FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 30 okt 2014, 21:56

Eto sutra naplacujemo tih 400 i kusur milja eura od ovogodisnje evropske price. Lova bas respektabilna za BiH prilike. Ionako smo puni ko tanker a ovo dodje kao slag na tortu.
Bezze se raspravljate sa kospama...vicite samo yes yes...a AkoBogda u nedelju oko pola 4 ...nijednog nece biti da njake jer ce ovo zijaniti. Bolja smo i iskusnija ekipa i ono najgore sto nam se moze desiti ( a nece) je neki X...koji ce anamo oni slaviti do besvijesti. Tako su slavili golove protiv Plzena i nafuravali se da mogu na AFH proci dalje. Neka ARHEOLOSKA ISKOPINA ZADRHTI OD PJESME Hz :bih:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 okt 2014, 21:59

ado19211 je napisao/la:
simon je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:ako budete igrali bez duljevica nikakvih problema necemo imati s vama..rutinska utakmica. jedini igrac koji moze napraviti nesto u ofanzivi..
Cuj ovog strucnjaka, oni brinu o Duljevicu bez kojeg smo odigrali poluvrijeme proslo kolo i zabili 4 gola a mogli jos 2 hladno, a bas me interesuje ko ce zaustaviti Okica,Velkoskog,Bilbiju,Stojceva,Puzigacu i ostale uz naravno odlicnog Duljevica koji ce igrati.

Duljevic je imao manju povredu nakon kup utakmice koja je sanirana i bice spreman za derbi.

i cuj rutinski :urnebes:
igrali ste protiv jake ekipe nema rijeci. cuj ko ce zaustaviti ove igrace kao da ste prvi na tabeli s razlikom od 10 bodova. pa kad mladost obarska rutinski odradi utakmicu i mi cemo :kafa:
yes, yes :lol:
Ti si opet šampion !

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 30 okt 2014, 22:01

ako budete igrali bez duljevica nikakvih problema necemo imati s vama..rutinska utakmica. jedini igrac koji moze napraviti nesto u ofanzivi..

Cuj ovog strucnjaka, oni brinu o Duljevicu bez kojeg smo odigrali poluvrijeme proslo kolo i zabili 4 gola a mogli jos 2 hladno, a bas me interesuje ko ce zaustaviti Okica,Velkoskog,Bilbiju,Stojceva,Puzigacu i ostale uz naravno odlicnog Duljevica koji ce igrati.

Duljevic je imao manju povredu nakon kup utakmice koja je sanirana i bice spreman za derbi.

i cuj rutinski :urnebes:

igrali ste protiv jake ekipe nema rijeci. cuj ko ce zaustaviti ove igrace kao da ste prvi na tabeli s razlikom od 10 bodova. pa kad mladost obarska rutinski odradi utakmicu i mi cemo :kafa:

yes, yes :lol:[/quote]

:wave: :urnebes:

moze vam ovaj derbi ostaviti veliki trag za nastavak prvenstva. :rol:

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 30 okt 2014, 22:02

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-maj ... ati/144221" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne kontam zašto se morate očitovati. :crazy: Ok klub je prekršio propise, ne znam da li uopće možete biti kažnjeni zbog ovoga ili ovo izlazi izva okvira saveza. Onda mi je tek smješno zašto traže očitovanje, da li mi neko može objasniti tko se bolje razumje u pravilnik.

Hvala!
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 okt 2014, 22:05

ManijakUSA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-maj ... ati/144221

Ne kontam zašto se morate očitovati. :crazy: Ok klub je prekršio propise, ne znam da li uopće možete biti kažnjeni zbog ovoga ili ovo izlazi izva okvira saveza. Onda mi je tek smješno zašto traže očitovanje, da li mi neko može objasniti tko se bolje razumje u pravilnik.

Hvala!
Vjerovatno su se ovi dole žalili, pa se pozvali na odluke rukovodstva kluba i MUP-a, mi smo te odluke prekršili i sigurno ćemo biti kažnjeni zbog toga. Kako? Nadam se samo novčano.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 okt 2014, 22:06

Manijak iz dzemata Ilinois..haj ba stipu nas imas ti svojih problema. Valja ti na poso sutra ...

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 30 okt 2014, 22:08

hilmo je napisao/la:
ManijakUSA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-maj ... ati/144221

Hvala!
Vjerovatno su se ovi dole žalili, pa se pozvali na odluke rukovodstva kluba i MUP-a, mi smo te odluke prekršili i sigurno ćemo biti kažnjeni zbog toga. Kako? Nadam se samo novčano.
Da shvaćam ja to, ali kako će vas kazniti na osnvu čega to ne kontam nikako. :roll: Pa ne donose pravila Široki i njihov MUP ili i to ima "neku težnu", to me zanima.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 30 okt 2014, 22:23

TM-ovci ko će da se kladimo?! :D
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2014, 22:26

fcsforever je napisao/la:Manijak iz dzemata Ilinois..haj ba stipu nas imas ti svojih problema. Valja ti na poso sutra ...
Brate jesu to i tebe pustili na slobodu pred derbi? :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 okt 2014, 22:27

hilmo je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ma ove pobjede u omladinskim kategorijama definitivno nista ne znace. Omladinska takmicenja su nam definitivno dno dna. Eto pogledjate malog Handzica, u ovim omladinskim kategorijama uzimo loptu od gola do gola i tako zabijo pa evo ga godinama nije kako treba pola sata odigro sve skupa za prvi tim... A jos sad pogledaj da se recimo u ovoj ekipi kadeta koja je danas igrala bukvalno niko ne istice nekim posebnim znanjem, talentom, tehnikom a cini mi se da mnogima mnogima zelja i trud nije jaca strana. Nazalost misljenja sam da mi od omladinaca jos dugo vremena necemo vidjeti nikakvog veceg hajra... nista dok akademija ne profukncionise u punom kapacitetu pa onda polahko ici, ne moze nista preko noci.
Ovo su kadeti iz Omladinskog pogona a ne iz Akademije, to su sad dvije posebne kategorije, i oni se takmice u kantonalnoj ligi.
Znam.
1946

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 30 okt 2014, 22:30

Sabinho je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Manijak iz dzemata Ilinois..haj ba stipu nas imas ti svojih problema. Valja ti na poso sutra ...
Brate jesu to i tebe pustili na slobodu pred derbi? :mrgreen:
:roll: bukvar u ruke i uči :crazy:

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 31 okt 2014, 00:04

:thumbup:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 31 okt 2014, 01:47

Mislim da ce radnicka klasa da dozivi potop, a Kiseljak i Kresevo ce da jecaju narednih dana zbog zle sudbine koja je pogodila lokalno najpopularniju nogometnu momcad

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 31 okt 2014, 05:52

Danas nas spominju i u Los Andjelesu :D
http://youtu.be/LAHRXDjWfVg?t=14m50s
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 okt 2014, 09:07

slika

I po njemu Zeljeznicar favorit. :D
1946

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 okt 2014, 09:12

Džaba se pokušava prebaciti pritisak na našu ekipu, kad mi možemo sa 4 boda do kraja polusezone da ostvarimo svoj cilj sa početka sezone tj. završavanje među prve 4 ekipe. Sve ostalo je premija.

Vama gori pod nogama, vi se pod većim pritiskom, realno gledajući. Tolike pare potrošene, titule najavljivane, čak su neki htjeli i da slave 2. novembra poslije derbija itd itd, a zapravo dolazimo u situaciju da ako Sarajevo pobjedi u derbiju može samo bodovno da se izjednači sa Željom.
Ako izgubite, a još Široki i Zrinjski ostvare pobjede, onda ste vi izuzetno daleko od dugo čekane titule :wave:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 31 okt 2014, 09:36

Mislim da našoj ekipi nije problem igrati pod pritiskom to su pokazali prvo u Mostaru na proljece 1:3, u Norveskoj 1:3 u Grckoj 1:3...

Pokazat ce aBd i u nedjelju bice 1:3 :cool:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 okt 2014, 11:17

Moze li se kupiti karta pored stadiona, za nas pitare? Jel usustini ista karta za sjever i nama i njima?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 okt 2014, 11:34

Zip je napisao/la:Moze li se kupiti karta pored stadiona, za nas pitare? Jel usustini ista karta za sjever i nama i njima?
dođi bez obilježja i kupićeš je bez problema
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 okt 2014, 11:45

fedeltafrotta je napisao/la:
Zip je napisao/la:Moze li se kupiti karta pored stadiona, za nas pitare? Jel usustini ista karta za sjever i nama i njima?
dođi bez obilježja i kupićeš je bez problema
Kad pocinje prodaja ulaznica? Sutra?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Bing [Bot], Galantni, Google Adsense [Bot], HordasFks, HZbec i 64 gosta.