MortemHz je napisao/la: ↑23 okt 2023, 10:30
Savo je rekao da je on učestvovao u pravljenju spiska zajedno sa savezom jer se spisak morao ranije poslati.
MortemHz je napisao/la: ↑23 okt 2023, 10:30
Ne znam koja je poveznica tebe i Save i zašto ga svim silama podržavaš/braniš na par tema ali ovo pišem čisto da raja zna. Ziljkić i Savo se ližu već godinama i to uopće ne kriju, svako malo hvale jedan drugog. Ti najbolje znaš kakvo zlo podržavaš i koliko ti psuju i koliko te vrijeđaju navijači Željezničara radi toga ali ne odustaješ izmišljati.
Ne postoji poveznica između mene i Save, prema njemu imam odnos kao prema svakom selektoru i za mene je on selektor moje reprezentacije, nije moneta za političko potkusurivanje. To što mene vrijeđaju, govori o njima, ne o meni. Mene niko neće uvući u političke rasprave jer to je ono što se pokušava od početka. Ako si ti tu našao "navijače Željezničara" to je tvoj problem, svakako je to par nepismenih likova koji, budimo realni, nisu na baš nekom zadovoljavajućem intelektualnom nivou. Idu debelo ispod njega.
Ja sam bio protiv Prosinečkog, Baždarevića, Kodre, Hadžibegića, ali kad su već postali selektori, onda nemam izbora nego da ih podržim. Na kraju se ispostavilo da sam za svakog od njih bio u pravu, jedina dvojica koje sam podržavao su bili Safet Sušić i Ivaylo Petev pa se na kraju ispostavilo da su bili najbolji.
Za Savu Miloševića sam rekao da je elokventan, malo drugačiji od prethodnika, ima svoj stav i kad je već tu, onda nema druge nego ga podržati.
Niti ga svim silama podržavam i branim, niti imam neke emocije prema njemu. On je selektor moje reprezentacije, a ja silno želim da idem u Njemačku da gledam EURO na kojem će igrati Bosna i Hercegovina, a on će nas voditi u baražu i tu nema nikakve dileme.
I da, ovaj posljednji dio tvog posta, za izmišljanje, ponovo pogledaj klip iznad.