Da nam budes ziv i zdrav i da nam vrijedno treniras Musa, cestitke

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Meni se cini da je mnogo manje koristio floater sada nego na U-16 u Litvaniji, i imam osjecaj da je to posljedica uloge koju je imao ove godine u Cedeviti, gdje je da ga mrsic ne bi vadio nakon dvije promasene lopte, svodio rizik u svojoj igri na najmanju mogucu mjeru. Neko je vec spominjao da je mozda za njega bolje bilo da igra u slabijoj ekipi sa vise slobode. U svakom slucaju floater mu je bio koristan dodatak i bilo bi po meni veoma lose da ga zapostavi.baglama je napisao/la:mnogi ce vam reci da je za sut najvaznija jedna stvar- da UPADA. dzaba ljepota mehanike ako lopta ne upada kroz obruc....dzanan musa je definitivno poboljsao svoj sut, dosao je od lanjskih 26% za 3p, do vrlo dobrih 38% (hezonja koji vazi kao odlican suter je imao 31% na u17), jedna utakmicu prije kraja svog nastupa....da li ce on mijenjati svoju mehaniku, nije iskljuceno... jer ovaj njegov stil zahtjeva dosta efforta, dosta umara.....stephov stil je takodjer nepravilan i cudan...ali nikog nije briga jer upada
samo da kazem da niko nije ovako dominirao na jednom omladinskom turniru, pa ni pomenuti saric i rubio...govorim o individualnom ucinku...imat 34 p. u prosjeku je strasno ma protiv koga da se igra. mali Musa ima strasne scorerske instinkte...i tu mu jedan doncic ne moze opepelit...nema te stvari koju Musa ne moze izvest
dusebriznici ce jedva docekat da podvuku kako ga je pons zaustavio....nije njega zaustavio jedan igrac nego po dvojica-trojica franucza koja su mu stalno bila u dresu, znajuci da su ostali bezopasni....ali i pored toga ohrabruje broj izborenih bacanja. da je igrao sikiras, bilo bi mu puno lakse. naravno da ce mu biti tesko protiv atletskih zvijeri u nba (mada ih na SG nema toliko puno, padaju mi na pamet jedino butler, klay i middleton...mozda jos poneko. generalno je dvojka vrlo deficitarna pozicija u nba sto se tice extra klase, sto samo ide u prilog Musinim dionicama.ja ga vidim samo kao SG u nba..osim ako ne naraste) ali i sam Musa je daleko od fizicki definiranog proizvoda...tek je ovo ljeto poceo malo nabacivat misica..... zato treba pricekat...sto bude fizicki jaci to ce bolje zavrsavat pod kontaktom na svakom levelu i bice mu lakse u svakom pogledu...a trenutno nema potrebe za forsirat teretanu, to ide postepeno....pa i kad bude draftovan za dvije ili tri godine, imace 6 mjeseci do pocetka sezone, sasvim dovoljno da ga napucaju za prilagodbu
sto se tice desnog ulaza...ne znam zasto ne radi roling kad krene na lijevi ulaz, pa onda lagano okrene svog branica na 2-3 metra do kosa i baci floatercic....elem,zar iko sumnja da ce ambiciozna osoba i hard radnik poput njega zanemarit rad na tom segmentu i bilo kojem drugom koji treba popravit?![]()
james harden zivi od lijevog ulaza...iako svi ZNAJU da ce ici lijevo, on svejedno zavrsava. najlakse je reci procitan Hardendaleko od toga da nesto poredim Musu i Hardena
zavrsna rijec...ohladite se malo od posmatranja mikroskopom jednog 17-godisnjaka i gledanja u grah.... pustite da se razvija i uzivajte.....ako mozete...a znam da mnogi ne mogu, zulja ih ovako dominantan bosnjo
itekako. da li ti nešto govore imena oskar schmidt i nikos galis? ... elem uglavnom top scoreriKobe Bryant je napisao/la:Mislim da je ovo presedan , nije mi poznato da ekipa koja nije u 1/2 finalu , a kamoli ni u 1/4 ima igraca za prve postave ,bez obzira sto je prvi strijelac , mislim da svi prepoznaju koliki je prospekt i talenat.
Da nam budes ziv i zdrav i da nam vrijedno treniras Musa, cestitke![]()
![]()
Kako si zaključio da se opijao? I nek sluša šta god hoće, šta mu mi imamo suditi?BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da se i Musa opijao uz Cecine stihove? Od Nurkića je i bilo za očekivati krkanluk ali od njega...
pa moramo :mrgreen:pinoglavi je napisao/la:Kako si zaključio da se opijao? I nek sluša šta god hoće, šta mu mi imamo suditi?BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da se i Musa opijao uz Cecine stihove? Od Nurkića je i bilo za očekivati krkanluk ali od njega...
A Hanka Paldum? Najjaca stvar sto ni ja ne slusam Cecu iz istog razloga kao i ovi sto ih osudjuju pa me opet zaboli briga ko i kad slusa Cecu, fakat smo bolestan narodChinaglia je napisao/la:pa moramopinoglavi je napisao/la:Kako si zaključio da se opijao? I nek sluša šta god hoće, šta mu mi imamo suditi?BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da se i Musa opijao uz Cecine stihove? Od Nurkića je i bilo za očekivati krkanluk ali od njega...![]()
Juka ne valja jer slusa seljacinu Baju, a sada ni Dzanan nece valjat jer slusa cetnikusu Cecu
ilahije, Dzanane, ilahije, ili ako je to previse ekstremno, samo Halid Beslic ili Enes Begovic
Nije poenta Ceca uopšte, neka pjevaju šta hoće ali to raditi dok su pripreme u punom jeku i pred veoma važbu utakmicu je neprofesionalno u najmanju ruku.pinoglavi je napisao/la:A Hanka Paldum? Najjaca stvar sto ni ja ne slusam Cecu iz istog razloga kao i ovi sto ih osudjuju pa me opet zaboli briga ko i kad slusa Cecu, fakat smo bolestan narodChinaglia je napisao/la:pa moramopinoglavi je napisao/la: Kako si zaključio da se opijao? I nek sluša šta god hoće, šta mu mi imamo suditi?![]()
Juka ne valja jer slusa seljacinu Baju, a sada ni Dzanan nece valjat jer slusa cetnikusu Cecu
ilahije, Dzanane, ilahije, ili ako je to previse ekstremno, samo Halid Beslic ili Enes BegovicTo je jos nula naspram napadanja Jusufa sto mu je Baja najdrazi pjevac.
Valja igrati s ovima narednih 20ak godina. Zamisli da kaže nešto protiv njih sada. Išli bi namjerno na treningu da mu sjebu karijeru. Mirza je jedini dovoljan autoriteta za toga, al i to je bolje da riješi s Jukom, Adijem, Gegom i ostalim privatno.JohnCleese je napisao/la:Dzanane sine, ogradi se od ovog cina. Progovori, da li si bio, nadzires se tamo na klipu u jednom trenutku, a nismo bas najsigurniji?? Ako si i bio ne znaci da si senlucio kao kolege za stolom, mozda nisi ni pio...Zato progovori kako, sta, zbog cega? Ako sutis odobravas i komotno te mozemo svrstati u isti kos sa ostalim klosarima.
Mnogi od nas su u tebi i Amelu vidjeli dva posljednja svijetla u BiH- a sportu, dvije posljednje prilike za nesto vise.
Momci nadam se da ste samo malo sarkastični. Kao da su ubili nekoga, a ne proslavili rođendan sa kolegom.Kawhi je napisao/la:Valja igrati s ovima narednih 20ak godina. Zamisli da kaže nešto protiv njih sada. Išli bi namjerno na treningu da mu sjebu karijeru. Mirza je jedini dovoljan autoriteta za toga, al i to je bolje da riješi s Jukom, Adijem, Gegom i ostalim privatno.JohnCleese je napisao/la:Dzanane sine, ogradi se od ovog cina. Progovori, da li si bio, nadzires se tamo na klipu u jednom trenutku, a nismo bas najsigurniji?? Ako si i bio ne znaci da si senlucio kao kolege za stolom, mozda nisi ni pio...Zato progovori kako, sta, zbog cega? Ako sutis odobravas i komotno te mozemo svrstati u isti kos sa ostalim klosarima.
Mnogi od nas su u tebi i Amelu vidjeli dva posljednja svijetla u BiH- a sportu, dvije posljednje prilike za nesto vise.
Mirza je iskusan po pitanju ovih rodjendana, ima on mnogo ovakvih "utakmica u nogama" a nadam se da nisu bilu u jeku pripremaKawhi je napisao/la:Valja igrati s ovima narednih 20ak godina. Zamisli da kaže nešto protiv njih sada. Išli bi namjerno na treningu da mu sjebu karijeru. Mirza je jedini dovoljan autoriteta za toga, al i to je bolje da riješi s Jukom, Adijem, Gegom i ostalim privatno.JohnCleese je napisao/la:Dzanane sine, ogradi se od ovog cina. Progovori, da li si bio, nadzires se tamo na klipu u jednom trenutku, a nismo bas najsigurniji?? Ako si i bio ne znaci da si senlucio kao kolege za stolom, mozda nisi ni pio...Zato progovori kako, sta, zbog cega? Ako sutis odobravas i komotno te mozemo svrstati u isti kos sa ostalim klosarima.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 4 gosta.