Iz kojih ovo novina,ne bi me cudilo opet neke klosarske dizu buku pred neko desavanje,kao npr. za derbi dok u isto vreme nisu napisali niti jednu jedinu rec niti javili na vestima da je od strane acabovaca brutalno izboden i pretucen maloletni momak.
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Iz kojih ovo novina,ne bi me cudilo opet neke klosarske dizu buku pred neko desavanje,kao npr. za derbi dok u isto vreme nisu napisali niti jednu jedinu rec niti javili na vestima da je od strane acabovaca brutalno izboden i pretucen maloletni momak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ante Vukušić je najbolji igrač Hajduka i u mjesecu listopadu! To su svojim glasovima odlučili splitski sportski novinari, njih devet koji su sudjelovali u izboru. Najboljem, po njihovom mišljenju, dali su po tri boda, drugoplasiranom dva, te trećeplasiranom jedan. Organizator izbora je HajdukTV.
Slaven Alfirević, Slobodna Dalmacija
3 boda: Maloča
2 boda: Vukušić
1 bod: Subašić
Vedran Pavičić, Vjesnik
3 boda: Subašić
1 bod: Bulku
Zdravko Reić, Slobodna Dalmacija
2 boda: Subašić
Ozren Maršić, Večernji list
3 boda: Vukušić
Jurica Radić, Sportske novosti
1 bod: Tomasov
Alen Orlić, Jutarnji list
1 bod: Maloča
Tomislav Gabelić, 24 sata
2 boda: Maloča
Blaž Duplančić, Sport Plus
Toni Bilić, Novi list
KONAČNI POREDAK - HAJDUKOVAC LISTOPADA 2010.
1. Vukušić - 22 boda
2. Subašić - 15 bodova
3. Maloča - 12 bodova
4. Bulku - 4 boda
5. Tomasov - 1 bod
HAJDUKOVAC LISTOPADA 2010. Ante Vukušić (22/27)
HAJDUKOVAC RUJNA 2010.: Ante Vukušić (27/27)
HAJDUKOVAC KOLOVOZA 2010.: Senijad Ibričić (26/27)
HAJDUKOVAC SRPNJA 2010.: Anas Sharbini (22/24)
Slaven Alfirević, Slobodna Dalmacija
Vedran Pavičić, Vjesnik
3 boda: Subašić
Zdravko Reić, Slobodna Dalmacija
Ozren Maršić, Večernji list
Jurica Radić, Sportske novosti
1 bod: Tomasov
Alen Orlić, Jutarnji list
Tomislav Gabelić, 24 sata
Blaž Duplančić, Sport Plus
Toni Bilić, Novi list
KONAČNI POREDAK - HAJDUKOVAC LISTOPADA 2010.
1. Vukušić - 22 boda
2. Subašić - 15 bodova
3. Maloča - 12 bodova
4. Bulku - 4 boda
5. Tomasov - 1 bod
HAJDUKOVAC LISTOPADA 2010. Ante Vukušić (22/27)
HAJDUKOVAC RUJNA 2010.: Ante Vukušić (27/27)
HAJDUKOVAC KOLOVOZA 2010.: Senijad Ibričić (26/27)
HAJDUKOVAC SRPNJA 2010.: Anas Sharbini (22/24)
...što je više lome to je volim jače...
- Masters from the Sea
- Kontakt:
Momak je zasuženo odnija nagradu za najboljeg igrača,spašava nas je protiv Anderlechta i u HNL-u,još samo da Ibro proradi malo je izvan forme.Uglavnom jedva čekam sutrašnji okršaj između Hajduka i Zenita i nadam se pobjedi Bili !
Nekako mi mrsko pisati o Hajduku više. Od mog zadnjeg komentara svašta se toga izdogađalo pa je malo jedan komentar da sve to sažme.
Ono što je najbitnije od svega jest da će Vučević i Vujević (tzv. Vuvu tandem
) voditi Hajduk sljedeće dvije utakmice, večerašnju protiv Zenita i nedjeljnu prvenstvenu protiv Zagreba. Što se mota po Svagušinoj glavi i glavama ostalih glavonja, to nitko ne zna.
Večeras protiv Zenita, u 21:00h, na Poljudu, četvrto kolo europske lige. Priča je sasvim jasna. Pobjedom I neriješenim rezultatom ostajemo u trci za drugo mjesto (koliko god to zvučalao nerealno), a porazom i pobjedom Anderlechta u Ateni (što je i realna opcija) ispadamo iz te trke.
Za Zenit sigurno neće nastupiti (jer su ostali u Petrogradu) Keržakov, Danny, Bistrov, Bruno Alves i mislim još Zirjanov, a ozlijeđeni su im Širokov i Hubočan. Bez obzira na te izostanke i dalje su itekako jaka ekipa.
Ja se nadam dobroj partiji Hajduka, a bod bi bio odličan. Očekujem od Anasa najbolju ovosezonsku partiju, Vukušićev gol i maestralnu izvedbu Ibre.
Grupa trenutno izgleda ovako:
1.Zenit -- 9 bodova
2. Anderlecht -- 3
3. AEK -- 3
4. Hajduk -- 3 ( s tim da mi imamo najlošiju gol razliku, 2:4)
Vjerujem da će Poljud biti pun ko šipak, i toplo se nadam da neće biti nikakvih problema na tribinama. I jedna bačena petarda znači lišenje navijača u sljedećim euro tekmama.
O eventualnom dolasku srpskih navijača i osvajanju Splita mogu se samo slatko nasmijati. Nije vrijedno ni spomena ni nekog podužeg komentara.
SRETNO BILI!!! SAMO HRABRO, SAMO hAJDUČKI!!
Ono što je najbitnije od svega jest da će Vučević i Vujević (tzv. Vuvu tandem
Večeras protiv Zenita, u 21:00h, na Poljudu, četvrto kolo europske lige. Priča je sasvim jasna. Pobjedom I neriješenim rezultatom ostajemo u trci za drugo mjesto (koliko god to zvučalao nerealno), a porazom i pobjedom Anderlechta u Ateni (što je i realna opcija) ispadamo iz te trke.
Za Zenit sigurno neće nastupiti (jer su ostali u Petrogradu) Keržakov, Danny, Bistrov, Bruno Alves i mislim još Zirjanov, a ozlijeđeni su im Širokov i Hubočan. Bez obzira na te izostanke i dalje su itekako jaka ekipa.
Ja se nadam dobroj partiji Hajduka, a bod bi bio odličan. Očekujem od Anasa najbolju ovosezonsku partiju, Vukušićev gol i maestralnu izvedbu Ibre.
Grupa trenutno izgleda ovako:
1.Zenit -- 9 bodova
2. Anderlecht -- 3
3. AEK -- 3
4. Hajduk -- 3 ( s tim da mi imamo najlošiju gol razliku, 2:4)
Vjerujem da će Poljud biti pun ko šipak, i toplo se nadam da neće biti nikakvih problema na tribinama. I jedna bačena petarda znači lišenje navijača u sljedećim euro tekmama.
O eventualnom dolasku srpskih navijača i osvajanju Splita mogu se samo slatko nasmijati. Nije vrijedno ni spomena ni nekog podužeg komentara.
SRETNO BILI!!! SAMO HRABRO, SAMO hAJDUČKI!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ima li sta novoga na ovoj stranici, jeli se pojavio kakav novi fosil poput mene
Pa gdje si ti čovječe?! nema te mjesecima.. Nema fosila, sve mlađarija, klinci, palci. Ono što je bilo fosila to je i ostalo, šaka jadabh hrvat je napisao/la:ima li sta novoga na ovoj stranici, jeli se pojavio kakav novi fosil poput mene
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
malo se odmoriti oko ovoga nije naodmet, bilo je malo dosadno postalo. uvijek isto, bajern, njemacki nogomet i ove nase maradone iz dijaspore
bolje gledati Liverpool - Napoli nego Hajduka ... i prenosli su ga previse puta dosta je sto jest jestElegant je napisao/la:OBN ne prenosi utakmicu
ma ja sam siguran da si ti potajni navijač Bayerna. Ne znam što si uzeo naše drage Švabe tolko na pik. Dobri su oni..bh hrvat je napisao/la:malo se odmoriti oko ovoga nije naodmet, bilo je malo dosadno postalo. uvijek isto, bajern, njemacki nogomet i ove nase maradone iz dijaspore
Nego, šta očekuješ od večerašnje tekme?!
-
Čak Noris
@dubrava jel mi mos ti odg.na jedno pitanje.Kolko ja znam,Dubrava je dio Zagrebadubrava je napisao/la:ma ja sam siguran da si ti potajni navijač Bayerna. Ne znam što si uzeo naše drage Švabe tolko na pik. Dobri su oni..bh hrvat je napisao/la:malo se odmoriti oko ovoga nije naodmet, bilo je malo dosadno postalo. uvijek isto, bajern, njemacki nogomet i ove nase maradone iz dijaspore
Nego, šta očekuješ od večerašnje tekme?!
Naravno da ti mogu odgovoritiČak Noris je napisao/la:@dubrava jel mi mos ti odg.na jedno pitanje.Kolko ja znam,Dubrava je dio Zagrebaa kolko sam ja vidio ti navijas za Hajduk
ili navijas i za Dinamo i Hajduk
Ko nema na tv ima prenos online ovde http://www.bosnax.net/stream.html
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Mehmed Baždarević je sletio u Split na pregovore da bude novi trener
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:Mehmed Baždarević je sletio u Split na pregovore da bude novi trener
index ha er?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
oho ho a jel to ozbiljno ili opet novinari pišuuuu li pišuuuu.tanzla je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Mehmed Baždarević je sletio u Split na pregovore da bude novi trener![]()
![]()
index ha er?
60 godina vjernosti.
Hajduk je protiv Zenita izgledao onakav kakav i jeste ,los i nemocan!
I nek mi kaže neko da mi bosanci i hercegovci ne pazimo naše komšije. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.