Jeste.Kawhi je napisao/la:Ja kontam uzet nešto u fazonu hunter style jacket ili kako je na forumu prozvaše jakna postava.Valjda nije pretopla za jeseni?Hattrick123 je napisao/la:Neki prijedlog za jaknu za ovaj period sto nam ide tj jesen...znaci da jakna moze i na kosulje a ujedno da je i za svaki dan (da tako kazem)
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- firefirefirely
- Kontakt:
Jarane kakva je jesen vec sada, nije pretopla nimalo, pa neces ispod nje jos i dzemper oblaciti.. A i ja upravo trazim tako nesto, da se moze i kosulja ispod nje obuci, a i 'normala' da se moze nositiGreivis je napisao/la:Jeste.Kawhi je napisao/la:Ja kontam uzet nešto u fazonu hunter style jacket ili kako je na forumu prozvaše jakna postava.Valjda nije pretopla za jeseni?Hattrick123 je napisao/la:Neki prijedlog za jaknu za ovaj period sto nam ide tj jesen...znaci da jakna moze i na kosulje a ujedno da je i za svaki dan (da tako kazem)

Moze li raja iz Sa (posto cu u petak gore) napisati gdje ima tako tih jakni za ovaj period, i hlaca (ne jeans), nesto ovako (cargo)

Zadnja izmjena: firefirefirely, dana/u 24 sep 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
I mene ovo interesujeEvolution87 je napisao/la:Jel uzimao ko u Sarajevu neku finu jaknu za jesen? Onako casual i tome slicno

Hvala onom što je postavio onu jaknu iz Intersporta,definitvino je uzimam, po meni bolje izgleda od North Facea
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ipak ne bi ništa od postava jakne.Uzeo nešto ljepše u pull&bearu 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Auuu strašna brada.

Joj samo dok mi brada počne rasti kako treba ima da si ovako pustim. Mislim ima i sad nešto, ali slabo je to (jbg 17 i pol godina). Za početak ću furati neki manji stil, a onda ovako pustiti sebi.
Jest da će ljudi kontati da sam Vehabija, al je.bat ih.
Brada je

-
- Kontakt:
moze slika?Kawhi je napisao/la:Ipak ne bi ništa od postava jakne.Uzeo nešto ljepše u pull&bearu
FORZA MILAN
- AlfredBorden
- Kontakt:
trebat ce ti ulje za bradu i vosak za brkoveBelminM23 je napisao/la:
Auuu strašna brada.![]()
Joj samo dok mi brada počne rasti kako treba ima da si ovako pustim. Mislim ima i sad nešto, ali slabo je to (jbg 17 i pol godina). Za početak ću furati neki manji stil, a onda ovako pustiti sebi.
Brada je

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
druze valja to "uzgojiti", nije to lakoBelminM23 je napisao/la:Auuu strašna brada.![]()
Brada je

ja sam vec 4-5x pokusavao i svaki put odustanem, najdalje sto sam dogurao je ovako bilo

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A jbg pokušat ćemo. 

Bez brkova naravno,

I ovako nije loše, možda samo da je malo duža, nekako mi kratko ovo, naravno sa brkovima.Neutral je napisao/la:Bez brkova naravno,

I naravno gore ošišan na 3mm i nakon par dana kada malo poraste, onda mjera bude sve.

full beard bez brkova je sranje 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Gdje uzeti košulju i sličnu jaknu, kod nas u Sa?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kako kome, nosam je radi sebe, ne radi drugih.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pogledaj u Springfieldushzna je napisao/la:
Gdje uzeti košulju i sličnu jaknu, kod nas u Sa?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Takva košulja ti je minimalno 100KM, a jakna 300KM.
Možeš naći takvu košulju sigurno po pijacama za 30KM, dok jakne nećeš naći nigdje na taj fazon osim kvalitetnog tržnog centra.
Možeš naći takvu košulju sigurno po pijacama za 30KM, dok jakne nećeš naći nigdje na taj fazon osim kvalitetnog tržnog centra.
Ovaj smeđi kaput odma znači 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.