Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
u Tuzli zatvoren Army Shop, ja tražim da kupim al mi preskupo ovo u Sarajevu, 260 km je previše.Polarstar je napisao/la:armyshop je skup u pmalpha army shop u zagrebu nudi jeftinije cijene, dok onaj u sloveniji je bagatela haman
Pogledaj u Sport Life-u, meni je sekunda falila da uzmem neke sive Lacostine tene, 195 KM bijase, al' to je nova kolekcija, a ja odlucih uzeti nesto od Fred Perryja, a sto se Lacoste tena tice, imas ih na snizenju za max. 150 KM, od bijelih Adidas tena koliko znam imas samo Beckenbauer, al' one su 180 KM (sto je vjerujem previse za tebefkzeljeznicarba je napisao/la:white shoes lacoste, adidas u Sa da nisu skupe?
probaj ovohoshafka je napisao/la:u Tuzli zatvoren Army Shop, ja tražim da kupim al mi preskupo ovo u Sarajevu, 260 km je previše.Polarstar je napisao/la:armyshop je skup u pmalpha army shop u zagrebu nudi jeftinije cijene, dok onaj u sloveniji je bagatela haman
e sad zamisli kakve sam ja komentare dobijao ljetos kad sam nosao pinroll jeans i bradurambo16 je napisao/la:Moja "borba za bradu" se nastavlja.
Ali pomalo mi idu na qrac ljudi. Ko god me vidi vazda isto pitanje "Jel to i ti ode u vehabije?"
Ja se ono samo nasmijem,ali brzo će mom strpljenju doći kraj pa ću nekog otjerat u 3 pm!
hahahaha , brate iste scene ...miki_92 je napisao/la:e sad zamisli kakve sam ja komentare dobijao ljetos kad sam nosao pinroll jeans i bradurambo16 je napisao/la:Moja "borba za bradu" se nastavlja.
Ali pomalo mi idu na qrac ljudi. Ko god me vidi vazda isto pitanje "Jel to i ti ode u vehabije?"
Ja se ono samo nasmijem,ali brzo će mom strpljenju doći kraj pa ću nekog otjerat u 3 pm!![]()
nope, NIKE Suketo i VANSiceLillard je napisao/la:Miki jel furas ovakve tene na njih?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma ja sam najvise dogurao do "De Rossi brade" ali i kao takav sam bio sumnjivahmad_tz je napisao/la:cekaj jel mislimo na one brade ala james harden, raduljica i to il koje vec, nisam upucen
Logicno.miki_92 je napisao/la:nope, NIKE Suketo i VANSiceLillard je napisao/la:Miki jel furas ovakve tene na njih?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
@bavarian_bk brate ja izasao vani s haverom na kafu, neke bule prolaze, zagledaju u mene, kaze on meni, evo skontale te, znaju da si njihov![]()
stara kaze il si vehabija il si skroz "puko" treceg nema
miki_92 je napisao/la:ma ja sam najvise dogurao do "De Rossi brade"ahmad_tz je napisao/la:cekaj jel mislimo na one brade ala james harden, raduljica i to il koje vec, nisam upucen
Clutch je napisao/la:miki_92 je napisao/la:ma ja sam najvise dogurao do "De Rossi brade"ahmad_tz je napisao/la:cekaj jel mislimo na one brade ala james harden, raduljica i to il koje vec, nisam upucen![]()
Harden i Raduljica style je bezze.
Kojem sportlifeu? I na koji fazon se dobije na kasi jos 50%?hodža je napisao/la:U sportlife-u ima snizenje od 20 i 30% na odredjene artikle tena, majica, trenerki a na kasi se dobije i dodatno snizenje do 50%. Jaran uzeo adidas majicu koja je bila skoro 40 maraka za 17
Nek se jave oni sto su skoro pricali o maramicama za sakoeTreba mi jedan savjet.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, feniksptica i 5 gostiju.