NK Zvijezda Gradačac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 avg 2012, 08:58

zmaj_Bosne je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mene je malo strah svi mi a vidim i drugi podcjenjuju borac radi ispadanja od celika i vide sansu da zvijezda ostane neporazena,pa me malo strah kako c igraci uci u utakmicu mozda ce podcijeniti borca a to bi nas sigurno kostalo poraza
Ma gdje će podcijeniti Borca :) ccc tebe. Jedino ako vam šta golman zezne oni će dati gol, drugačije nikako :mrgreen:
hehe, valjda će opet njihov golman zeznut, pa da ih isto onako dobijemo u BL.
Napisao sam negdje već u prognozi.., Pandža u nekoj 30. minutu za 0-1 će je podvaliti i to je to :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 avg 2012, 10:28

Pandza je upitan postoji mogucnost da ce Vehabovic igrat u prvoj postavi, upravo sam procitao clanak iz avaz-a, a mozda i Kuntic baca bombe novinarima :o :o :o

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 03 avg 2012, 10:33

Vi ste baš preveiliki optimisti.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 avg 2012, 10:45

ASUS je napisao/la:Vi ste baš preveiliki optimisti.
Hvala, bili smo i prosle godine ;) ;) ;) ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 avg 2012, 11:27

kolike su vam sanse,mozete vidjeti ovdje

https://www.wwin.ba/sport/" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci,svi koji misle drugacije,tj da je zvijezda bolja i da ce opet pobjediti,eto vam jedinstvene prilike da svoj ulog umnozite cak 6 puta!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 avg 2012, 12:02

Armageddon2012 je napisao/la:kolike su vam sanse,mozete vidjeti ovdje

https://www.wwin.ba/sport/" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci,svi koji misle drugacije,tj da je zvijezda bolja i da ce opet pobjediti,eto vam jedinstvene prilike da svoj ulog umnozite cak 6 puta!!
Šta misliš rođak kakve su nam šanse bile prošle godine da pobijedimo prema kladionicama???

svakako da cu bacit tiket i doc u BL na dernek :P :P :P :P :P

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 avg 2012, 12:07

bujrum,dobrodosao....

ma ne kazem ja nista,mozda cete pobjedit i sutra,samo usmjeravam optimiste da naplate taj svoj optimizam momacki u kladionici 8-)

rijedak je poklon da u duelu ovako dve ravnopravne ekipe kvota na jednu bude 1.40 a na drugu 5.90!!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 03 avg 2012, 12:19

emir_dj je napisao/la:slika
Po meni licno ovaj Milanovic nije ni za klupu Zvijezde , ali eto vidim neko ga forsira.On je igrac koji ce nam hebavat zivce ove sezone. Sretno sutra i bar bod donijeti iz Banjaluke

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 03 avg 2012, 12:30

Optimisti pred utakmicu
U Borcu žele sezonu otvoriti pobjedom nad Zvijezdom
Iako još uvijek nisu kompletirali igrački kadar u redovima Borca sa mnogo optimizma dočekuju početak nove sezone.
Prvi rival im je Zvijezda, momčad koja se do sada pokazala kao izuzetno neugodan protivnik. Znaju to dobro u Borcu, pa žele da se dokažu pred svojim navijačima.

"Ta eliminacija iz Evrope nas još uvijek boli, pa ćemo sad sve učiniti da pokažemo da smo se konsolidovali. Imamo još jedan motiv, a to je da se Zvijezdi revanširamo za onaj poraz koji smo doživjeli proljetos. Zvijezda je opasan protivnik koji igra motivisano protiv nas i nećemo ovu utakmicu shvatiti olako", rekao je Boris Raspudić.

Zasad se ne zna da li će Borac u ovom susretu da bude kompletan, jer Dugić još uvijek ima problema sa povredom. Jedno vrijeme nije trenirao ni Vedran Kantar, koji je sad ipak u stroju.

"Igrat će samo oni najspremniji, a za nas je najvažnije da u novu sezonu uđemo sa pobjedom. Tri boda bi nam donijela neophodan mir pred derbi protiv Željezničara", rekao je trener Slobodan Starčević.

Utakmica između Borca i Zvijezde igrat će se u Banjoj Luci u subotu od 20,30
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 03 avg 2012, 12:36

sta bi za husica???'

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 03 avg 2012, 12:58

ne znam na osnovu čega optimizam, Borac je veliki favorit unatoč lošoj predstavi u Evropi i ta predstava nema nikakvog uticaja za PL, Borac je i dalje jedan od kandidata za titulu i zaista se nadati nešto u BL je samo navijački a nikako realno razmišljanje

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 03 avg 2012, 13:09

seven je napisao/la:ne znam na osnovu čega optimizam, Borac je veliki favorit unatoč lošoj predstavi u Evropi i ta predstava nema nikakvog uticaja za PL, Borac je i dalje jedan od kandidata za titulu i zaista se nadati nešto u BL je samo navijački a nikako realno razmišljanje
Slažem se sa tobom Borac je favorit bez obzira što je ispo iz Evrope al i bod da usvojimo bio bi veliki uspjeh.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 03 avg 2012, 13:35

seven je napisao/la:ne znam na osnovu čega optimizam, Borac je veliki favorit unatoč lošoj predstavi u Evropi i ta predstava nema nikakvog uticaja za PL, Borac je i dalje jedan od kandidata za titulu i zaista se nadati nešto u BL je samo navijački a nikako realno razmišljanje
e sad sam jos vise optimista i mslm da ce mo uzet sva tri boda

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 03 avg 2012, 13:54

sutra bez pandze povreda :?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 avg 2012, 13:57

svako ima pravo da se nada i da ima svoje misljenje.i ja sam od onih kojima bi bod bio velik ko sahat kula a o tri da i ne govorim.mogu se sloziti sa sevenovim postom jer uistinu nas narod je zvijezdu gledao protiv modrice i to je to,tako da je za sve nas nasa igra velika enigma...vidim kuntic ce probati nekim taktickim fazonima doci do pozitivnog rezultata.uigravao je razlicite formacije i na nama je da se nadamo da ce jedna donijeti rezultat :) sretno momci sutra naderite ih ipak :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 03 avg 2012, 14:22

ma ja znam samo jedno sta god je ovaj seven napiso bilo je kontra pa se nadam da ce i voaj put :)

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 03 avg 2012, 16:15

mirza_rd je napisao/la:ma ja znam samo jedno sta god je ovaj seven napiso bilo je kontra pa se nadam da ce i voaj put :)
Bojim se da nije tako,Seven je jedan od najrealnijih na forumu,kontra je uvijek od Astre.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 03 avg 2012, 16:59

Dzin je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:ma ja znam samo jedno sta god je ovaj seven napiso bilo je kontra pa se nadam da ce i voaj put :)
Bojim se da nije tako,Seven je jedan od najrealnijih na forumu,kontra je uvijek od Astre.
bojim se dzine da si ti ovdje samo da pravis neka sranja naravno imas i izuzetaka treba napomenut da je dzin neke inf pisao ovdje na forumu sasvim kontra od drugi i na kraju bio je upravu...astra siguro da zna puno vise od nas vecine na forumu,vidi se da voli zvijezdu i bas zbog toga merak mi je citat njegove postove... ;)

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 03 avg 2012, 17:45

bondich je napisao/la:
Dzin je napisao/la:
bojim se dzine da si ti ovdje samo da pravis neka sranja naravno imas i izuzetaka treba napomenut da je dzin neke inf pisao ovdje na forumu sasvim kontra od drugi i na kraju bio je upravu...astra siguro da zna puno vise od nas vecine na forumu,vidi se da voli zvijezdu i bas zbog toga merak mi je citat njegove postove... ;)
Mogu i ja pisati da bude milina citati moje postove,volio bih i ja da je Damjanovic dosao u Zvijezdu,da je pokriven stadion,zavrsen pomocni,postavljeni semafori...itd,lijepo je to cuti i procitati ali realnost i istina je daleko,svi mi volimo cuti lijepo,a ne volimo ruzno,ja volim gorku istinu nego slatku laz,a kako vidim mnogi vole da zive u lijepoj lazi,ko god podrzi Astru takav je,ovdje iznosimo svoje slobodno misljenje,a kada nema argumenata sluze se i fizickim prijetnjama,toliko o znanju i ljubavi prema Zvijezdi,ko je voli suocit ce se sa njenim problemima,lakoje voljeti ljiljane i u toplom domu sjediti

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.