Vjeruj mi da je uspjeh ako zaigramo 4-4-1-1 (dakle sa poluspicom). Sumnjam da bi osim igrao i sa dva prava spica a ne sa dva krilna napadaca i klasicnim centarforom. Ja koliko znam nije on taj tip koji bi igrao tako ofanzivno.amerosm je napisao/la:Bas me interesuje gdje su sad oni sto su kritikovali sve zivo sto je vezano za Zelju nakon utakmice Sarajevo - Levski ? Naravno odnosi se na navijace Zelje. Kao sto sam rekao prije par dana racuni se tek polazu nakon odigranog 30. kola.
Sta mislite hoce li Osim dovodjenjem Salcinovica preci na formaciju 4-3-3 i da u napadu to izgleda ovako:
-------------------odbrana------------------
------Zolotic-------------------Bekirc------
------------------Salcinovic-----------------
Brkovic---------------------------------Zeba
-------------------Adilovic------------------
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Mislim da je malo nerealno odmah i Kajkuta i Saličinovića stavljat u prvi tim. Prvo nisu još stigli a pitanje je i da li će, a drugo još se oni trebaju dokazivati.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Mislim da nece nijedan doc u Zelju.ipetm je napisao/la:Mislim da je malo nerealno odmah i Kajkuta i Saličinovića stavljat u prvi tim. Prvo nisu još stigli a pitanje je i da li će, a drugo još se oni trebaju dokazivati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
daBogda bio u krivu:Dpile87 je napisao/la:Mislim da nece nijedan doc u Zelju.ipetm je napisao/la:Mislim da je malo nerealno odmah i Kajkuta i Saličinovića stavljat u prvi tim. Prvo nisu još stigli a pitanje je i da li će, a drugo još se oni trebaju dokazivati.
Za zivot cijeli!
- champions1921
Kona mi vise zao nego nas kada smo ispali
.. Prvi put da mi je "krivo" sto Sarajevo ispada jer nas ovo vraca u zaista bolnu realnost.. Pa zar je nasa liga fakat toliki odron.. Pa oni iz Koprivice dobise Bilbao a nasi klubovi ispadaju od u najmanju ruku receno prosjecnih ekipa.. Hoce li iko ikad odgovarati u ovoj drzavi zbog ovakve situacije u BH sportu..
Da ne peglam vise. Moze li mi neko odgovoriti kada je sutra trening, ako se zna..

Da ne peglam vise. Moze li mi neko odgovoriti kada je sutra trening, ako se zna..
BUDI ŽELJO !!!
FK Željezničar
Ni jedan ni drugi igrac nisu jos treninga odradili a strucnjaci ih vec stavljaju u prvih 11!
A sad reci koliko cesto sam u krivu ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:daBogda bio u krivu:D
- champions1921
Ma za Kajkuta i ja sumljam jer sam negdje procitao da Amar trazi da potpise na dvije godine sto je u nasoj ligi rijetkost kod ovih iskusnijih igraca.. Za ovog drugog, ruku na srce, prvi put cujem..pile87 je napisao/la:Mislim da nece nijedan doc u Zelju.ipetm je napisao/la:Mislim da je malo nerealno odmah i Kajkuta i Saličinovića stavljat u prvi tim. Prvo nisu još stigli a pitanje je i da li će, a drugo još se oni trebaju dokazivati.
BUDI ŽELJO !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa do sad u vecini slucajeva si bio u pravu, al bih sad volio da budes u krivu, jer bi nas ovi igraci bas pojacali:)pile87 je napisao/la:A sad reci koliko cesto sam u krivu ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:daBogda bio u krivu:D
Za zivot cijeli!
Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotive
Limvo Likce
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije brate vehabija, nego je vjernik, al da je dobar igrac, to stoji itekako ...bagra je napisao/la:Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotive
Za zivot cijeli!
Dabagra je napisao/la:Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotive

Sta ima da je bolji od Zebe, a pogotovo od Bekrica...... Koji i ovakav totalno van forme je uz Saida najbolji igrac Lige.....
Kazes prije 4 god najbolji bio..... Pa sta su onda bili Jahic i Stilic..... Klocevi.... a kasnije obojica reprezentativci...
Ne kazem ja da ako dodje da on nece valjati, vec jednostavno dosta mi je takve price.... Najbolji ovo najbolji ono.....
Nek to dokaze, a Zebe i Bekric su to pokazali....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne lupaj gluposti najbolji igrac Rijeke za proslu sezonu raspitaj se pa onda pricajHypnose je napisao/la:Dabagra je napisao/la:Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotiveda
da.
.... U Rijeci nije igrao, i to kad je Rijeka bila najslabija......
Sta ima da je bolji od Zebe, a pogotovo od Bekrica...... Koji i ovakav totalno van forme je uz Saida najbolji igrac Lige.....
Kazes prije 4 god najbolji bio..... Pa sta su onda bili Jahic i Stilic..... Klocevi.... a kasnije obojica reprezentativci...
Ne kazem ja da ako dodje da on nece valjati, vec jednostavno dosta mi je takve price.... Najbolji ovo najbolji ono.....
Limvo Likce
- KB-TM87
- Kontakt:
e jeboga danParanoja je napisao/la:Ipak nista od Kajkuta, nazalost.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nije valjda da je samo meni drago sto nece doci KajkutKB-TM87 je napisao/la:e jeboga danParanoja je napisao/la:Ipak nista od Kajkuta, nazalost.

Jah ove sezone onako otjeran zbog njegove prevelike kvalitete.....bagra je napisao/la:Ne lupaj gluposti najbolji igrac Rijeke za proslu sezonu raspitaj se pa onda pricajHypnose je napisao/la:Dabagra je napisao/la:Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotiveda
da.
.... U Rijeci nije igrao, i to kad je Rijeka bila najslabija......
Mislim na zavrsetku prosle kada su klub preuzeli bogatasi i odlucili da dovedu kvalitetne igrace, oni ovu silu otpustise..... Pa kako to.... Valjda sto je Musliman.....
Najbolji igrac je bio Rijeke Kreilach..... I ujedno jedan od najboljih igraca Lige..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma vala i ne treba s ovakvom ekipom izdominiracemo opet sve protivnike. Siroki losiji nego prosle sezone, Borac-nepoznanica, promijenili dosta igraca tako da ne bih da sudim. Sarajevo.... sta reci poslje ove tekme nocas siguran sam da im je plafon opet to 3-4 mjesto. Eto to su nam ti konkurenti, nema razloga da se nesto plasimo.pile87 je napisao/la:Nije valjda da je samo meni drago sto nece doci KajkutKB-TM87 je napisao/la:e jeboga danParanoja je napisao/la:Ipak nista od Kajkuta, nazalost.ustvari ne zna se jos ali ja se iskreno nadam da nece...
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 09 avg 2012, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar 1921
Pusta priča sve dogovoreno potpisuje kad na kraju ništa ne znam kog đavola pričaju i pišu bilo šta, ako ništa nije dogovoreno-potpisano, ili zavšeno.
Majstor Karatea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.