Ko je u šampionskoj ekipi Bucksa 2020-21 bio All Star sem Giannisa?GoatNo1 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 13:22ok, isto sranje, u vrijeme kada je osvojio ili u tim godinama malo gore-dole je razlika u odnosu na niko nikada ili jedan igrac koji je daleko od tog nivoa na kom je bio kada je bio biran. ne mjenja nista. uglavnom znam da se o tome dosta pricalo. da je vise vrijedio onda bi vjerovatno i igrao vise od tih 15 minuta.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
TripleThreat
- Kontakt:
"Your favorite player's favorite player" - MB
tako gledajuci onda LeBron ne moze ni teoretski biti GOAT jer nije uspio uzeti titulu sa najdominantnijim centrom u histroiji lige u 2 allstara u Jamisonu i Williamsu, ali to mu niko ne gleda jer je realnost drugacija, za Jokica kad se govori o tom misli se na to da nije imao all star igraca koji dok je igrao s njim je bio i blizu tog svog all star,nivoa...Murray je samo taj PO vio na all star nivou ostatak sezone nije, al evo ove bi mozda i mogao ako glasanje bude realno upasti na all star tekmuTripleThreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 13:12Još da čitaš s razumijevanjem, možda bi i uvidio da se odnosilo na igrače koji su nekad u karijeri bili AS ili sa nekim drugim priznanjima, a ne da su bili na tom nivou tokom navedene šampionske sezone. Naravno da DeAndre sa 15 minuta u prosjeku nije bio All Star igrač 22-23, kao što nije ni Caron Butler 10-11.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Murray tu sezonu bio na 20 i 6 sa 45.4% iz igre, što bi bilo sasvim dovoljno za AS selekciju, samo da nije bek u pitanju. Middleton kao krilo je sa istim prosjekom poena sa gorim postotkom iz igre bio AS 2021-22. Znači bukvalno Murray bolje brojke imao.JHam je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:03tako gledajuci onda LeBron ne moze ni teoretski biti GOAT jer nije uspio uzeti titulu sa najdominantnijim centrom u histroiji lige u 2 allstara u Jamisonu i Williamsu, ali to mu niko ne gleda jer je realnost drugacija, za Jokica kad se govori o tom misli se na to da nije imao all star igraca koji dok je igrao s njim je bio i blizu tog svog all star,nivoa...Murray je samo taj PO vio na all star nivou ostatak sezone nije, al evo ove bi mozda i mogao ako glasanje bude realno upasti na all star tekmuTripleThreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 13:12Još da čitaš s razumijevanjem, možda bi i uvidio da se odnosilo na igrače koji su nekad u karijeri bili AS ili sa nekim drugim priznanjima, a ne da su bili na tom nivou tokom navedene šampionske sezone. Naravno da DeAndre sa 15 minuta u prosjeku nije bio All Star igrač 22-23, kao što nije ni Caron Butler 10-11.![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jokiću je potrebno još makar 10 sezona igranja da bi došao u GOAT raspravu.
Jokiću je dovoljno još jedna titula prvaka i iduća sezona slična ovoj da bi bio u top 10 igrača ikad, po mom mišljenju
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
imas ti igraca i sa gorim prosjecima sto su bili AS(ATL kad su imali 4 igraca) ali ne mozes porediti te sezone i konkurenciju sa tom koju je imao Murray, covjek nije bio all star i sva prica tu zavrsava, ne vjerujem ni da je neko iz Denvera te godine bio u Top50 igraca na onim rang listama na kraju sezone sto izbaceTripleThreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:29Murray tu sezonu bio na 20 i 6 sa 45.4% iz igre, što bi bilo sasvim dovoljno za AS selekciju, samo da nije bek u pitanju. Middleton kao krilo je sa istim prosjekom poena sa gorim postotkom iz igre bio AS 2021-22. Znači bukvalno Murray bolje brojke imao.JHam je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:03tako gledajuci onda LeBron ne moze ni teoretski biti GOAT jer nije uspio uzeti titulu sa najdominantnijim centrom u histroiji lige u 2 allstara u Jamisonu i Williamsu, ali to mu niko ne gleda jer je realnost drugacija, za Jokica kad se govori o tom misli se na to da nije imao all star igraca koji dok je igrao s njim je bio i blizu tog svog all star,nivoa...Murray je samo taj PO vio na all star nivou ostatak sezone nije, al evo ove bi mozda i mogao ako glasanje bude realno upasti na all star tekmuTripleThreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 13:12
Još da čitaš s razumijevanjem, možda bi i uvidio da se odnosilo na igrače koji su nekad u karijeri bili AS ili sa nekim drugim priznanjima, a ne da su bili na tom nivou tokom navedene šampionske sezone. Naravno da DeAndre sa 15 minuta u prosjeku nije bio All Star igrač 22-23, kao što nije ni Caron Butler 10-11.![]()
opet, ne ulazim u to rangiranje Jokica jer mi je to glupost dok jos igra, da je trebao biti u 75 trebao je, za dalje cekad da zavrsi karijeru, niko sretniji id mene da bude Top3 na kraju karijere a da sve bude s Denverom, jer bi to značilo jos titula za ekipu koju pratim od 2004/5
-
TripleThreat
- Kontakt:
To što nije bio AS ne znači da nije bio na nivou takvog jednog. U najmanju ruku, ne bi se trebao koristiti kao neki argument u prilog Jokića, jer je Murray tu cijelu sezonu bio na više nego korektnom nivou, što cifre koje navedoh u poređenju sa drugim igračima drugih šampionskih ekipa koji jesu bili AS i dokazuju.JHam je napisao/la: ↑27 dec 2025, 16:10imas ti igraca i sa gorim prosjecima sto su bili AS(ATL kad su imali 4 igraca) ali ne mozes porediti te sezone i konkurenciju sa tom koju je imao Murray, covjek nije bio all star i sva prica tu zavrsava, ne vjerujem ni da je neko iz Denvera te godine bio u Top50 igraca na onim rang listama na kraju sezone sto izbaceTripleThreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:29Murray tu sezonu bio na 20 i 6 sa 45.4% iz igre, što bi bilo sasvim dovoljno za AS selekciju, samo da nije bek u pitanju. Middleton kao krilo je sa istim prosjekom poena sa gorim postotkom iz igre bio AS 2021-22. Znači bukvalno Murray bolje brojke imao.JHam je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:03
tako gledajuci onda LeBron ne moze ni teoretski biti GOAT jer nije uspio uzeti titulu sa najdominantnijim centrom u histroiji lige u 2 allstara u Jamisonu i Williamsu, ali to mu niko ne gleda jer je realnost drugacija, za Jokica kad se govori o tom misli se na to da nije imao all star igraca koji dok je igrao s njim je bio i blizu tog svog all star,nivoa...Murray je samo taj PO vio na all star nivou ostatak sezone nije, al evo ove bi mozda i mogao ako glasanje bude realno upasti na all star tekmu![]()
opet, ne ulazim u to rangiranje Jokica jer mi je to glupost dok jos igra, da je trebao biti u 75 trebao je, za dalje cekad da zavrsi karijeru, niko sretniji id mene da bude Top3 na kraju karijere a da sve bude s Denverom, jer bi to značilo jos titula za ekipu koju pratim od 2004/5![]()
nemam pojma. znam da sam i slusao i citao da nema velikog igraca, sem jokica, koji u timu nije imao niti jednog ol stara ili igraca iz bilo koje od prve 3 petorke ili koji je osvojio bilo koju individualnu nagradu ili bio u uzem izboru, najbolji defanzivac i sta se sve vec nagradjuje.TripleThreat je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:00Ko je u šampionskoj ekipi Bucksa 2020-21 bio All Star sem Giannisa?GoatNo1 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 13:22ok, isto sranje, u vrijeme kada je osvojio ili u tim godinama malo gore-dole je razlika u odnosu na niko nikada ili jedan igrac koji je daleko od tog nivoa na kom je bio kada je bio biran. ne mjenja nista. uglavnom znam da se o tome dosta pricalo. da je vise vrijedio onda bi vjerovatno i igrao vise od tih 15 minuta.
evo prvi igrac kojeg pogledah na netu iz te ekipe: Khris Middleton: 3× NBA All-Star (2019, 2020, 2022)
onda Brook Lopez: NBA All-Defensive First Team (2023), NBA All-Defensive Second Team (2020)
pa Jrue Holiday: 2× NBA All-Star (2013, 2023), 3× NBA All-Defensive First Team (2018, 2021, 2023), 3× NBA All-Defensive Second Team (2019, 2022, 2024)
samo sam njih troje i gledao pa da ne idem dalje
TheGoldenGOAT
Na istoku je puno lakse uletjeti u nba petorke nego na zapadu,jbte al je lik dosadan.Murray taj PO koji je odradio kad su osvojili titulu je razina iznad obicnog AS igraca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma pustite lika, ignorisite. Inace ode tema u k zbog njega i njegovog spamanja
kazem samo cinjenice o kojima se nasiroko raspravljalo. inace ja to ne bih ni pohvatao jer ne pratim toliko. trebalo je i doci do tog PO i biti dobro plasiran. cinjenica je da jokic nikada nije imao saigraca koji je bio u bilo kakvom izboru bilo koje petorke ili dobio bilo koju nagradu u vremenu kada se denver borio za najvise plasmane. ne govorim samo o titluli nego inace. jer da je imao bolji tim mozda bi uzeo jos koji prsten. zato kazem u vremenu dok je on bio u piku... evo posljednjih 5 godina, nikada niko nije bio ni u uzem izboru ni za sta. ako je marej odigrao bolje taj jedan PO i uzese titlulu to samo potvrdjuje ovo sta pricam a ne oduzima nista od jokica. to samo znaci da eto cim jedan saigrac odigra malo bolje PO da jokic uzima titulu. i tu pricamo o kontinuitetu a ne da bljesne jednu utakmicu pa da ga nema 2, pa ni tamo ni vamo pa bljesne petu.
TheGoldenGOAT
Nije odigrao malo bolji PO,nego je odigrao vrhunski PO,kao sto su ga odigrali u svojim rolama i Gordon,KCP,Bruce Brown..
Nema osvajanja titule bez dobrih saigraca ni da si dupli Jordan.
Nema osvajanja titule bez dobrih saigraca ni da si dupli Jordan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Murray u PO >>>>>> Murray u RS, doduse ove sezone igra i RS na visem nivou, nek Denver uzme jos koju titulu pa nek Jokic bude Top50 sto se mene tice
A jbt udjem na temu vidim pun klinac upisa kontam sta je , a vi se uhvatili raspravljati sa ovim likom. Daj bolan ignorisite ga, ubice i ovu temu.
znaci zivnula malo tema nakon zatisja poslije bozicnih tekmi?
TheGoldenGOAT
Demonstracija sile u svim sportovima i na svim nivoima 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nije odavno ovako konkretno bilo:
- VensanKasel
- Kontakt:
Vučević yebeni Nikola prestigao Jordana po broju pogođenih trica u Bullsima . Za taj uspjeh samo 4 sezone su mu trebale .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.