Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.AYAN je napisao/la:Vidim, niko Rumunima ne daje ni minimalne šanse...![]()
A ako zijanimo, tražit ćemo krivca u svakom igraču, svakom pojedincu stručnog štaba, svakom sportskom web portalu, svakom novinaru, članu FIFA-e, UEFA-e, svakoj sumnjivoj situaciji na terenu, svakom navijaču, forumašu, možda i mjestu odigravanja....i t.d. i sl.
SABUR!
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
e care, sjeti se dvomeca sa belgijom, i izjave kompanya i van buytena da ce biti katastrofa ako ne osvoje min. 4 boda, a popusili su ga, i to pravoBosnier je napisao/la:Ma imamo bolji sastav od Rumunije , samo to treba pokazati, njima ce biti tesko na Bilinom polju , mali stadion , navijacu odmah uz teren...
I opet svi Rumuni govore da ce odnijeti 3 boda...
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- legenda reala
- Kontakt:
Ma je se bogami ne sikiram niti me kakva trema hvata ,jednostavno nije me briga ,dobili izgubili boli me briga ,ako njima ne treba ne treba ni meni ,a ima i bitniji stvari u životu od ovih
Ma večeras će biti remi 0:0,mi očajni ,Rumuni očajni ,to će biti jedna od najdosadniji utakmica u historiji
Ma večeras će biti remi 0:0,mi očajni ,Rumuni očajni ,to će biti jedna od najdosadniji utakmica u historiji
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 26 mar 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sto onda pratis ako ima eto bitniji stvari u zivotu od ovog?legenda reala je napisao/la:Ma je se bogami ne sikiram niti me kakva trema hvata ,jednostavno nije me briga ,dobili izgubili boli me briga ,ako njima ne treba ne treba ni meni ,a ima i bitniji stvari u životu od ovih
Sam sebi skaces u stomak.
Pa za šta si se ti sikirO toliko na forumu, skupivši 4 milje postova?legenda reala je napisao/la:Ma je se bogami ne sikiram niti me kakva trema hvata ,jednostavno nije me briga ,dobili izgubili boli me briga ,ako njima ne treba ne treba ni meni ,a ima i bitniji stvari u životu od ovih

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
Ja mislim da je Safet Susic kriv sto smo izgubili od Rumuna 

-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
ima na stotinu bitnijih stvari u zivotuElmar je napisao/la:Sto onda pratis ako ima eto bitniji stvari u zivotu od ovog?legenda reala je napisao/la:Ma je se bogami ne sikiram niti me kakva trema hvata ,jednostavno nije me briga ,dobili izgubili boli me briga ,ako njima ne treba ne treba ni meni ,a ima i bitniji stvari u životu od ovih
Sam sebi skaces u stomak.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
4-0
kad nam krene .. krene nam ha ya!
AKO BOG DA!

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne shvataju oni to moj Puma ,djeca su to još i svi su na babovim jaslama pa im ovo najbitnije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Raspucace se Dzeko vidjecete,
bice opasan Mutu ako bude nasao Koke
bice opasan Mutu ako bude nasao Koke

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Cartman je napisao/la:Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.AYAN je napisao/la:Vidim, niko Rumunima ne daje ni minimalne šanse...![]()
A ako zijanimo, tražit ćemo krivca u svakom igraču, svakom pojedincu stručnog štaba, svakom sportskom web portalu, svakom novinaru, članu FIFA-e, UEFA-e, svakoj sumnjivoj situaciji na terenu, svakom navijaču, forumašu, možda i mjestu odigravanja....i t.d. i sl.
SABUR!
Ti u svakom postu Safeta krivis, pa dobro razumjeli smo da ga negotivis!! Nemoze on biti kriv za sve, ako pobjede, uhh dzeko dobar dobar ovaj dobar onaj, a niko nekaze dobro safet postavio igrace ili slicno, ali cim izgube ma nisu igraci krivi vec trener...stvarno ima duplo moralni ljudi!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Principatus
- Kontakt:
Sta ste se ukakili. 
Ako nemozemo jednu Rumuniju u krizi i bez najaceg odbrambenog igraca da pobijedimo, onda ne zasluzujemo da idemo igdje. Ne treba se precjenjivati, ali i ovaj gubitnicki mentalitet valja malo na stranu ostaviti. Nesto umjereno nebi bilo lose. No ja ocekivam pobjedu, bez pretjerane euforije, nego imam povjerenje u ove momke koji ce se danas boriti na Bilinom Polju.

Ako nemozemo jednu Rumuniju u krizi i bez najaceg odbrambenog igraca da pobijedimo, onda ne zasluzujemo da idemo igdje. Ne treba se precjenjivati, ali i ovaj gubitnicki mentalitet valja malo na stranu ostaviti. Nesto umjereno nebi bilo lose. No ja ocekivam pobjedu, bez pretjerane euforije, nego imam povjerenje u ove momke koji ce se danas boriti na Bilinom Polju.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 26 mar 2011, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Susic je kriv za sve.Fudo je napisao/la:Cartman je napisao/la:Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.AYAN je napisao/la:Vidim, niko Rumunima ne daje ni minimalne šanse...![]()
SABUR!
Ti u svakom postu Safeta krivis, pa dobro razumjeli smo da ga negotivis!! Nemoze on biti kriv za sve, ako pobjede, uhh dzeko dobar dobar ovaj dobar onaj, a niko nekaze dobro safet postavio igrace ili slicno, ali cim izgube ma nisu igraci krivi vec trener...stvarno ima duplo moralni ljudi!!
Nigdje nemogu nijednu sliku iz Zenice da nadjme u Pm, jel novinari imaju slobodan dan danas ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Principatus
- Kontakt:
Evo ti slika iz Zenice. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
SABUR![/quote]
Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.[/quote]
Ti u svakom postu Safeta krivis, pa dobro razumjeli smo da ga negotivis!! Nemoze on biti kriv za sve, ako pobjede, uhh dzeko dobar dobar ovaj dobar onaj, a niko nekaze dobro safet postavio igrace ili slicno, ali cim izgube ma nisu igraci krivi vec trener...stvarno ima duplo moralni ljudi!![/quote]
Susic je kriv za sve.[/quote]
Jeste sto je prihvatio da radi, i da se blati njegovo ime!! nek ti vaha radi za ovo pare, pitaj ga...Hoce ali u k..cu!! A svi znaju sa strane da kvockaju, a kad dodje vrijeme za izbore novog selektora, nije jos vrijeme za njih nije ovo nije one, nemogu napustiti obalu slonovace ovdje mi je fino..i dodje u dinamo haha
Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.[/quote]
Ti u svakom postu Safeta krivis, pa dobro razumjeli smo da ga negotivis!! Nemoze on biti kriv za sve, ako pobjede, uhh dzeko dobar dobar ovaj dobar onaj, a niko nekaze dobro safet postavio igrace ili slicno, ali cim izgube ma nisu igraci krivi vec trener...stvarno ima duplo moralni ljudi!![/quote]
Susic je kriv za sve.[/quote]
Jeste sto je prihvatio da radi, i da se blati njegovo ime!! nek ti vaha radi za ovo pare, pitaj ga...Hoce ali u k..cu!! A svi znaju sa strane da kvockaju, a kad dodje vrijeme za izbore novog selektora, nije jos vrijeme za njih nije ovo nije one, nemogu napustiti obalu slonovace ovdje mi je fino..i dodje u dinamo haha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Rumunska žalba UEFA-i! Španske sudije u hotelu sa Zmajevima!
Fudbalski savez Rumunije uložio je prigovor UEFA-i zbog boravka naše fudbalske reprezentacije u istom hotelu u kojemu se nalazi španjolska sudijska četvorka koja će večeras voditi susret između BiH i Rumunije saznaje **** portal.
Prema pravilima UEFA-e, timovi i suci ne smiju boraviti u istom objektu prije utakmice, te su dolaskom u Hotel Dubrovnik nešto prije 13 sati naši reprezntativci prekršili to pravilo.
Ipak, Rumunima je naknadno objašnjeno kako u Zenici nema dovoljno kvalitetnih hotela da bi se odvojeno smjestile dvije momčadi i sudije, te je prigovor naknadno povučen.
Fudbalski savez Rumunije uložio je prigovor UEFA-i zbog boravka naše fudbalske reprezentacije u istom hotelu u kojemu se nalazi španjolska sudijska četvorka koja će večeras voditi susret između BiH i Rumunije saznaje **** portal.
Prema pravilima UEFA-e, timovi i suci ne smiju boraviti u istom objektu prije utakmice, te su dolaskom u Hotel Dubrovnik nešto prije 13 sati naši reprezntativci prekršili to pravilo.
Ipak, Rumunima je naknadno objašnjeno kako u Zenici nema dovoljno kvalitetnih hotela da bi se odvojeno smjestile dvije momčadi i sudije, te je prigovor naknadno povučen.
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
DobraPrincipatus je napisao/la:Evo ti slika iz Zenice.

-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Principatus
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Rumunska žalba UEFA-i! Španske sudije u hotelu sa Zmajevima!
Uh super, ovima je Munib 100% uvalio po 50 KM. Sudije su nase.

Vidi rumuna sa nasim salom.Principatus je napisao/la:Evo ti slika iz Zenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.