Ovaj gol ide definitivno u historiju.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ama po ko zna koji put, NISAM GA GOTIVIO, NITI SAM BIO RAVNODUŠAN. Bio sam ljut na njega, kao i svi, ali nikad nisam ružnu riječ na njegov račun uputio. Nikad. A ovdje su mu neki psovali i kosti mrtvih predaka i slične gadosti. I ovdje i na svim mogućim forumima. A sad TI ISTI dižu ga u nebo, pišu kako je Bog, Allah. Šta je to ako nije licemjerje?sagitarius je napisao/la:Čekaj kad je otisao odigrati prijateljsku utakmicu za Svicarsku , to si ga ti gotivio? fkt da je se tad nasao na meti kritika i psovki, evo sad je odlucio igrat na BOSNU i trebamo svi biti sretni!ronweasley je napisao/la:Evo jedan s prve stranice. A nije sam, ima ih još puno ovakvih i gorih.Yucca je napisao/la:Sto otvori temu o svicarcu tj pakasu![]()
Nije to cudno, nisam ni ja to pozdravljao sa osmjehom na licu sto je izradio repku i narod, ali mi je smijesno da je bio pljuvan i da sada prozivaju te sto su ga pljuvali, kao svi su vjerovali u njega. Nisam mu vjerovao, bio mi je izdajnik i ne zelim biti licemjer i da lazem da mi je vazda bio drag. Eh tu je finta, sto sada idu neka prozivanja, kao da su svi gotivili Izeta i kao lafo oni su ga gotivili i salju druge na koljena pred Izetom. Smeta mi to sto su ljudi licemjerni, kada se predstavljaju kao oni koji su vjerovali u Izeta i kojima nije smetalo sta je Izet radio nasoj repci i kako ju je vukao za nos. Neka se makar suzdrze tog smijesnog prozivanja...mandraX je napisao/la:Šta je čudno u tome što se pljuvalo po momku kad je otišao da igra za Švicu? Jel' nam to trebalo biti drago, svejedno, kakvo li već? Nevjerovatni ste, zaista.
Tisina.....legenda reala je napisao/la:Edine Džeko,Emire Spahiću,harishp,Cartman,emir79 na koljena pred Izmeta i znate šta vam je činiti
Omerbavarac je napisao/la:Hvala ti Zmaju i oprosti za moje lose misljenje o tebi. Veceras si me kupio i od veceras si moj omiljeni igrac.
Hehe, nismo ga svi pljuvali, naravno da ima i 1% pametnijih.adriano_leite je napisao/la:Zanimljivo je vidjeti toliko postova podrske Izetu, a 99% foruma ga pljuvalo, **** mu majku zbog svega sto je radio, ali sada kao svi su vjerovali u njega. Prestanite biti licemjeri...
oplako sam hahahahahVišća traži odobrenje sa klupe da se počne radovati
Mozda je zamislio umjesto lopte da je Dzeko pa zapeo iz sve snageKonzerva je napisao/la:komnetar sa klixa
"Ljudi moji , sa ocima punih suza, ja non stop prelistavam ovu BOMBU Hajrovica i jos mi nije jasno odakle ona ""mrznja "" prema lopti pa da je onako KATAPULTIRA. Golman Slovacke se od straha bacio na zemlju i nije imao hrabrosti ni pokusati dodirnuti loptu, mislim, mozda bi je i odgurnuo da ju je vidio....."
hahahhahahhahahhaahhahahhahaahahahhahahahhahahhha
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.