Zrinski je poprilicno tesko uhvatiti, trebat ce svima sezona i sezona dobrog i ispravnog rada. Tesko je to stici Borcu i Sarajevu. Ovima koji manje ili nikako ne ulazu jedini ispravni put je da se okrenu mladjim igracima i dobrim sportskim radnicima u upravama.donDondon je napisao/la: ↑23 okt 2023, 10:41cak se i azmiru vratilo,da je bio pametniji i vise bi dogurao.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:58Najrealnija liga na svijetudonDondon je napisao/la: ↑23 okt 2023, 09:48mislim da je ovo i realno stanje tabele
kad uzmes ulozeno ,igre ,igrace,historiju i sve ostalo
Borac Sarajevo Zrinja bit ce borba za titulu a siroki i velez se nadaju da neko od ove prve tri ekipe osvoji kup kako bi 4 poz vodila u evropu
zeljo kao i zadnjih desetak godina bez titule,za njih odlicno 6.mjesto ove sezone a realno jaci su od igmana sloge ,goska i zvijezde
ispada Zvijezda koja je na Grbavici pokazala da nije ekipa za premierlige
Ko god ulozi i vrati mu se . Bude iznenadjenja, ali jednom u deset godina.
ima i izuzetaka kao ova zvijezda stanisic ili metaleghe ili sloga doboj kakanj.
Ono sto je najjace ne trebaju ti neke pare parem do sad da budes top5 i borba za evropu ,ali kako je kreno Zrinja,Sarajevo i Borac ,morat ce se ostali bas potrositi da budu u koraku
zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:18Na utakmici sa Zvijezdom 09 u saradnji sa Pomozi.ba bile su postavljene kutije za pomoć narodu Palestine na svim tribinama našeg stadiona.
Prikupljena su sredstva u iznosu od 6.024,25 KM, te 28,80 eura.
Zahvaljujemo se svima na učešću u akciji.
zeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:18Na utakmici sa Zvijezdom 09 u saradnji sa Pomozi.ba bile su postavljene kutije za pomoć narodu Palestine na svim tribinama našeg stadiona.
Nagledao sam se svakakvih panjeva u ovoj ligi, a svakako svaki vikend gledam Drlju, Gasala, Alisona, Beću, ali Džafić ih je sve nadmašio.Devedesetka je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:30
Kakav je ovo brat, a s druge strane mu opet zelim da slomi obje noge..![]()
Covjek se bavi profesionalnim fudbalom bez da moze potrcat svako malo izdisaji kao da gledam nekoga na terminu..
Gledaj transa. Pa ne mogu da vjerujem
Ne znam jesi li Kadrica upratio, iz VelezaVirtu4l je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:39Nagledao sam se svakakvih panjeva u ovoj ligi, a svakako svaki vikend gledam Drlju, Gasala, Alisona, Beću, ali Džafić ih je sve nadmašio.Devedesetka je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:30
Kakav je ovo brat, a s druge strane mu opet zelim da slomi obje noge..![]()
Covjek se bavi profesionalnim fudbalom bez da moze potrcat svako malo izdisaji kao da gledam nekoga na terminu..
Ma jesam, odron, ali sam i dalje pod utiskom Džafića. Strašno je ko sve živi od fudbala.
Ma drljo bar pokusava, zna nekad proci igraca, vraca se, ali gasal nikakvih naznaka nema ni za sta.
Jel to palo pomirenje između ljutih rivala sa uzavrelog sarajevskog asfalta?Devedesetka je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:30Kakav je ovo brat, a s druge strane mu opet zelim da slomi obje noge..![]()
Koga ti citiras, tacno cu izbrisati ovaj potpisDevedesetka je napisao/la: ↑23 okt 2023, 16:30Kakav je ovo brat, a s druge strane mu opet zelim da slomi obje noge..![]()
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, nedimmmm1337, supervizor i 46 gostiju.