Pazi jbg veliko prvenstvo i uspeh reprezentacije uvek donese neki boljitak u svakom smislu,dobro basket i fudbal su popularizovani sami od sebe,pa uspeh k'o uspeh i medalja ne znaci toliko,jer ce tu klinci trenirati sa ili bez toga,sponzori ce dolaziti sa ili bez toga,ali npr. manje razvijeni sportovi rukomet,vaterpolo,odbojka... njima treba veliko takmicenje i uspeh da bi se popularizovali.Npr.ne znam koliko si upratio,ali koliko je ionako jaka odbojka za ovu regiju napredovala jos vise nakon sto smo uzeli oba zlata prosle godine,ili npr.koliko je sam tenis i koliko se klinci sada trude da nesta naprave u tenisu nakon sto je Djokovic uradio ovo sto jeste.Kao da im treba neki okidac koji ce im dokazati da se moze nesta napraviti.Rukomet do smrti je napisao/la:Ako vam to srebro do kojeg ste dosli, ili zlato ako ga osvojite pomogne da rukomet u Srbiji napreduje u svim aspektima onda je misija ispunjena. Ali ako sve bude po starom nakon mjesec dana, dzaba vam i zlato jer je poznato da je rukomet u Srbiji poslije rata na najnizim granama od svih ex yu republika, bez obzira osvajali vi neke medalje ili ne. Nadam se da necete brzo i lako zaboraviti uspjeh svoje reprezentacije, a sto se tice finala navijam za Dansku pored toga sto igraju najljepsi rukomet takodje i najvise ulazu u taj sport ali ako budete bolji sutra svaka cast.Devil je napisao/la: Ali kazem za takve komentare me zabole,mi smo najmanje srebreni i na to smo ponosni,a kako smo dosli do njega,sretno,spretno,hinjski,uz pomoc sudija to me ne interesuje.
Ja se iskreno nadam da ce se rukomet izdici na neki veci nivo,jbg verujem da si upravu kada kazes da je rukomet na najnizim granama od svih u okolini,jbg tu su Metaloplastika i Partizan koji su i igracki i finansijski koliko toliko stabilni,dok npr.mi muku mucimo sa losom selekcijom uprave,ili Vosa npr.koja vuce neke nelogicne poteze,ali eto,iskreno se nadam da ce se i to stanje popraviti,mada realno plodove ovoga prvenstva u pravom smislu mogli bi da ocekujemo tek za neke 2-3 godine.