Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Celiku je veliki problem vrijeme. Sve i da prekinu i donesu odluku da niko ne moze ispasti pitanje je licenca ako je sve istina ovo sto kazu da se duguje i tuzbe. Hajd i nekako ove sudove ovdje, ali onako slucaj ko Blazevic sto je predao FIFI i ako se tu dokaze nema pomoci kao sto ni nama nije bilo prosle godine za Evropu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dok je ovo stanje bez zakona, korupcije i kriminala na sve strane, Celik ce opet da dobije licencu za ligu pored svih dugova i problema, kasnije je na njima hoce li prezivii u ligi, ali to je sve medvjeđa usluga klub.
Mjau !
- egzodus1946
- Kontakt:
Tone celik tone sloboda 
Nema sanse Celik da dobije licencu treba bruka novca za to,a ko ce dati nece niko.Cak mislim da necemo ni nastaviti igrati ligu ovvih preostalih 11 kola.
Mnogo ovdje ublehaša koje lafo brigu brinu o Čeliku i Slobodi, sve neki prijedlozi i pametovanja, treba ovo ono, drž nedaj, nidje veze prica. Sve veliki ekonomsko-finansijski strucnjaci.
Pustite ljude nek se vade iz gov.ana kako znaju i umiju. Nek svak gleda u svoju avliju, jer se danas sutra to isto može svakome ponoviti.
Pustite ljude nek se vade iz gov.ana kako znaju i umiju. Nek svak gleda u svoju avliju, jer se danas sutra to isto može svakome ponoviti.
- svrakino1921
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
To skidas gace tuzlacima i zenicanima? Takvog te volimo, seceru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zar nisi ti onaj tkz. insajder sto je do juce govorio da :"celik ne moze ispasti"?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije on tajSalih1984 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:34Zar nisi ti onaj tkz. insajder sto je do juce govorio da :"celik ne moze ispasti"?
Ti sto su govorili da Celik ne moze ispast su u Njemackoj i u ostalim Europskim drzavama
Nazalost upravu si.
U slučaju ispadanja Čelika, liga je 30% slabija.
Nadam se da ce se Čelik spasiti i da se spriječi gašenje.
Ispadanje je trenutno mozda najmanji problem u ovom trenutku, jer je bitno je da se spasi identitet ovog kluba kakav je i bio od osnivanja 1945. godine.
Mislim da je malo vremena da se spase, zato sto su se svi posebno okrenuli oporavku od korone. Kakva nam je drzava, fudbal ce pasti u drugi plan.AlemC85 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:58Nazalost upravu si.
U slučaju ispadanja Čelika, liga je 30% slabija.
Nadam se da ce se Čelik spasiti i da se spriječi gašenje.
Ispadanje je trenutno mozda najmanji problem u ovom trenutku, jer je bitno je da se spasi identitet ovog kluba kakav je i bio od osnivanja 1945. godine.
Ne znam po cemu bi bila 30 posto slabija liga.
Od celika je ostalo samo ime,11 mjesto na tabeli,ne mozete skupiti 1000 navijaca u zenici itd itd
Al nek vam je sa srecom
Od celika je ostalo samo ime,11 mjesto na tabeli,ne mozete skupiti 1000 navijaca u zenici itd itd
Al nek vam je sa srecom
I vi da ne kradete bodove, bili bi tu negdje s njima. Fino je kada vam zenicke sudije donose bodove.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Cuj liga 30% slabija ako ispane celik
Izbacivanjem klubova koji kubure kao celik liga samo moze biti jaca i stabilnija.
Izbacivanjem klubova koji kubure kao celik liga samo moze biti jaca i stabilnija.
Slazem se.TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:14Cuj liga 30% slabija ako ispane celik![]()
![]()
![]()
U ovom momentu Celik je u rangu Goska,i imaju odprilike istu posjetu na trbinama
Tako da liga ne gubi na kvaliteti
@fks74
-
convict3583
- Kontakt:
Debilu jedan jos uvijek drzimo rekord po posjeti u ovoj sezoni .3 tekme 30 milja mrssss mitomane
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
To sa posjetama je glupost. Jest ljepse kad je stadion pun, ali nema nikakve veze sa kvalitetom i uspjehom. Evo primjer nase prve komsije hrvati. Stadioni zjape prazni ko nasa Otoka, ali liga iz godine u godinu sve kvalitetnija.Salih1984 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:20Slazem se.TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 apr 2020, 20:14Cuj liga 30% slabija ako ispane celik![]()
![]()
![]()
U ovom momentu Celik je u rangu Goska,i imaju odprilike istu posjetu na trbinama
Tako da liga ne gubi na kvaliteti
@fks74
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.