1/4 finala: SVI DUELI

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: 1/4 finala: SVI DUELI

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 jul 2014, 01:08

NJEMAČKA - ARGENTINA ;)
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 jul 2014, 01:08

MaGiCa je napisao/la:
Dzoni je napisao/la: Kad to urade treneri koji imaju ekipu vrijednu 300 i vise miliona naravno da ti dodje da povratis,ali kada to uradi ekipa koja komplet vrijedi kao Van Persie to je i vise nego normalno.
Sta drugo da urade?
Da krenu da se nadigravaju sa 10 puta tehnicki potkovanijim ekipama a znaju da sa tim nacinom nemaju nikakve sanse.
Ljudi su se borili,pokazali kako se igra za nacionalni dres i osvojili simpatije cijelog svijeta.
Niko nije rekao da su Holandjani nezasluzeno prosli,a sto se tice utakmice sa Meksikom...
Naravno da se nece nadigravati i da je bunerchina 1no legitimno reshenje, ali isto tako je legitimno navijati protiv tog i takvog bunkera u stilu Maginot linije. A ovde neki osporavaju to pravo. O tem se raboti.;)
Pa zasto onda igru Costa Rice nazivas antifudbalom kada si i sam svjestan da ljudi nemaju kapacitet za nesto vise od bunkera u utakmicama protiv ovako jakih reprezentacija?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2014, 01:08

Strasan potez Van Gaala?

Jel vi mene zayebavate? Pa valjda se i prije utakmice i prije prvenstva znalo da Krul brani penale, nije da je sad on rekao u 117. minuti "mijenjam golmana"...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 jul 2014, 01:08

MaGiCa je napisao/la:
Dzoni je napisao/la: Kad to urade treneri koji imaju ekipu vrijednu 300 i vise miliona naravno da ti dodje da povratis,ali kada to uradi ekipa koja komplet vrijedi kao Van Persie to je i vise nego normalno.
Sta drugo da urade?
Da krenu da se nadigravaju sa 10 puta tehnicki potkovanijim ekipama a znaju da sa tim nacinom nemaju nikakve sanse.
Ljudi su se borili,pokazali kako se igra za nacionalni dres i osvojili simpatije cijelog svijeta.
Niko nije rekao da su Holandjani nezasluzeno prosli,a sto se tice utakmice sa Meksikom...
Naravno da se nece nadigravati i da je bunerchina 1no legitimno reshenje, ali isto tako je legitimno navijati protiv tog i takvog bunkera u stilu Maginot linije. A ovde neki osporavaju to pravo. O tem se raboti.;)
Da, samo što si ti izjednačio bunker Kostarike i Chelsea, a to ne ide, i za to si dobio objašnjenje. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 06 jul 2014, 01:09

Opet glupi i naivni Bošnjaci svršavaju na leteće Holandeze. Proklet narod, nikada se nauciti. :facepalm:

Yebali vas oni, Robben, ma svi redom. I unprofor.

Svaka čast Kostarikancima, junački su se suprotstavili, maksimalno iskoristili svoj kapacitet protiv znatno jačeg protivnika. A ne ko ove pichke mlohave. Fujjjj.

Da Bog da im Argentina utrpala četiri komada.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 06 jul 2014, 01:09

Donnie Darko je napisao/la:Divim se Van Gaalu, čisto zbog činjenice da mu se cijeli svijet klanja zbog 0:0 protiv Costa Rice :tokralju:
:lol: :lol:

Fakat, svi mu se klanjaju ko da je Poslanik Muhamed!
Grbavica naš je Hram!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 jul 2014, 01:10

Van Genial, vec dobio nadimak... :lol:
Novinari ga unistise zbog taktike, al ne yebe Luis nikoga.
Covjeku ide sve od ruke, svaka zamisao mu prolazi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 jul 2014, 01:11

JackTheStripper je napisao/la:Opet glupi i naivni Bošnjaci svršavaju na leteće Holandeze. Proklet narod, nikada se nauciti. :facepalm:

1. Neki sport gledaju zbog... ahm, sporta ?
2. Nisu Bošnjaci samo na sportsport.ba forumu a Boga mi niti u našoj dragoj domovini.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 jul 2014, 01:12

JackTheStripper je napisao/la:Opet glupi i naivni Bošnjaci svršavaju na leteće Holandeze. Proklet narod, nikada se nauciti. :facepalm:

Yebali vas oni, Robben, ma svi redom. I unprofor.

Svaka čast Kostarikancima, junački su se suprotstavili, maksimalno iskoristili svoj kapacitet protiv znatno jačeg protivnika. A ne ko ove pichke mlohave. Fujjjj.

Da Bog da im Argentina utrpala četiri komada.
Aj retardu ne okreci tu pricu. Da, ja sam naivan jer mi je drago sto je veceras pobijedila bolja ekipa i sto cu u polufinalu gledati bolju i atraktivniju utakmicu nego da je Kostarika prosla. :facepalm:
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 06 jul 2014, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jul 2014, 01:12

Lillard je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Yebo vas Ticosi... :puke:
A sto?

Sto su tebi toliko mrski? Sto su se branili konta Nizozemske? Daj me nemoj yebat da si ocekivao da napadnu. Pa dovoljno je valjda sto su izdominirali skupinu, igrali pola utakmice s 10 igraca kontra Grcke i izdrzali i jos ovo... Ljudi su zasluzili respekt i to ogromni, veci nego sto je ovajtotalfudbal zaradio prolaskom u polufinale.

I nabijem Krula, neki kazu umjetnost, ja cu rec' majmun..
A, zasto da ne? Zasto bi meni Kostarika trebala biti draza od Holandije?

I ljudi zaboravljaju da im je priznat neregularan gol kontra Urugvaja koji je okrenuo sve u njihovu korist.
Holandija- Argentina - klasik
Kostarika- Argentina - :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 06 jul 2014, 01:12

STEVIE je napisao/la:kako bih volio bih da argentina sredi ove p.edere zlocinacke iz nizozemske.
Tako je brate, **** fašistička!
Grbavica naš je Hram!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 jul 2014, 01:12

RiverPlate je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Divim se Van Gaalu, čisto zbog činjenice da mu se cijeli svijet klanja zbog 0:0 protiv Costa Rice :tokralju:

Glupo ti je poređenje, strasno.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 06 jul 2014, 01:13

Omerbavarac je napisao/la:Robben! :tokralju:
MVP turnira! :kafa:
MPV padanja na pogled protivnika, za igru jock. :nene:

Isto ko što je Šuko zaslužio MVP komentatora prvenstva. :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 jul 2014, 01:13

RiverPlate je napisao/la:

ma klanjaju mu se fanovi Uniteda i niko drugi objektivan

ko nije gledao provlacenje na guzove protiv Mexica (gdje su gubili 2 minute prije kraja i dobili poklon penal u sudijskom) i ovu vecerašnju dramu do samih penala protiv najjeftinijeg tima Mudnijala :!: - e taj ga može nazivati genijem...i to je genije zbog izmjene golmana koji bolje brani penale :urnebes: :clap: to bi i Borče Sredojević uradio kad bi vidio da utakmice ide u penale
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 jul 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 06 jul 2014, 01:13

Je li naš vrli stručnjak Safet Sušić gledao ovu utakmicu? Džeko? Spahić?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 06 jul 2014, 01:16

JackTheStripper je napisao/la:Je li naš vrli stručnjak Safet Sušić gledao ovu utakmicu? Džeko? Spahić?
Ako mislis da se ugledamo na Kostariku , to i nije neki kompliment. Jebote taktika dje parkiras šlepera i ne uputis udarac u 110 minuta.

Bravo Holandjani
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 06 jul 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2014, 01:16

@Savjetnice

Ne kazem da bi ti trebala bit draza... Samo ne zasluzuju taj smajlic koji si im dao, da tako kazem.. :?
To je neki moj nacin razmisljanja.. Ne mogu u duelu velesile i male Kostarike navijat za velesilu...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 jul 2014, 01:17

let3 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:LVG ubaci Depaya protiv Australije = gol + assist
Ubaci Fera i Depaya protiv Čilea = 2 gola
Ubaci Huntelaara protiv Meksika = gol + assist
Ubaci Krula večeras = 2 odbranjena penala
genije, nema šta ;) treba mu spomenik izliti u Amsterdamu, Roterdamu li gdje vec

igrao veceras protiv ekipe koja citava (sa klupom) vrijedi ko npr. jedan RVP i dovukao ih do penala protiv takvih "velikana" :cool:
LVG je složio takvu taktiku da za 120 minuta nisu mogli dati gola najjeftinijoj ekipi Mundijala
Mislim da spomenik vec ide pred Old Traford, zasluzio je nema sta.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 jul 2014, 01:17

@Dzoni

I :?: Shta s tim :?:
Nemash ekipu - pakuj se kuci i vozdra.
Dosta im je i ovo, jer su chista reklama za antifudbal. Hocu da gledam pravo polufinale, a ne bofl.
:arrow:

@Amar Dzeko

Shta tebi nije jasno prijatelju :?: Koga briga koliko shta koshta, kad su efekti isti :?:
Mozhe i Mourinho da se vadi da nema Xavija, Iniestu ili Messija (shto je tachno), ma koliko da je para potroshio.
Opet je forsirao antifudbal i opet su se nad njim skandalizovali/odushevljavali oni koji vecheras navijashe za CR. :facepalm:
Isto tako, odnos vrednosti izmedju Belgije i SAD nije bio mnogo razlichit od ovoga vecheras, pa je SAD imala motiv da napada i mogla da prodje vec u regularnom delu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 jul 2014, 01:18

let3 je napisao/la: ma klanjaju mu se fanovi Uniteda
Pa prije prvenstva niko od njih nije očekivao da doguraju dalje od osmine finala (čak ni njihovi vlastiti navijači), sa ovakvim rosterom. Ovo što je napravio je uspjeh, ostale 3 repke u polufinalu su realno i trebale biti tu i prije prvenstva po kvaliteti, dok Holanđani nisu, a za to mogu zahvaliti Va Gaalu jer je napravio sjajnu smjenu generacija, podmladio repku, i još došao do polufinala, a da pri tom nije poražen. Igrom su jedni Švabe ispred, dok južnoamerikanci nisu ničim oduševili, te daleko manje pokazali od Oranja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.