Eibar-Real M 2 1.45
Norwich-Arsenal 2 1.65
2.39
Nakon prekida serije jučerašnjim padom od danas idemo po novu seriju i odabir je pao na dva para i dvije gostujuće pobjede
REAL 2: Uz Dinamo po meni najsigurniji današnji par ako takvi još postoje i ako ih možemo tako nazvati. Znamo svi za trzavice u realovoj svlačionici ali stanje je takvo da oni moraju ovo dobiti i svemu unatoč mislim da i hoće. Barcelona je na +9 a Atletico na +5 i oboje su jučer slavili bez primljenog gola i očekujem od Reala da i oni uzmu ovo čiste mreže pa i u hendiju. Od četiri međusobne utakmice kraljevska momčad je slavila tri puta, sva tri puta nisu primili gol i nakon one sramote protiv Barce prošlog vikenda ima da gori hala

a preko tjedna su vodili u Ukrajini 4-0 pa na kraju jedva pobjeda 4-3 i to će ih još malo pogurati da odigraju odlično danas i uzmu tri boda.
ARSENAL 2: Arsenal je pao na četvrto mjesto ali samo tri boda iza vodećeg dvojca (City i lisice) i nakon dva uzastopna neuspjeha u PREM-u topnici će tražiti pobjedu za proboj na sami vrh za što im treba 4-0, ne znam baš da će tako uvjerljivo slaviti jer domaćin nije tako lagan protivnik ali im leže i pobjediti bi trebali bar nekih 1-2 1-3. Od zadnjih četiri utakmice u tri je slavio Arsenal i svaki puta je dao barem dva gola, trebali bi i danas a mislim da je za domaćin prevelik zalogaj da daju dva ili više da uzmu bod, ako i daju primit će bar 3
ako ne prođe ide pauza do prvog