Nema sta, goreg i lijenijeg naroda od Bosnje nema. Nismo ni zasluzili bolje. Krenem prvo od sebe pa dalje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
izvini tek sad vidim.. kupio adidasov bucket hat bio oko 20£ free shipping da bi me nakon 10tak dana zvao lik sa cargo terminala (da li je bio Zagreb) i govori stigo je sesir preko 60km kosta da mi ga posalju (valjda carina ili je brza posta) i sreca pa mi napomenu da se posiljka moze vratiti 'na njihov racun' i normalno da sam to i uradio. Mada mi ni danas dan nije bas najjasnije sta sam ja u stvari trebao platit dodatnih 30+ km. A svaku drugu sedmicu zasuze oci kad vidim sta bi se sve moglo narucitanonimni je napisao/la: Mozes li malo detaljnije ispricati sta je s JD Sportsem bilo ? Planirao sam naruciti tene od njih, no nestale su do sad, ali imaju zanimljive robe u outletu, pa bi se moglo nesto naruciti ako nema komplikacija
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Evo ja ti sa sigurnošću mogu reći da sam odradio na desetine online kupovina razne odjeće i obuće i iz Kine i Engleske i nikada nisam platio marke PDVa i carine.brazzo je napisao/la: I kad smo vec kod ove teme da li neko sa sigurnoscu zna da li se ovaj oporezivi iznos od 50km odnosi na porudzbine izvan EU ili nema razlike
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno da ima!donCorleone1892 je napisao/la:Zeničani, jel ima jos onog čike kod sinagoge sto radi sa satovima?
I ja sam bio takvog mišljenja, ali kad Asmir nosi, onda to valja.Consigliere je napisao/la:Zadnja u prvom redu je normalnija od trece u drugom...BaDa12 je napisao/la:Pita se neko na 9gagu. Čini mi se da je bilo postova za oba dijela slike.![]()
radifilip13 je napisao/la:Zna li ko od zenicana da li se ispod KP doma jos može odnijeti odjeća ma farbanje,nekad davno sam nosio kod neke žene ne znam da li još to radi
'si vidio sto ga Nicolle oblaci, ko Victoria Davidabraco je napisao/la:Samo ću reći Asmir Begović.![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ASD, kraljttbvb, sarajevskiMarlboro i 10 gostiju.