Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Principatus
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 18:38

- Igre nogometnog bisera Alena nisu nam mogle promaknuti jer pratili smo dosta naših kadetskih i juniorskih reprezentativaca koji nastupaju za zagrebački Dinamo, ali i momčad Zagreba. Obavio sam poduži razgovor s Alenom, ali i njegovim ocem Sejadom, našim negdašnjim reprezentativcem. Želimo od sveg srca da Alen nastupa za našu reprezentaciju. Kao prvo, uputili smo poziv Alenu i ocu Sejadu da nas posjete, da se upoznaju s našim mogućnostima. S velikom zadovoljstvom i radošću bismo mu pružili na raspolaganje sve ono što treba jednom talentiranom igraču za njegov vrhunski razvoj i potpunu igračku afirmaciju. Vodili smo dosta dug razgovor i nadam se da će uskoro Alen i Sejad posjetiti naš Savez da ih upoznamo s našom nogometnom filozofijom. Učinili bismo sve da Alen ima razvoj kao i otac Sejad u reprezentativnom dresu BiH. Naši asovi, kao što su Misimović, Džeko, Ibišević, Pjanić pokazuju put mladom naraštaju, a među kojima je i Alen Halilović - rekao je Denijal Pirić
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 09 okt 2012, 18:44

Kad je sva ova prica krenula nije bilo ni gram sanse a vidi sada ovo savez kontkatira malog zove ga da dođe Pape porucuje da ga zeli u timu.Ne mogu da vjerujem kako se situacija na bolje promijenila.I da ako mali zaigra u nasem dresu sve su prilike da hoce mozemo biti zahvalni SportSport.ba i ovom forumu 8-) .

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 18:49

Backy je napisao/la:Kad je sva ova prica krenula nije bilo ni gram sanse a vidi sada ovo savez kontkatira malog zove ga da dođe Pape porucuje da ga zeli u timu.Ne mogu da vjerujem kako se situacija na bolje promijenila.I da ako mali zaigra u nasem dresu sve su prilike da hoce mozemo biti zahvalni SportSport.ba i ovom forumu 8-) .

Pa zna se koje ovo sve pokrenuo, kornisci ss.ba foruma u pomoc portala koja redovno pravi clanke o njemu. Od kako je ss.ba prvi put objavio nesto o njemu ljudi su i tek saznali kako treba za njega.

A nas savez bi tek saznali kad bi bio redovni igrac Dinamo, a tad bi bio sigurno i redovni igrac vatrenih ;)
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 09 okt 2012, 18:53, ukupno mijenjano 2 puta.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 09 okt 2012, 18:50

AlenHalilovic je napisao/la:
Backy je napisao/la:Kad je sva ova prica krenula nije bilo ni gram sanse a vidi sada ovo savez kontkatira malog zove ga da dođe Pape porucuje da ga zeli u timu.Ne mogu da vjerujem kako se situacija na bolje promijenila.I da ako mali zaigra u nasem dresu sve su prilike da hoce mozemo biti zahvalni SportSport.ba i ovom forumu 8-) .

Pa zna se koje ovo sve pokrenuo, kornisci ss.ba foruma u pomoc portala koja redovno pravi clanke o njemu. Od kako je ss.ba prvi put objavio nesto o njemu ljudi su i tek saznali kako treba za njega.

A nas savez bi tek saznali kad bi bio redovni igrac Dinamo, a tad bi bio sigurno i redovni igrac vatrenih ;)

Onaj clan, velezred mislim da se zove. On je imao ideju za facebook grupu, itd. Svaka mu cast.

Ali nije nista gotova, sad je Alen na potezu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2012, 18:51

Izgleda da je bila istinita ona informacija što sam pisao da je Sejad H. viđen u ugodnom ćaskanju sa Sušićem :mrgreen:

Jedino što me brine su konstantne izjave starijeg i mlađeg Halilovića da će donijeti odluku "kad za to dođe vrijeme" iz čega se moglo zaključiti da ne planiraju tako brzo donijeti odluku.
Sad možda se promijenila situacija nakon razgovora sa Sušićem i Pirićem..

A ako nije,može se desiti da Halilović dobije poziv,ne odazove se jer ne želi još donijeti konačnu odluku iz ovih ili onih razloga,spast će entuzijazam naroda za njega,Sušiću će proraditi inat i svakako da ga više neće zvati i piši propalo..

A s druge strane,ako se bude predugo čekalo sa pozivom,može se desiti da ga pozove Štimac..
Začarani krug.

Najveća nada su Sušićeve poznate govorničke sposobnosti(pogotovo im se Monolog divi) kojima je uspio pridobiti Sejada i Alena u razgovoru :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 okt 2012, 18:52

Sto se tice njega i njegove karijere, vise ne postoje razlike da li igrao za BiH ili Hrv. Cak BiH ima vece sanse da se kvalifikuje na SP od Hrv.

Najvise bi volio da zaigra za BiH samo zbog "nasih" dusmana. :twisted:
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 09 okt 2012, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 09 okt 2012, 18:53

Principatus je napisao/la:
- Igre nogometnog bisera Alena nisu nam mogle promaknuti jer pratili smo dosta naših kadetskih i juniorskih reprezentativaca koji nastupaju za zagrebački Dinamo, ali i momčad Zagreba. Obavio sam poduži razgovor s Alenom, ali i njegovim ocem Sejadom, našim negdašnjim reprezentativcem. Želimo od sveg srca da Alen nastupa za našu reprezentaciju. Kao prvo, uputili smo poziv Alenu i ocu Sejadu da nas posjete, da se upoznaju s našim mogućnostima. S velikom zadovoljstvom i radošću bismo mu pružili na raspolaganje sve ono što treba jednom talentiranom igraču za njegov vrhunski razvoj i potpunu igračku afirmaciju. Vodili smo dosta dug razgovor i nadam se da će uskoro Alen i Sejad posjetiti naš Savez da ih upoznamo s našom nogometnom filozofijom. Učinili bismo sve da Alen ima razvoj kao i otac Sejad u reprezentativnom dresu BiH. Naši asovi, kao što su Misimović, Džeko, Ibišević, Pjanić pokazuju put mladom naraštaju, a među kojima je i Alen Halilović - rekao je Denijal Pirić
svaka cast savezu i piricu..

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 18:54

valterboy je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:

Onaj clan, velezred mislim da se zove. On je imao ideju za facebook grupu, itd. Svaka mu cast.

Ali nije nista gotova, sad je Alen na potezu.

Sjecam se kad smo ovu temu otvorili 70 postu nam se smijali i govorila da od toga nema nista samo smo djabe temu otvorili. A danas ih nigdje nema, ali i danas se vrate te isti pezimisti kad se utisa o njemu. Da bi se opet sakre kad nesto izadje pozitivno.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 09 okt 2012, 18:55

redarmy, nije velezred.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2012, 18:55

@ JTS je osnovao fb stranicu, pa nas je kasnije konkurencija uništila. :lol:
No bitno je to da se javnost upoznala s njegovim vrijednostima i da se na neki način dao određeni vid podrške ovom dečku, i da on zna da ga mi hoćemo, pa sada, ostalo je na njemu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2012, 18:55

Bravo Pape.Sada na sve ovo bi bilo lijepo,prekrasno cuti da Alen zeli igrati za BiH.Da postane kako susjedi nam kazu najmladji Zmaj :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2012, 18:56

Ovo je forum sa reputacijom. :lol: :lol: :lol:

Jedva cekam da trpam iz arhive postove nasih dragih Hercegovaca kojima srce kuca za lipu njihovu. :)
Bice uskoro pravo smijesni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 okt 2012, 18:58

Svaka čast za Papeta, Pirića, itd. Ova Papetova izjava je izuzetno ohrabrujuća, a sada je sve na malcu. Nadajmo se najboljem.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 09 okt 2012, 19:02

Ljudi kako dobre vijesti bas sam raspolozen Poslije ismijavanja i to od nasih navijaca na ovom forumu izgleda da samo pomogli u pecanje kapitalca.Imali ko kakav nas navijacki klip da postavi bas sam navijacki nabirjan sada

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 okt 2012, 19:09

@nate

Eno, pobjeze vam i Livaja. :D

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 19:12

Ima i pametnih komentara na ovom "rrrsport.net" :mrgreen:
muslimani su sigurni da će mali izabrat bih zato jer još nije otvoreno rekao za koga će nastupat....i ima nešto u tome....da sigurno želi igrat za hrvatsku, jednostavno bi to rekao i gotovo..ovako izgleda kao da kupuje vrijeme jer ipak je još u hrvatsko, a mnogim ljudima se neće svidjet ako odabere bih...ni to ne mora ništa značit,ali ne sviđa mi se njegova neodlučnost......volio bi kad bi se sve ovo što prije završilo....hrvatska bi preživjela njegov odlazak, ali bilo bi vrlo čudno kad bi neko umjesto hrvatske izabrao bih.....i to još velika nada...

ne bi ga ni smatrao izdajnikom,...izdajnikom bi možda smatrao njegovu mamu....kao udala se za bošnjaka i rodila malog bošnjaka umjesto hrvata....naravno živjeli su u zagrebu, a ne u sarajevu...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 okt 2012, 19:12

Znam da je offtopic,ali bilo bi lijepo da SS.ba stupi u kontakt i sa Kolasincem.Cisto da znamo na cemu smo.Tamam bi on i Alen mogli biti predvodnici mlade generacije zmajeva u Brazilu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 09 okt 2012, 19:15

AlenHalilovic je napisao/la:Ima i pametnih komentara na ovom "rrrsport.net" :mrgreen:
muslimani su sigurni da će mali izabrat bih zato jer još nije otvoreno rekao za koga će nastupat....i ima nešto u tome....da sigurno želi igrat za hrvatsku, jednostavno bi to rekao i gotovo..ovako izgleda kao da kupuje vrijeme jer ipak je još u hrvatsko, a mnogim ljudima se neće svidjet ako odabere bih...ni to ne mora ništa značit,ali ne sviđa mi se njegova neodlučnost......volio bi kad bi se sve ovo što prije završilo....hrvatska bi preživjela njegov odlazak, ali bilo bi vrlo čudno kad bi neko umjesto hrvatske izabrao bih.....i to još velika nada...

ne bi ga ni smatrao izdajnikom,...izdajnikom bi možda smatrao njegovu mamu....kao udala se za bošnjaka i rodila malog bošnjaka umjesto hrvata....naravno živjeli su u zagrebu, a ne u sarajevu...
a šta,pametni su svi koji misle isto kao ti..

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 09 okt 2012, 19:16

TMovac je napisao/la:Znam da je offtopic,ali bilo bi lijepo da SS.ba stupi u kontakt i sa Kolasincem.Cisto da znamo na cemu smo.Tamam bi on i Alen mogli biti predvodnici mlade generacije zmajeva u Brazilu.
Odlican prijedlog

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 09 okt 2012, 19:16

Svakim danom sam sve sigurniji da ce mali nastupati za nas.

Hrvati na aparatima :lol:

Neprocjenjivo ! :lol:
pi.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.