Ne kontas?exbabilon je napisao/la:
Kojim jezikom ti pričaš
Nase istocne komsije smatraju da su nebeski narod, nepobedivi, najbolji, pa cak kazu i da je sam Bog Srbin, a vi iz svakog dana, sve vise licite na njih(u tom kontekstu)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Ne kontas?exbabilon je napisao/la:
Kojim jezikom ti pričaš
Baltazar je napisao/la:kako ste osteceni?
ne znaju jos,cekaju da predsjednik iz sjene (tekstopisac)izda saopštenjeexbabilon je napisao/la:Baltazar je napisao/la:kako ste osteceni?
o kakvim ti pricas kompezacijama,kakve ba horde ostecene,svi su...............sta sudjenje jedino se moze zalit siroki i slavija za lukavicu i kosevo a ostalo gdje je to zeljo poguransamir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
Jedno 64 puta sam pisao na ovom forumu, na koji nacin smo osteceni, a vasem kolegi nesto iz Bora sam poslao na pm fino sve gdje se ostetilo Sarajevo ili drugi klubovi, jos jednom cu napisati i ne pitajte me vise.
*Kazne (nema ih Celik, ostali imaju)
*Sudjenje (Siroki i Borac, ubise ih sudjenjem)
*Kompenzacije u placanju kazni sa savezom (koje ima samo Zeljo)
*Zabrana gostovanja, gdje su najvise ostecen Horde
*Izdavanje licence(bez obzira sto Zeljo ima veci dug prema drzavi, ipak je smao nama upitna licenca)
itd.
Trebamo biti svi jednaki!
*Kazne (nema ih Celik, ostali imaju)samir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
Jedno 64 puta sam pisao na ovom forumu, na koji nacin smo osteceni, a vasem kolegi nesto iz Bora sam poslao na pm fino sve gdje se ostetilo Sarajevo ili drugi klubovi, jos jednom cu napisati i ne pitajte me vise.
*Izdavanje licence(bez obzira sto Zeljo ima veci dug prema drzavi, ipak je smao nama upitna licenca)
itd.
Hajmo opet: Jeli Komitet poceo sa praksom igranja mladjih selekcija na Grbavici? NIJE. Igrale su se utakmice i prije 10 godina a tada nije bilo Osima. Kad je posljednja utakmica reprezentacije odigrana na Grbavici? Znas li koliko Željo moze uzeti za tu neku utakmicu? Cca 2.000 KM i to da se udara nogama u guzicu od srece. A do sada su dobili 2.000 (Široki) + 1.000 (Borac) + 1.500 Travnik = 4.500 KM a tek slijede kazne za Olimpic i Čelik. Jos kad tu dodas prvu polusezonu, to se nikako ne moze prelomiti sa parama koje je klub dobio za iznajmljivanje Grbavice (davno je odigrana neka utakmica).samir825 je napisao/la:Dugove kompenzujete sa savezom, vi i Celik!
samir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
itd.
Šta ćeš,mi imamo Nijaza Brkovića!samir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
itd.
samir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
itd.
Zeljo.ba je napisao/la:samir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
itd.
Strasno me nervira sto me jedan balavac kao ovaj Samir moze ovako iznervirat,pa dijete drago kakvo to sudjenje imaju Borac,Siroki i ostali,pa na Grbavici protiv Zelje obje tekme protiv Borca i Sirokog sudija je svirao za goste iritirao publiku sa svojim odlukama i onda se nadje neki Sipovac koji se zali za sudjenje gdje Zeljo dobije cist crveni karton(dva zuta) i onda se baraba buni sto je zeljo jak iz prekida pa sudija svira faule za zelju..hallo apsurd al vidim i ti kao jedan laik veliki ne vidis dalje od guzice i ne vidis da je jedini sudija u ovoj polusezoni koji je kaznjen je sudija koji je sudio Sarajevo-Slavija i kaznjen je zbog propusta u korist Sarajeva.Kontas znaci sudio za Sarajevo,vidim treba ti svaki put 3 puta ponavljat.
I ovako sad cu ti objasniti te ostale razloge sto si kao naveo kao stetu protiv tvog kluba!
Ova kompenzacija sto pricas i sto baljezgas evo 2 mjeseca i toliko ti se smijem na tu temu nemoze vjerovat koliko,jel fakat ti mislis da savez uzima novce zelji oni njima stadion a oni njima kazne za bakljepa djecace nisi ti 98 nego 92 godiste razmisljaj malo nemogucee je to shvati.Savez uplati na racun svako koristenje grbavice za omladinske selekcije i tu je sva prica gotova,zato popusti tu pricu brukas se vjeruj mi!
Sta hoces da kazes da bi sarajevo imalo dosta vise bodova da su Horde na gostovanjimaGostovanja su prekinuti sa razlogom i to svaki normalni navijac ce reci tako,ovi sto im je furka ici na gostovanja i praviti probleme,krasti po benzinskim i radnjama me ne zanimaju..Trebalo je ostavit gostovanja pa cekat kad ce ko uletit i prekinut utakmicu.Da poslije gostujucih utakmica jedina dilema bude jesu li navijaci teze ili lakse povrijedjeni.Tako je bilo do suspenzije gostujucih navijaca i ti opet bi zelio da gledas te scene,svaka ti cast!!
Ovo oko licence i oko duga zelji i sarajevu je potpisan reprogram i znaci to nije prepreka za licencu,problem je sto ti ne vidis da tvoje sarajevo zove igrace kojima je duzan nekoliko hiljada km i moli da potpise reprogram,nisam vidio da se iko zali od bivsih igraca zelje za neka dugovanja,zato nemoj u istu recenicu Zeljeznicar i tvoje sarajevo oko uslova za licencu.
Kazne za pirotehniku i losu organizaciju domacih utakmica su za sve ekipe iste,jedina je razlika kad tvoje sarajevo dobije kaznu ti i slicni tebi govore da samo sarajevo dobije kazne ne opravdano previsoke i slicne gluposti a ne vidis da i zeljo dobija vece kazne od sarajeva zbog slicnih stvari..Znaci poenta je da svako dobije kaznu koliko zasluzi i to je sva prica!!
I malo objektivnosti nebi bilo lose i kako kazes mlad si ne sjecas se ivice uzmi malo procitaj lik i djelo Ivice Osima informisi se pa ces mozda vidjet kolika je to ljudska velicina od covjeka djecace!
...ovakva pisanja i stavove (za koje se iskreno nadam da su namjerno smišljeni napisani samo da bi nekome podignuli pristisak, a ne da su odraz razmišljanja odrasla insana, jer bi to bilo zaista tužno), ne zaslužuju niakave odgovore, barem ne u smislu pokušaja argumentovanog pobijanja iznesenih tvrdnji; dakle, odgovorsamir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.