Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la AlenHalilovic » 11 sep 2013, 00:09

Kakav osjecaj ljudi. Gledom sam utamicu u Minhenu sa nekoliko stotinjak Bosanac. Kad je usao svi su mu pljeskali. I covjek prouci fino fatiha i nakon prvog dodira ga zabi. Ludnica je bila, nevjrovatna radost kod sviha. Nezna se sta je ljudima bilo draze da smo dali gol ili da je ga bas on dao :mrgreen: .

Ovaj gol ide definitivno u historiju.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 11 sep 2013, 00:10

sagitarius je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Sto otvori temu o svicarcu tj pakasu :oops: :oops:
Evo jedan s prve stranice. A nije sam, ima ih još puno ovakvih i gorih.
Čekaj kad je otisao odigrati prijateljsku utakmicu za Svicarsku , to si ga ti gotivio? fkt da je se tad nasao na meti kritika i psovki, evo sad je odlucio igrat na BOSNU i trebamo svi biti sretni!
Ama po ko zna koji put, NISAM GA GOTIVIO, NITI SAM BIO RAVNODUŠAN. Bio sam ljut na njega, kao i svi, ali nikad nisam ružnu riječ na njegov račun uputio. Nikad. A ovdje su mu neki psovali i kosti mrtvih predaka i slične gadosti. I ovdje i na svim mogućim forumima. A sad TI ISTI dižu ga u nebo, pišu kako je Bog, Allah. Šta je to ako nije licemjerje?

@mandrax

Nije trebalo biti svejedno, ali nemojte pljuvati pa lizati. Ako ste ga pljuvali, nemojte sad drrkati na njega i skidati mu gaće da vas oplodi. Degutantno je, a i licemjerno.

@Head

Ma ja, izdvoji dio posta koji tebi paše i udri u kontru. Mudro. ;)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 sep 2013, 00:11

mandraX je napisao/la:Šta je čudno u tome što se pljuvalo po momku kad je otišao da igra za Švicu? Jel' nam to trebalo biti drago, svejedno, kakvo li već? Nevjerovatni ste, zaista.
Nije to cudno, nisam ni ja to pozdravljao sa osmjehom na licu sto je izradio repku i narod, ali mi je smijesno da je bio pljuvan i da sada prozivaju te sto su ga pljuvali, kao svi su vjerovali u njega. Nisam mu vjerovao, bio mi je izdajnik i ne zelim biti licemjer i da lazem da mi je vazda bio drag. Eh tu je finta, sto sada idu neka prozivanja, kao da su svi gotivili Izeta i kao lafo oni su ga gotivili i salju druge na koljena pred Izetom. Smeta mi to sto su ljudi licemjerni, kada se predstavljaju kao oni koji su vjerovali u Izeta i kojima nije smetalo sta je Izet radio nasoj repci i kako ju je vukao za nos. Neka se makar suzdrze tog smijesnog prozivanja...

Svaka cast za gol i mnogo mu hvala na tome.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 11 sep 2013, 00:13

legenda reala je napisao/la:Edine Džeko,Emire Spahiću,harishp,Cartman,emir79 na koljena pred Izmeta i znate šta vam je činiti ;)
Tisina.....

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 00:15

Omerbavarac je napisao/la:Hvala ti Zmaju i oprosti za moje lose misljenje o tebi. Veceras si me kupio i od veceras si moj omiljeni igrac.
:lol:
Zbog jednog gola. A vidim jos ovakvih likova ima. :lol:

Nego, nije vise zonfa ovaj moj avatar. Sad odjednom svi Izeta stavljaju. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 11 sep 2013, 00:17

slika

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 sep 2013, 00:20

ovo je noc kada je Izet Hajrovic postao VELIKI 8-)
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 sep 2013, 00:21

havla izete kralju hvala nikad me niko nije ovako obradovao svaka čast pokazao si da si Zmaj

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 sep 2013, 00:22

adriano_leite je napisao/la:Zanimljivo je vidjeti toliko postova podrske Izetu, a 99% foruma ga pljuvalo, **** mu majku zbog svega sto je radio, ali sada kao svi su vjerovali u njega. Prestanite biti licemjeri...
Hehe, nismo ga svi pljuvali, naravno da ima i 1% pametnijih. ;) Pozdrav.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 11 sep 2013, 00:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 sep 2013, 00:22

Ja sam rekao da je covjek paksu i izdajnik nemam potrebe da se pravdam sad jedem ono sto sam napisao i to je to
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 11 sep 2013, 00:22

[youtube][/youtube]
Višća traži odobrenje sa klupe da se počne radovati
oplako sam hahahahah
ovako se postaje velika repka i dobija postovanje to su te tekme kao veceras

dobro nam dosao Hajrovicu
Semper Fidelis

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 sep 2013, 00:23

dvostruko zadovoljstvo :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 sep 2013, 00:24

kao što je već neko napisao, ne znam zašto si se uopće dvoumio u koju ces repku, ovo je božije davanje, momak je opalio i trebo je ranije uć

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 sep 2013, 00:26

:lol:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 11 sep 2013, 00:28

Ovo nije gol ljudi vec golcina kakav se rijetko vidja... Pogotovo kolike je vaznosti pa to nema cijenu... Malo je reci hvala... Izet zasluzuje prvu postavu definitivno... Ne zbog gola vec je doista igracina... Gledao sam ove sve zadnje tekme u klubu a ljevica mu je bolja nego u Seje Salihovica sigurno i momak je brzi, okretniji... Po meni bi trebao njegovu poziciju zauzeti al Pape ce to i sam skuziti... U svakom slucaju hvala mu za gol koji je zlata vrijedan jer ova gnjida od ekipe (Grcka) opet 1:0 pobijedi...

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 11 sep 2013, 00:30

Konzerva je napisao/la:komnetar sa klixa

"Ljudi moji , sa ocima punih suza, ja non stop prelistavam ovu BOMBU Hajrovica i jos mi nije jasno odakle ona ""mrznja "" prema lopti pa da je onako KATAPULTIRA. Golman Slovacke se od straha bacio na zemlju i nije imao hrabrosti ni pokusati dodirnuti loptu, mislim, mozda bi je i odgurnuo da ju je vidio....."

hahahhahahhahahhaahhahahhahaahahahhahahahhahahhha :lol:
Mozda je zamislio umjesto lopte da je Dzeko pa zapeo iz sve snage :lol: :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 11 sep 2013, 00:36

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 sep 2013, 00:43

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 sep 2013, 00:48

slika

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 sep 2013, 00:56

Muslimović poručio kritičarima: Nabijem vas na gospodina, velikog!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine, nakon poraza u Zenici, u Žilini je pokazala karakter, volju i snagu, te savladala Slovačku (2:1) i tako došla na korak do plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Poslije poraza u Zenici izabranici selektora Safeta Sušića doživjeli su brojne kritičare, kojima je Zlatan Mismimović već tada poručio - "RAZLIGU" i stao uz svoje nekadašnje saigrače.

Nekadašnji napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras je ponovo putem profila na Facebooku poslao poruku kritičarima i Zmajevima.

"Sad svi volite repku i svi su vam igrači super, aaa? Što ne ostanete pri stavu od neki dan... nabijem vas na gospodina, velikog! To sam zaboravio staviti ispred gospodina", napisao je Muslimović, uz:

"Bravo momci. Ljubi vas brat sve do jednoga i da ste mi samo živi i zdravi. I da, čuo sam da su se pojedinci kao previše podigli. I trebate svi da se podignete i da letite i parate nosom oblake id a zajedno harate svijetom, jer vi to zaslužujete, a za ove što vam krila žele skratiti prepustite babuki. Imam ja za njih nešto lijepo".
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.