A je li, kad budemo kaznjavani a da vi sutite, nije znaci dovoljno ovo sto smo dosad zrtvovali, trebali bi svaki mec sami da saopstenje napisemo i da dobijemo kaznu? Da punimo kasu Saveza da bi vi mogli pozajmiti pare? Da izgubimo opet predsjednika?nastrojeni21 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 14:04Kad budete pisali saopstenje poslije svake utakmice za koju mislite da ste pokradeni, tad bi tvoja prica o nekim incijativama za boljitak bh fudbala imala smisla, a do tada ti je sve suplja.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 okt 2023, 13:48Evo ja cu cim me prestanes preskakatiMozemo se i dogovoriti, priznas da nemas sta kome govoriti o regularnosti i penalima jer je tvoj klub direktno oborio posljednju inicijativu za bolje, i prestanem te proganjati i cak cu te pustiti da pises lazi i neistine, moze li tako
Ono naslo nekom nesto objasnjavat i pisat romane ko je kriv. Ono, drzi se ovoga u cemu si najjaci, smajli i OvAkO pISaNje i dupli acc. Cim podjes nesto objasnjavat argumentovano, javit cu se svaki put da te vratim na fabricke![]()
A vi da se prodajete za 100k i da gledate kako se mi blamiramo. Probali, jedini u ligi sa svim sredstvima, nismo imali podrsku punu ni od jednog kluba. Sad treba svi kolektivno da uzivamo u ovome a ne da navijac Zeljeznicara etiketira navijace drugih klubova a zadnji ste ekser zakucali svakom pokusaju promjene na bolje. Sta tu nije jasno? Probali smo i tako, vi ste nas unistili zbog sitnog interesa.
Pretpostavljam da mislis na Sa - Velez, poslije one ruke je Kevelj dobio upozorenje da svako sljedece komentiranje sudjenja ce biti kaznjeno i to drakonski. Znaci, to sto pokusavas pricati da se neko ne zali kad igra protiv Sar je upravo ono sto sam rekao - sami sebe lazete, a niste u stanju pocistiit svoju avliju.