[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
slikali fuš loptu na madracunime_tm87 je napisao/la:
Ma hausZlatnaDolina je napisao/la:slikali fuš loptu na madracunime_tm87 je napisao/la:![]()
![]()
Dželo nije sposoban za funkciju direktora jednog kluba a da ne govorim o funkciji načelnika jedne opštine, politika je fino iskoristila pitanje izgradnje stadiona zato je i stranka iz koje Dželo dolazi upravo njega namjerno izabrala za kandidata za načelnika opštine i tako prave razdor medju rajom nadajući se velikim brojem glasova navijača Želje, e bgm ta prevara neće moći i hvatanje raje za glas na konto Želje i izgradnje stadiona, niti je iko lud niti je vesla sisao ...Ultras1921 je napisao/la:Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?
Nisam upucen..Dzelo kandidat za nacelnika Novog Sarajeva jel? Koja stranka je u pitanju?ZlatnaDolina je napisao/la:Dželo nije sposoban za funkciju direktora jednog kluba a da ne govorim o funkciji načelnika jedne opštine, politika je fino iskoristila pitanje izgradnje stadiona zato je i stranka iz koje Dželo dolazi upravo njega namjerno izabrala za kandidata za načelnika opštine i tako prave razdor medju rajom nadajući se velikim brojem glasova navijača Želje, e bgm ta prevara neće moći i hvatanje raje za glas na konto Želje i izgradnje stadiona, niti je iko lud niti je vesla sisao ...Ultras1921 je napisao/la:Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?
Malo je mimo teme ali ja NE, jedan od razloga je sto smatram da nece pobijediti, da nije dorastao takvoj funkciji, te da je trenutni nacelnik vec zapoceo pricu o gradnji Grbavice da bi pokupio simpatije nas a mnogi su mu sigurno otkupili pricu (ja nisam, jer po prirodi nisam bas lakovjeran i kao sto neki cesto znaju reci na ovoj temi: ne vjerujem dok ne vidim bagere!) sto je on mogao da prica u svoju korist, i Opcina Novo Sarajevo nije samo Zeljo i sve sto ide uz Zelju, mnogo problema postoji...Ultras1921 je napisao/la:Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?
Nama samo za zapadnu tribinu treba izmedzu 6 i 8 miliona maraka. Istok bi nas kostao oko 4 miliona Imas ovdje bas Zujo o tome govori " onclick="window.open(this.href);return false; na 1:08:00 otprilike pocinje.damirfile je napisao/la:Kad bi on bio nacelnik imali bi stadion 100 % ,pa zenica ove god iz budzeta izdvojla 1.5, i tako u 4 godine mandata i eto nam stadiona eropskog. Znam da ce ovo biti izbrisano al opet kazem ako nam on ne bi pomogao ko bi.
To su onda ogromne pare nije ni cudo sto se jos nije nista pocelo graditi mozda je jedino resenje ono prema kojem mi njima pomocni oni nama stadion tako nesto.zeljocity je napisao/la:Nama samo za zapadnu tribinu treba izmedzu 6 i 8 miliona maraka. Istok bi nas kostao oko 4 miliona Imas ovdje bas Zujo o tome govori " onclick="window.open(this.href);return false; na 1:08:00 otprilike pocinje.damirfile je napisao/la:Kad bi on bio nacelnik imali bi stadion 100 % ,pa zenica ove god iz budzeta izdvojla 1.5, i tako u 4 godine mandata i eto nam stadiona eropskog. Znam da ce ovo biti izbrisano al opet kazem ako nam on ne bi pomogao ko bi.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 48 gostiju.