Inace ovo sam nasao na jednom portalu iz Krajine jer je ovaj momak iz V.Kladuse
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Adis Husidić (nadimak Baggio
) momak koji igra u americkom Chicago Fire-u odbio poziv reperezentacije SAD-a jer želi igrati za BiH
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kome treba poslat mejl za ovog vuckica da ga kontaktiraju jel na savez NSBiH ili da posaljemo mejl na FTV ??? ima onih par sportskih novinara sto pisu mogli bi i njih kontaktirat preko FB ??? ajmo ideje na sunce 
Seveda.Principatus je napisao/la:Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties.![]()
Valjda je red da ga ovo sa SportSport prvi kontaktirajuzgembo89 je napisao/la:Kome treba poslat mejl za ovog vuckica da ga kontaktiraju jel na savez NSBiH ili da posaljemo mejl na FTV ??? ima onih par sportskih novinara sto pisu mogli bi i njih kontaktirat preko FB ??? ajmo ideje na sunce
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
brzi21 je napisao/la:Seveda.Principatus je napisao/la:Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties.![]()
![]()
Zadnje vrijeme, ili prevedeno, posljednje koje su nam "ukrali" Slouvenci je bio Iličić i Bačinović, oba igraju za Palermo.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Principatus
- Kontakt:
Eno Slovenci na TM kao da su malo ljuti zbog ovoga svega, tipa: "Pa ako nece za nas 100%, onda nam i ne treba!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pa i ne treba im, dosta su nam uzeli...Principatus je napisao/la:Eno Slovenci na TM kao da su malo ljuti zbog ovoga svega, tipa: "Pa ako nece za nas 100%, onda nam i ne treba!"
...
- Principatus
- Kontakt:
Pa o tome dali su nam stvarno nekog uzeli, o tome se da diskutovati, neko bi rekao da je to stvar perspektive. 
Kako god. Hocemo Vuckica u dresu BiH!
Kako god. Hocemo Vuckica u dresu BiH!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Znam mu ja curu, dolazi iz jako patriotske familije, mozda i ona ima uticaj na njega pa pise ovakve statuse po FBu. 
Potencijalni bh. reprezentativac, trenutno igrač danskog Brondbya, Dario Dumić je asistencijom za gol Rasmussena svome timu donio pobjedu nad Kopenhagenom. Brodnby je danas na svom terenu dočekao aktuelnog lidera prvenstva, momčad Kopenhagena u okviru 16. kola danske Superlige, te slavio pobjedu rezultatom 2:1...
Dario Dumic, Haris Seferovic, Haris Vuckic i Anel Hadzic (Ried), zajedno sa nekim od ozbiljnijih talenata iz mlade reprezentacije (poput Besica, Stevanovica, Visce, Zakarica i Bicakcica) bi svi trebali dobiti priliku u prijateljskim utakmicama da se pokazu. Oni su ipak u ili blizu prve postave u svojim klubovima (osim mozda Besica, ali on je dokazao svoj kvalitet).
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Što jest, jest Slovenska repka je puna naših. Red bi bio da se stane tome u kraj, još ako bi to moglo početi s Harisom, uff.. 
Vuckic himself has been talking to the press too, professing his preference to play for Slovenia rather than Bosnia:
“The Premier League is a big jump for anyone my age. I have progressed from Academy to reserves and I want to go higher, but maybe it is better to take another smaller step. I don’t know.
“I will talk with the manager and it will be up to him to decide what we do.
“My family went from Bosnia to Slovenia during the war period.
“They went to Slovenia before the war started – Bosnia was quite poor, things were not great there so they wanted a better life and went to Slovenia. Me and my brother were both born there.
“I was born in Slovenia, grew up in Slovenia and was educated in Slovenia. Slovenia gave me everything.
“I remembered this. The Bosnian FA called me to try and persuade me to play for them, but it is disrespectful to chose to play for them over Slovenia.
“The country has given me everything in the world, so I have to pick them.”
http://www.nufcblog.org/2011/05/whateve ... is-vuckic/" onclick="window.open(this.href);return false;
“The Premier League is a big jump for anyone my age. I have progressed from Academy to reserves and I want to go higher, but maybe it is better to take another smaller step. I don’t know.
“I will talk with the manager and it will be up to him to decide what we do.
“My family went from Bosnia to Slovenia during the war period.
“They went to Slovenia before the war started – Bosnia was quite poor, things were not great there so they wanted a better life and went to Slovenia. Me and my brother were both born there.
“I was born in Slovenia, grew up in Slovenia and was educated in Slovenia. Slovenia gave me everything.
“I remembered this. The Bosnian FA called me to try and persuade me to play for them, but it is disrespectful to chose to play for them over Slovenia.
“The country has given me everything in the world, so I have to pick them.”
http://www.nufcblog.org/2011/05/whateve ... is-vuckic/" onclick="window.open(this.href);return false;
A niko da se sjeti jednog Fuada Šašivarevića... cccc.... Zaboravljena legenda!!!
Anes Haurdic je puno obecavao a malo napredovao u Jablonecu. Nisam ga pratio duze vremena ali mi sinoc pade na pamet iz nicega bukvalno, gledao Spin City eto. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sve vi dobro pišete ,ali de nam malo koliko igraju ti igrači u tim klubovima,koliko daju golova ,asistencija .odbrana i ocjene njihove.Samo svakodnevno gurate te svoje igrače ,a ja kako pratim fudbal ništa posebno o njima nisam čuo,a neki se samo broje da su u tim klubovima.
Evo čitam na jednom portalu naš Borogovac proglašen najboljim igračem,ali nema on dobru ovdje zaleđinu (već sam pisao o tome,kao i LJevaković i njima slični .Momci standardno igraju više nego dobro, samo što nemaju ljude jake iza sebe i to je to pa da ih svaki dan hvale po raznoraznim portalima.odnosno nutkaju selektoru.
Evo čitam na jednom portalu naš Borogovac proglašen najboljim igračem,ali nema on dobru ovdje zaleđinu (već sam pisao o tome,kao i LJevaković i njima slični .Momci standardno igraju više nego dobro, samo što nemaju ljude jake iza sebe i to je to pa da ih svaki dan hvale po raznoraznim portalima.odnosno nutkaju selektoru.
gdje igra taj Borogovac ??? I kako se zove onaj što si ga stalno hvalio na svim temama zajedno sa ovim ?deset je napisao/la:Sve vi dobro pišete ,ali de nam malo koliko igraju ti igrači u tim klubovima,koliko daju golova ,asistencija .odbrana i ocjene njihove.Samo svakodnevno gurate te svoje igrače ,a ja kako pratim fudbal ništa posebno o njima nisam čuo,a neki se samo broje da su u tim klubovima.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kakav Borogovac pa on igra u 6 ligi Njemacke, pa imamo Stevanovica i Viscu koji su nosioci igre u svojim klubovima a i mladu reprezentaciju drze njih dvojica u igri. Ovo za Ljevakovica stoji da smo normalna reprezentacija sa normalnim selektorm on bih ve ove kvalifikacije zamjenio Rahimica.bagrcavi je napisao/la:gdje igra taj Borogovac ??? I kako se zove onaj što si ga stalno hvalio na svim temama zajedno sa ovim ?deset je napisao/la:Sve vi dobro pišete ,ali de nam malo koliko igraju ti igrači u tim klubovima,koliko daju golova ,asistencija .odbrana i ocjene njihove.Samo svakodnevno gurate te svoje igrače ,a ja kako pratim fudbal ništa posebno o njima nisam čuo,a neki se samo broje da su u tim klubovima.
O čem se mi kle pogovarjamo?brzi21 je napisao/la:Seveda.Principatus je napisao/la:Bomo videli, kaj se bo zgodilo panties.![]()
![]()
YNWA!
-
Alipasino071
- Kontakt:
prvi nece biti sigurno koji ce ga kontaktiratiAdi_Zepce je napisao/la:Valjda je red da ga ovo sa SportSport prvi kontaktirajuzgembo89 je napisao/la:Kome treba poslat mejl za ovog vuckica da ga kontaktiraju jel na savez NSBiH ili da posaljemo mejl na FTV ??? ima onih par sportskih novinara sto pisu mogli bi i njih kontaktirat preko FB ??? ajmo ideje na sunceIpak,ako ga FTV bude kontaktirao posebno Kemal Ahmetovic mali ce sigurno narednu tekmu da debituje za reprezentaciju
![]()
http://www.idoconline.info/digitalarchi ... tId=642710" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.