FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 okt 2014, 21:06

pitic je napisao/la:Vidim sada je većina zadovoljna mrvicama pa se rade takve računice (kao npr. biti ćemo 3 boda iza na kraju polusezone), a još nije ni završilo 15 kolo. A da je toj većini neko prije početka sezone i uspiješnih evropskih utakmica ponudio mrvice izlupetali bi ga sa noge na nogu i još ga napravili budalom. A svi znamo koji je cilj bio prije početka prve polusezone. Treba priznati i reći (i ne stiditi se) ako do kraja prve polusezone ne budemo prvi, cilj nismo ispunili pa makar i 1 bod bili iza prvog.
.
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 okt 2014, 21:38

KrajPrice je napisao/la:Vama da nije lepog ( Ibrakovica) mogli ste biti 1 bez konkurencije, imate pare, uslove, zelju da uspjehom, ali njegova nesposobnost vas je dovela na iste grane kao i ove klubove sa dosta manjim budzetom.Lepi je doveo barem 6 igraca koji nemaju mjesta u prvih 11 u fk sarajevu, doveo 2-3 igraca koji sjede pola godine, zna da papiri nece biti spremni ali ipak ih dovede.Otjerajte Lepog, dovedite nekog sposobnog covjeka da vam dovodi igrace, vjerujte da ima u ovoj ligi boljih nego sto je on doveo!!

lp

Tebe bas opasno puca paranoja. Za tvoju info kontamo da dovedemo Lutvu i da nas dovede na ivicu bankrota..slicno ko vas. Bolan fataj se svojih problema jer ovdje nikog racku ne boli sta ti mislis. Znaci bjezi u Tuborg pa nam donesi sta pametnije

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 okt 2014, 21:47

pitic je napisao/la:Vidim sada je većina zadovoljna mrvicama pa se rade takve računice (kao npr. biti ćemo 3 boda iza na kraju polusezone), a još nije ni završilo 15 kolo. A da je toj većini neko prije početka sezone i uspiješnih evropskih utakmica ponudio mrvice izlupetali bi ga sa noge na nogu i još ga napravili budalom. A svi znamo koji je cilj bio prije početka prve polusezone. Treba priznati i reći (i ne stiditi se) ako do kraja prve polusezone ne budemo prvi, cilj nismo ispunili pa makar i 1 bod bili iza prvog.
nismo zadovoljni trenutnim stanjem na tabeli i to je svima jasno i to treba reci ,ali igracki kadar i stanje u klubu daje nadu i vjeru da cemo biti prvaci i ja apsolutno vjerujem u to .bitno je ostati u 4-5 bodova sa vodecim i u drugom djelu vjerujem u Mehu da ce sve to posloziti i trba biti pozitivan i dati momcima podrsku .sta sad nismo ispunili cilj i treba mjenjati upravu ,trenere ili dovoditi novih 6-7 igraca :?:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 okt 2014, 22:09

Raja, ima li neko izvjestaj od derbija iz sezone kada smo bili prvaci i dobili tada na kosevu strumfove 2 1, sjecam se dobro Kurto dao pobjedonosni go a oni poveli bili preko Dialibe iz nekakvog slobodnjaka nesto, i to na gol ispred juga :) . Ako ko ima da mi upload-uje ili posalje link ako vec ima taj izvjestaj na netu, bio bih zahvalan :bih:
1946

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 19 okt 2014, 22:24

Po meni ako se pogledaju naredni susreti timova koji su ispred nas to se moze posloziti ovako:
4 utakmice
7-Bodova i manje, titulu mozemo zaboraviti
8-9 bodova bi nam jos uvjek davalo neke nade ali zaostak za vodecim se ne bi promjenio
10 ili 12 bodova bi nas ponovo vratilo u igru za titulu

Po meni je danas Velez otpao od trke za evropu.
Olimpik izgleda dosta ozbiljno, ali njih cekaju utakmice protiv sirokog i zrinjskog koje ce reci kolko oni mogu. Ukoliko izgube obje, nijaz ce poceti rasprodavanje bodova na proljece.
Ovo opet ostavlja bitku ista cetri tima kao i prosle sezone. Mislim da komsije imaju najoskudniji kadar, ali njih nikada ne bih otpisivao. Nama svi dolaze i ako ih nismo ustanju pobjediti onda nismo ni zasluzili titulu.
Nisam zadovoljan. Ocekivao sam vise bodova. Ne sve pobjede kao neki, ali ranije napomenutih 6 bodova se vise nemogu nadoknaditi, a pomoglo bi da igramo rasterecenije.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 okt 2014, 23:19

Broj bodova je zaista mizeran. Realno, trebali smo imati u ovom trenutku bar 8-10 bodova vise.
Ova ekipa nedvojbeno ima kvalitet i zasigurno ce proigrati, ali bojim se da tad ne bude prekasno.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 19 okt 2014, 23:45

bordobijeli je napisao/la:
nismo zadovoljni trenutnim stanjem na tabeli i to je svima jasno i to treba reci ,ali igracki kadar i stanje u klubu daje nadu i vjeru da cemo biti prvaci i ja apsolutno vjerujem u to .bitno je ostati u 4-5 bodova sa vodecim i u drugom djelu vjerujem u Mehu da ce sve to posloziti i trba biti pozitivan i dati momcima podrsku .sta sad nismo ispunili cilj i treba mjenjati upravu ,trenere ili dovoditi novih 6-7 igraca :?:
Ja koliko se sječam, bile su najave o prekucavanju lige, dominaciji, bježanju bar deset bodova svima a sada neka druga priča ili ista kao svaka zadnjih osam godina. Ili mi se čini ?

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 20 okt 2014, 00:23

Ne mijesam se u rad ljudi koji su strucni za svoje pozicije, ali abdulah ibrakovic bi trebao biti jedina promjena u zimskoj pauzi. Ne bacaju strumfovi koskw, upravu su ljudi, covjek tipa irfana, malverzacije radi po klubu, promovise seljakluk i razne talove s menadjerima. Ima mnogo ljudi koji su kadar za njegovu poziciju. Bojim se da je on ta crna rupa u nasem klubu, najslabija karika . Nek ide u Nk bratstvo i tamo prodefiluje svojih 50 igraca. Ulog je prevelik, ozbiljan je ovo projekat, on jednostavno previse smrdi da bi se pojavljivao u nasim klubskim prostorijama.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 20 okt 2014, 00:45

BitiSrcemVezan je napisao/la:Raja, ima li neko izvjestaj od derbija iz sezone kada smo bili prvaci i dobili tada na kosevu strumfove 2 1, sjecam se dobro Kurto dao pobjedonosni go a oni poveli bili preko Dialibe iz nekakvog slobodnjaka nesto, i to na gol ispred juga :) . Ako ko ima da mi upload-uje ili posalje link ako vec ima taj izvjestaj na netu, bio bih zahvalan :bih:
Jesil na ovo mislio:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 20 okt 2014, 03:20

Duljevic gost Face Magazina:

[youtube][/youtube]

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 20 okt 2014, 10:41

fcsforever je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Vama da nije lepog ( Ibrakovica) mogli ste biti 1 bez konkurencije, imate pare, uslove, zelju da uspjehom, ali njegova nesposobnost vas je dovela na iste grane kao i ove klubove sa dosta manjim budzetom.Lepi je doveo barem 6 igraca koji nemaju mjesta u prvih 11 u fk sarajevu, doveo 2-3 igraca koji sjede pola godine, zna da papiri nece biti spremni ali ipak ih dovede.Otjerajte Lepog, dovedite nekog sposobnog covjeka da vam dovodi igrace, vjerujte da ima u ovoj ligi boljih nego sto je on doveo!!

lp

Tebe bas opasno puca paranoja. Za tvoju info kontamo da dovedemo Lutvu i da nas dovede na ivicu bankrota..slicno ko vas. Bolan fataj se svojih problema jer ovdje nikog racku ne boli sta ti mislis. Znaci bjezi u Tuborg pa nam donesi sta pametnije
Ne znam sto svakog docekate na noz fkt,covijek kaze svoje misljenje i bez ikakvih provokacija vi se odma palite bezveze :)

Pitari pitari bas ste cudna raja nekada ste bili .... a sada ste .... :D
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 okt 2014, 13:46

Selekcije Akademije zabilježili pobjede u Bijeljini.

U sklopu 12. kola Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, kadeti i juniori Fudbalskog kluba Sarajevo zabilježili su pobjede na gostovanju kod Radnika iz Bijeljine. Utakmice u obje starosne kategorije završene su identičnim rezultatom, 2:0 u korist bordo kluba.

Kadeti su slavili golovima Agića u 47. minuti i Veladžića u 77. minuti utakmice.

U-17: FK Radnik 0:2 FK Sarajevo

FK Sarajevo: Isović (Topolović), Sadiku, Husejinović (Škrijelj), Smajlagić (Halavać), Bošnjak, Agić (Bešagić), Mujakić (Torlak), Resić, Pozder, Šehić i Veladžić.

Juniori su pobijedili golovima Aganspahića u 76. minuti i Osmanovića u 87. minuti.

U-19: FK Radnik 0:2 FK Sarajevo

FK Sarajevo: Trifković, Kadušić, Pendek (Avdić), Anđušić, Rastoder (Sjenar), Aganspahić (Osmanović), Burović (Simović), Zeljković, Vazda (Cenaj), Tahiri i Herić.

Naredne utakmice selekcije Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo igrati će 29. oktobra protiv Zrinjskog.

Juniori su cetvrti na tabeli sa 23 boda (pet manje od prvoplasiranog i utakmica manje), a kadeti drugi na tabeli sa cetiri boda zaostatka za prvoplasiranim (26 bodova) i utakmicom manje. Treba istaci da kadeti jos nemaju poraz u ligi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 okt 2014, 15:01

Mitrevski postoji i igrat ce sutra :tokralju:

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 20 okt 2014, 15:22

mirzatele je napisao/la:Mitrevski postoji i igrat ce sutra :tokralju:
Fala qrcu da i on zaigra.. Ne ocekujem nista posebno od njega sutra, jer nema ni utakmica u nogama. Forma mu je, vjerujem, ko qrac.. Ali forma je prolazna, a klasa vjecna.. Ako pokaze znake zivota sutra i da bi mogo bit uvijek na raspolaganju, po kvaliteti i fizikalijama, zasto ne prodati Dupovca, ako vec ima nekih finih ponuda..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 okt 2014, 15:36

Dupovca smo mnogi (svi) kritikovali, s pravom, ali za subotnju predstavu ga moramo pohvaliti.
U srijedu će sigurno igrati oni koji imaju malu minutažu. Ja bih volio da i Anđušić dobije koju minutu.

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 20 okt 2014, 15:41

hilmo je napisao/la:Dupovca smo mnogi (svi) kritikovali, s pravom, ali za subotnju predstavu ga moramo pohvaliti.
U srijedu će sigurno igrati oni koji imaju malu minutažu. Ja bih volio da i Anđušić dobije koju minutu.

Sutra je tekma, a Andjusic ima utakmicu sa juniorima u srijedu.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 20 okt 2014, 15:49

hilmo je napisao/la:Dupovca smo mnogi (svi) kritikovali, s pravom, ali za subotnju predstavu ga moramo pohvaliti.

Znam Hilmo, al kazem ako bi se dobila ponuda za njega, jer je mlad, perspektivan, ima dosta utakmica u nogama, zasto da se ta ponuda ne prihvati??? Cisto da ne postane slucaj Svrake.. Jer mi i tako ne mozemo prodat igraca preko 500k da yebe rak raka

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 okt 2014, 15:54

I ja bih prvu ponudu za njega prihvatio baš iz tog razloga.
@smnhz
Hvala na ispravci ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 okt 2014, 16:13

Znači sutra će definitivno duh s tribina AFH igrati i baš me zanima kako će nam odbrana izgledati sa duhom na stoperu. Taman imamo priliku da vidimo njegovu magiju i nadam se da neće razočarati sve one koji su ga prozivali mjesecima. Taman će ova utakmica Mehi dobro doći da vidi na koga će manje (ili nikako) računati u narednom periodu.

Sutrašnji sastav

................................. Plakalo.........................................

Kallasi.............Tatomirović........Mitrevski.............Protić

...........................Kostić.............Radovac(Kovačević)...............

Purić.............................................................Todorović
....................................Bilbija........................................

....................................Velkoski......................................
SRETAN BROJ - 1725

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 20 okt 2014, 16:32

@smn

Juniori će protiv Zrinjskog igrat' tek 29. čini mi se :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, BungaBum, Dave, Kyle88, laznokrilo, nedimmmm1337 i 70 gostiju.