Mislim da je malo vremena da se spase, zato sto su se svi posebno okrenuli oporavku od korone. Kakva nam je drzava, fudbal ce pasti u drugi plan.AlemC85 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:58Nazalost upravu si.
U slučaju ispadanja Čelika, liga je 30% slabija.
Nadam se da ce se Čelik spasiti i da se spriječi gašenje.
Ispadanje je trenutno mozda najmanji problem u ovom trenutku, jer je bitno je da se spasi identitet ovog kluba kakav je i bio od osnivanja 1945. godine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne znam po cemu bi bila 30 posto slabija liga.
Od celika je ostalo samo ime,11 mjesto na tabeli,ne mozete skupiti 1000 navijaca u zenici itd itd
Al nek vam je sa srecom
Od celika je ostalo samo ime,11 mjesto na tabeli,ne mozete skupiti 1000 navijaca u zenici itd itd
Al nek vam je sa srecom

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
I vi da ne kradete bodove, bili bi tu negdje s njima. Fino je kada vam zenicke sudije donose bodove.

-
- Kontakt:
Cuj liga 30% slabija ako ispane celik
Izbacivanjem klubova koji kubure kao celik liga samo moze biti jaca i stabilnija.

Izbacivanjem klubova koji kubure kao celik liga samo moze biti jaca i stabilnija.
Slazem se.TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:14Cuj liga 30% slabija ako ispane celik![]()
![]()
![]()
U ovom momentu Celik je u rangu Goska,i imaju odprilike istu posjetu na trbinama
Tako da liga ne gubi na kvaliteti
@fks74

-
- Kontakt:
Debilu jedan jos uvijek drzimo rekord po posjeti u ovoj sezoni .3 tekme 30 milja mrssss mitomane
-
- Kontakt:
To sa posjetama je glupost. Jest ljepse kad je stadion pun, ali nema nikakve veze sa kvalitetom i uspjehom. Evo primjer nase prve komsije hrvati. Stadioni zjape prazni ko nasa Otoka, ali liga iz godine u godinu sve kvalitetnija.Salih1984 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:20Slazem se.TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:14Cuj liga 30% slabija ako ispane celik![]()
![]()
![]()
U ovom momentu Celik je u rangu Goska,i imaju odprilike istu posjetu na trbinama
@fks74
![]()
To sam samo usput napisao,poredenje celika i goskaTheIvicnjak je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:37To sa posjetama je glupost. Jest ljepse kad je stadion pun, ali nema nikakve veze sa kvalitetom i uspjehom. Evo primjer nase prve komsije hrvati. Stadioni zjape prazni ko nasa Otoka, ali liga iz godine u godinu sve kvalitetnija.Salih1984 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:20Slazem se.TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:14Cuj liga 30% slabija ako ispane celik![]()
![]()
![]()
@fks74
![]()
-
- Kontakt:
Kakva slabija liga ba.
Celik i Sloboda kubure godinama.
Kvalitet lige se gleda po fudbalu i njegovom kvalitetu ne posjeti.
Zalosno jeste da takvi klubovi ispadnu i padnu tako nisko, ali niko nije drugi kriv. Niko.
Nije covjek iz Bihaca pokrao Celik nego vecinom Zenicani koji su ga i vodili. Tako i Slobodu.
Zeljo duzan, jeste brate ali Zeljo uzme titulu, kup Zeljo izbori evropu, nesto i vrati gradi stadion.
Sloboda za 8 miliona ima livadu sa malo betona, Zeljo ce imati super stadion cat 3 za manje pare.
Nemamo mi sta reci politika ovo ono.
Sloboda je u zadnjih 5 godina dobila 4 mil samo od grada ba, pusti ublehe. To sto vode nas lopovi i ne naprave nista za te pare nisu Zeljo i Sarajevo krivi. Tako i Celik ba.
Svako neka trijebi svoju avliju pa onda prica nesto.
Zalosno jeste da takvi klubovi ispadnu i padnu tako nisko, ali niko nije drugi kriv. Niko.
Nije covjek iz Bihaca pokrao Celik nego vecinom Zenicani koji su ga i vodili. Tako i Slobodu.
Zeljo duzan, jeste brate ali Zeljo uzme titulu, kup Zeljo izbori evropu, nesto i vrati gradi stadion.
Sloboda za 8 miliona ima livadu sa malo betona, Zeljo ce imati super stadion cat 3 za manje pare.
Sloboda je u zadnjih 5 godina dobila 4 mil samo od grada ba, pusti ublehe. To sto vode nas lopovi i ne naprave nista za te pare nisu Zeljo i Sarajevo krivi. Tako i Celik ba.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sta reci na ovaj tvoj postconvict3583 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:37Debilu jedan jos uvijek drzimo rekord po posjeti u ovoj sezoni .3 tekme 30 milja mrssss mitomane

Pravi primjer seljacica iskompleksiranog,inace do sad su se odigrale 3 utakmice prvenstva pa su 3 utakmice mjerilo

Izgleda da ipak da neces docekati da one "igracine" iz azerbejdzana,turkmenistana i slicno zaigraju za celik,a najavljivao si ih ovdje kao svjetske igrace

Steta,vise srece drugi put

- Beduin
- Kontakt:
Uz onog Convicts3583 najsmjesniji lik sa insajderskim pricama i velicanjem stranaca koje jos nasa liga nije vidila. A izgleda nece ni vidjeti
Usutio se lik ko puh, nema ga vise sa trabunjanjem o Evropi naredne godine...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Citajuci njih dvojicu pomislio bi covjek da je dosao licno Roman Abramovic u celik da obnovi klub,a ne neki kurdski mafijas

Ko god je sta reko protiv kurda bio je okarakterisan kao neprijatelj i ljubomoran

Al eto nakon kratkog vremenskog perioda odlazi,sto bi se reklo :"i tako malo po malo,sve je naše propalo"

Mitomani pisu o Celiku i smiju se a kod njih 5 plata igraci primili nisu,duguju drzavi duguju uposlenicima itd haha kakvi cemernici.
Dobijo je i Zeljo sa svih strana od zelenih,crvenih,gradonacelnika,ministara,nacelnika itd nego reci o kakvin titulama Zelje pricas jel mislis na one prije 10 godina? Mozda kone znaju bolje koliko Bajrama nisu titule vidili jer su iskusni u tome nama su brojali vidim sad prestali?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:47Kakva slabija liga ba.
Zadnjih 20 godina uvijek ista pitarska prica

Dokaza naravno nigdje ,ali pitari znoooju

- svrakino1921
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Petrovic isplacen jos neki dan, a tek danas nasi mediji bombu bace kako nas tuzi FIFA-i. Poserem se na nase sarlatanske medije, a sve cestitke Upravi Slobode na vracanju tudjih dugova. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dokaza? Jel se Amawu duguje 400 milja? Jel Siljak popljuvo i onu cijelu komediju nedavo odglumio? Jel lazem da niste 5 plata isplatili kakvi dokazi trebaju? Jel tacno da prosite bio je i mail osnivate plavi fond da isplatite uposlenike? Pa nemate fa dajete normalnu platu i da dovedete pojacanje,niste mogli produzit dvojici vaznih igraca jer prebijene nemate,ali nije da je to sve strano jer znamo svi kako Amaw ostavi klub na sta to lici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.