FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 04 avg 2012, 01:04

Poruka za Travnik i ostalih 14 nesretnika :D

[youtube][/youtube]
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 avg 2012, 01:12

slika

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 avg 2012, 01:16

znači, prošlosezonski model, ako se ne varam.. nije loše, bar imamo kvalitetnije lopte :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 avg 2012, 01:32

Nadam se danas sljedecem sastavu:

Antolovic - B.Colic, Bogicevic, Kerla, Kvesic - Svraka, Zolotic - Beslija, Bekric, Zeba - Adilovic

Iako za mene licno rezultat danasnje utakmice nije bitan - tek se u posljednjem kolu polazu racuni - bilo bi dobro kada bi ekipa ostvarila pobjedu samo iz razloga da se kriticarima smanji prostor za napad.

Amar Osim je uradio pametan potez i otisao sa ekipom u Medjugorije i tako je izolirao od javnosti. Ja sam i dalje ubjedjen da cemo rutinski odbraniti titulu ukoliko ova ekipa ostane na okupu i vec sam napisao sta smatram jedinim nedostatkom ove ekipe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 04 avg 2012, 01:48

nime_tm87 je napisao/la:slika
slikali fuš loptu na madracu :lol: :lol: :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 avg 2012, 02:04

ZlatnaDolina je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:slika
slikali fuš loptu na madracu :lol: :lol: :mrgreen:
Ma haus :mrgreen: :mrgreen:

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 04 avg 2012, 02:07

Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 04 avg 2012, 02:16

Ultras1921 je napisao/la:Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?
Dželo nije sposoban za funkciju direktora jednog kluba a da ne govorim o funkciji načelnika jedne opštine, politika je fino iskoristila pitanje izgradnje stadiona zato je i stranka iz koje Dželo dolazi upravo njega namjerno izabrala za kandidata za načelnika opštine i tako prave razdor medju rajom nadajući se velikim brojem glasova navijača Želje, e bgm ta prevara neće moći i hvatanje raje za glas na konto Želje i izgradnje stadiona, niti je iko lud niti je vesla sisao ...
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Rios

Post Postao/la Rios » 04 avg 2012, 02:37

ZlatnaDolina je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?
Dželo nije sposoban za funkciju direktora jednog kluba a da ne govorim o funkciji načelnika jedne opštine, politika je fino iskoristila pitanje izgradnje stadiona zato je i stranka iz koje Dželo dolazi upravo njega namjerno izabrala za kandidata za načelnika opštine i tako prave razdor medju rajom nadajući se velikim brojem glasova navijača Želje, e bgm ta prevara neće moći i hvatanje raje za glas na konto Želje i izgradnje stadiona, niti je iko lud niti je vesla sisao ...
Nisam upucen..Dzelo kandidat za nacelnika Novog Sarajeva jel? Koja stranka je u pitanju?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 04 avg 2012, 02:38

Hajde Željo pobjedi bodove donesi, noćas nešto lijepo treba da se desi.... <3 HOĆEMO TRI BODA IZ TRAVNIKA! <3 1921 <3
1921

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 04 avg 2012, 02:46

Malo je mimo teme ali ja NE, jedan od razloga je sto smatram da nece pobijediti, da nije dorastao takvoj funkciji, te da je trenutni nacelnik vec zapoceo pricu o gradnji Grbavice da bi pokupio simpatije nas a mnogi su mu sigurno otkupili pricu (ja nisam, jer po prirodi nisam bas lakovjeran i kao sto neki cesto znaju reci na ovoj temi: ne vjerujem dok ne vidim bagere!) sto je on mogao da prica u svoju korist, i Opcina Novo Sarajevo nije samo Zeljo i sve sto ide uz Zelju, mnogo problema postoji...
Za trenutnog nacelnika (kojem je specijalitet da obnavlja mostove pred izbore) nisam nikad glasao a ni sad nemam namjeru glasati, jednom sam stajao u njegovoj blizini dok je pricao sa nekim ljudima, sve vrijeme je pricao samo o sebi i svojim "uspjesnim" potezima te sta bi bilo kad bi bilo da nije bilo njega, Bog i batina ONS, a o ljudima koji imaju puna usta sebe nemam neko pretjerano dobro misljenje...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 04 avg 2012, 02:57

Koja je slicnost između dijaspore i pitara ???
Pojave se na par sedmica, pa ih onda nema nigdje cijele godine..
FORZA ZELJO

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 avg 2012, 03:01

Pustite se politike, ima ljepsih tema, a da se ja licno pitam Muharemovica bi izbacio iz kluba pa nek ide u politicke vode. Ta ista politika nas je u par navrata pokusala ugasiti, a sada predstavnici kluba ulaze u istu i salju pogresnu poruku o Zelji kao klubu.

Ja bih fino na sjednici kluba predlozio staut gdje se uposlenicima kluba zabranjuje ulazak u politiku dok su na funkciji u FK Zeljeznicar.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 04 avg 2012, 03:06

Kad bi on bio nacelnik imali bi stadion 100 % ,pa zenica ove god iz budzeta izdvojla 1.5, i tako u 4 godine mandata i eto nam stadiona eropskog. Znam da ce ovo biti izbrisano al opet kazem ako nam on ne bi pomogao ko bi.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 avg 2012, 03:21

damirfile je napisao/la:Kad bi on bio nacelnik imali bi stadion 100 % ,pa zenica ove god iz budzeta izdvojla 1.5, i tako u 4 godine mandata i eto nam stadiona eropskog. Znam da ce ovo biti izbrisano al opet kazem ako nam on ne bi pomogao ko bi.
Nama samo za zapadnu tribinu treba izmedzu 6 i 8 miliona maraka. Istok bi nas kostao oko 4 miliona Imas ovdje bas Zujo o tome govori " onclick="window.open(this.href);return false; na 1:08:00 otprilike pocinje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 04 avg 2012, 03:36

zeljocity je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Kad bi on bio nacelnik imali bi stadion 100 % ,pa zenica ove god iz budzeta izdvojla 1.5, i tako u 4 godine mandata i eto nam stadiona eropskog. Znam da ce ovo biti izbrisano al opet kazem ako nam on ne bi pomogao ko bi.
Nama samo za zapadnu tribinu treba izmedzu 6 i 8 miliona maraka. Istok bi nas kostao oko 4 miliona Imas ovdje bas Zujo o tome govori " onclick="window.open(this.href);return false; na 1:08:00 otprilike pocinje.
To su onda ogromne pare nije ni cudo sto se jos nije nista pocelo graditi mozda je jedino resenje ono prema kojem mi njima pomocni oni nama stadion tako nesto.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 avg 2012, 04:07

Ma koliko sam skuzio Zuju problem je zapadna tribina u koju niko ne zeli da ulozi novac jer ga nema od cega vratiti. Znaci tu nema poslovnog prostora koji bi se mogao uzeti na zakup pa povratit ulozen novac nego ce biti samo svlacionice i ostale klupske prostorije. Znaci investitioru se ne isplati. On kaze da bi on sam (mozda je spomenuo i Amara ovdje nemojte me drzat za rijec nisam dobro cuo) mogao izgraditi istocnu tribinu ali nema fajde jer opet nema licence ako nemas svlacionice itd.. + sto bi bilo zlih dusa koje bi ga optuzivale da gleda licni interes.

Ja kazem daj napravite istocnu tribinu sa poslovnim prostorima on sam kaze da bi tu moglo biti 2000kvm poslovnog prostora i polako tribina ce se sama isplatit a kasnije poceti ulagati novac koji se zaradi na istocnoj tribini u zapadnu. Naravno ovo pod uslovom da ne bude nista od onog obecanja da ce se nesto radit na Grbavici. Uglavnom rekao je da ce se malo vise pozabaviti ovim pitanjem i da ce se do nove godine nesto vise znati.

Ono sto mi se nikako ne svidza je to da je Zujo sa nama najvjerovatnije jos ovu godinu i onda ode. Slijedece godine neuspjeh u Evropi i njega najvjerovatnije vise sa nama nema. Njegove rijeci :? . Moze raja pricat Zujo ovo/ono ali je cika dobar za Zelju ko hljeb. Sama cinjenica da se Amar nebi vratio da on nije dosao dovoljno govori.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 04 avg 2012, 08:27

Nema ne mogu i nema necu svi u Travnik po bodove
bice gusto bice 0-4 ;)
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 04 avg 2012, 08:51

Nakon Zujinog intervjua nisam veci optimista kad je u pitanju generalna slika o Zelji.Ocito je stanje u back stageu rovito i krrcato problemima.Sa ovakvom organizacijom tesko mozemo napredovati.Jos kad se medju malo tih ljudi nadje pokoji neradnik ili neznalica eto problema.Ni meni se se ne dopada prica o politici ali treba sve pokusati ne bi li se otvorila ta prica o zapadnoj tribini.Djelo ili neko drugi manje je vazno.Zeljo mora biti brend i grada i opstine.Od ovih sadasnjih uhljupa tesko mozemo bilo sta ocekivati.Status qvo nam ne odgovara.Najvise me obradovala najava rijesavanja tog kampa,to bi vec bio ogroman iskorak.Uostalom ni Nova godina nije daleko pa ponoviti intervju sa istim pitanjima.Nadam se da Buki uci kako se radi marketing i propagira utakmica.Imao je besplatnu skolu kod komsija ovih dana..Travnik je tu,nama treba rezultat zbog svega sto se desavalo u zadnjem periodu.radi mira u kuci.Teze cemo odbraniti osvojeno,nekako mi ova liga ove godine izgleda jaca.Nadam se da nije opticka varka.Osim Sirokog.Borca imamo silno nafurane komsije,Olimpik sve jaci a i ovaj Celik ce mnogima moguce zagorcati zivot.Rezultati zavise od mira u kuci.Nadam se da cemo probati i igru sa vise od jednog napadaca,biti brzi.Falice nam Guso i njegovi ziceri jer su nam oni donosili neophodnu sigurnost.Bice tesko ali imamo iskustvo i tu smo u prednosti

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 04 avg 2012, 09:29

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 48 gostiju.