FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 09 avg 2012, 22:28

amerosm je napisao/la:Bas me interesuje gdje su sad oni sto su kritikovali sve zivo sto je vezano za Zelju nakon utakmice Sarajevo - Levski ? Naravno odnosi se na navijace Zelje. Kao sto sam rekao prije par dana racuni se tek polazu nakon odigranog 30. kola.

Sta mislite hoce li Osim dovodjenjem Salcinovica preci na formaciju 4-3-3 i da u napadu to izgleda ovako:

-------------------odbrana------------------
------Zolotic-------------------Bekirc------
------------------Salcinovic-----------------
Brkovic---------------------------------Zeba
-------------------Adilovic------------------
Vjeruj mi da je uspjeh ako zaigramo 4-4-1-1 (dakle sa poluspicom). Sumnjam da bi osim igrao i sa dva prava spica a ne sa dva krilna napadaca i klasicnim centarforom. Ja koliko znam nije on taj tip koji bi igrao tako ofanzivno.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 avg 2012, 22:33

Mislim da je malo nerealno odmah i Kajkuta i Saličinovića stavljat u prvi tim. Prvo nisu još stigli a pitanje je i da li će, a drugo još se oni trebaju dokazivati.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2012, 22:34

ipetm je napisao/la:Mislim da je malo nerealno odmah i Kajkuta i Saličinovića stavljat u prvi tim. Prvo nisu još stigli a pitanje je i da li će, a drugo još se oni trebaju dokazivati.
Mislim da nece nijedan doc u Zelju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:39

pile87 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Mislim da je malo nerealno odmah i Kajkuta i Saličinovića stavljat u prvi tim. Prvo nisu još stigli a pitanje je i da li će, a drugo još se oni trebaju dokazivati.
daBogda bio u krivu:D
Za zivot cijeli!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 avg 2012, 22:40

Kona mi vise zao nego nas kada smo ispali :lol: :lol: .. Prvi put da mi je "krivo" sto Sarajevo ispada jer nas ovo vraca u zaista bolnu realnost.. Pa zar je nasa liga fakat toliki odron.. Pa oni iz Koprivice dobise Bilbao a nasi klubovi ispadaju od u najmanju ruku receno prosjecnih ekipa.. Hoce li iko ikad odgovarati u ovoj drzavi zbog ovakve situacije u BH sportu..

Da ne peglam vise. Moze li mi neko odgovoriti kada je sutra trening, ako se zna..
BUDI ŽELJO !!!

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 09 avg 2012, 22:41

Ni jedan ni drugi igrac nisu jos treninga odradili a strucnjaci ih vec stavljaju u prvih 11!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2012, 22:43

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:daBogda bio u krivu:D
A sad reci koliko cesto sam u krivu ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 avg 2012, 22:44

pile87 je napisao/la:
Ma za Kajkuta i ja sumljam jer sam negdje procitao da Amar trazi da potpise na dvije godine sto je u nasoj ligi rijetkost kod ovih iskusnijih igraca.. Za ovog drugog, ruku na srce, prvi put cujem..
BUDI ŽELJO !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:51

pile87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:daBogda bio u krivu:D
A sad reci koliko cesto sam u krivu ?
pa do sad u vecini slucajeva si bio u pravu, al bih sad volio da budes u krivu, jer bi nas ovi igraci bas pojacali:)
Za zivot cijeli!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 09 avg 2012, 22:57

Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotive
Limvo Likce

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 23:00

bagra je napisao/la:Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotive
nije brate vehabija, nego je vjernik, al da je dobar igrac, to stoji itekako ...
Za zivot cijeli!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 09 avg 2012, 23:02

bagra je napisao/la:Salcinovic je bolji igrac i od Zebe i Bekrica, ako vam dodje bice najbolji igrac lige siguran sam kad je Čelik bio treci prije 4 god bio je najbolji igrac i onda se prodao u Lech, ima problema sa glavom jer je Vehabija pa gdje je god vani igrao imao je neke konflikte jer posti i igra, a to treneri bas ne gotive
Da :? da :? da. :? .... U Rijeci nije igrao, i to kad je Rijeka bila najslabija......
Sta ima da je bolji od Zebe, a pogotovo od Bekrica...... Koji i ovakav totalno van forme je uz Saida najbolji igrac Lige.....
Kazes prije 4 god najbolji bio..... Pa sta su onda bili Jahic i Stilic..... Klocevi.... a kasnije obojica reprezentativci...

Ne kazem ja da ako dodje da on nece valjati, vec jednostavno dosta mi je takve price.... Najbolji ovo najbolji ono.....
Nek to dokaze, a Zebe i Bekric su to pokazali....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2012, 23:06

Male su šanse da on dođe.
DRUG NEBI TI PUNCA

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 avg 2012, 23:07

Ipak nista od Kajkuta, nazalost. ;)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 09 avg 2012, 23:07

Hypnose je napisao/la:
Da :? da :? da. :? .... U Rijeci nije igrao, i to kad je Rijeka bila najslabija......
Sta ima da je bolji od Zebe, a pogotovo od Bekrica...... Koji i ovakav totalno van forme je uz Saida najbolji igrac Lige.....
Kazes prije 4 god najbolji bio..... Pa sta su onda bili Jahic i Stilic..... Klocevi.... a kasnije obojica reprezentativci...

Ne kazem ja da ako dodje da on nece valjati, vec jednostavno dosta mi je takve price.... Najbolji ovo najbolji ono.....
Ne lupaj gluposti najbolji igrac Rijeke za proslu sezonu raspitaj se pa onda pricaj
Limvo Likce

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 avg 2012, 23:09

Paranoja je napisao/la:Ipak nista od Kajkuta, nazalost. ;)
e jeboga dan :(
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2012, 23:14

KB-TM87 je napisao/la:
Nije valjda da je samo meni drago sto nece doci Kajkut :mrgreen: ustvari ne zna se jos ali ja se iskreno nadam da nece...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 09 avg 2012, 23:16

bagra je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:

Ne lupaj gluposti najbolji igrac Rijeke za proslu sezonu raspitaj se pa onda pricaj
Jah ove sezone onako otjeran zbog njegove prevelike kvalitete.....
Mislim na zavrsetku prosle kada su klub preuzeli bogatasi i odlucili da dovedu kvalitetne igrace, oni ovu silu otpustise..... Pa kako to.... Valjda sto je Musliman.....
Najbolji igrac je bio Rijeke Kreilach..... I ujedno jedan od najboljih igraca Lige..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 09 avg 2012, 23:18

pile87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
Nije valjda da je samo meni drago sto nece doci Kajkut :mrgreen: ustvari ne zna se jos ali ja se iskreno nadam da nece...
Ma vala i ne treba s ovakvom ekipom izdominiracemo opet sve protivnike. Siroki losiji nego prosle sezone, Borac-nepoznanica, promijenili dosta igraca tako da ne bih da sudim. Sarajevo.... sta reci poslje ove tekme nocas siguran sam da im je plafon opet to 3-4 mjesto. Eto to su nam ti konkurenti, nema razloga da se nesto plasimo.
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 09 avg 2012, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Nikica

Post Postao/la Nikica » 09 avg 2012, 23:18

Pusta priča sve dogovoreno potpisuje kad na kraju ništa ne znam kog đavola pričaju i pišu bilo šta, ako ništa nije dogovoreno-potpisano, ili zavšeno.
Majstor Karatea

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.