo na igrače koji su nekad u karijeri bili AS ili sa nekim drugim priznanjima, a ne da su bili na tom nivou tokom navedene šampionske sezone. Naravno da DeAndre sa 15 minuta u prosjeku nije bio All Star igrač 22-23, kao što nije ni Caron Butler 10-11.
ok, isto sranje, u vrijeme kada je osvojio ili u tim godinama malo gore-dole je razlika u odnosu na niko nikada ili jedan igrac koji je daleko od tog nivoa na kom je bio kada je bio biran. ne mjenja nista. uglavnom znam da se o tome dosta pricalo. da je vise vrijedio onda bi vjerovatno i igrao vise od tih 15 minuta.
TheGoldenGOAT
Pa jesam li rekao da su uljezi gore bili, polako dok i koju tekmu kuci odigramo, maknut ce se i ovi iz San Antonija. Drugo mjesto Houstonu pripada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.